Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Brela 2007

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 30.03.2008 00:30

Obrazek

Zachód słońca na Podraću

Obrazek

Widok z balkonu na "Skałkę"

Obrazek

Widok z balkonu na Brać
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 30.03.2008 00:32

Dzięki Lidia K, rozwiązałaś moje problemy z "ł" i fotkami. Hvala!!!
Pozdrav!
larry123
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) larry123 » 02.04.2008 10:30

Witam

Czyli wynika z tego że byliśmy prawie w tym samym apartamencie......
Moje zdjecia gdzieś na jakiejś poprzedniej stronie w Relacjach.
Zdjęcie skałki też jest.... :)

Brela to piękna mieścina........... szkioda tylko że język urzedowy to Czeski..... :)

pozdr.
Piotrek
-Yaro-
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) -Yaro- » 02.04.2008 10:43

Widoczki super :D
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 02.04.2008 10:55

-Yaro- napisał(a):Widoczki super :D

ja miałem adres Podraće 2 . Drugi dom od skałki. Na szczęście 2008 to samo. A Czechów bardzo lubię
Ps. Po zainteresowaniu myślę że 2008 to będzie polska mieścina
fryta1981
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) fryta1981 » 21.04.2008 22:50

No relacja fajnie się zaczęła :) Czekam na więcej treści i zdjęć :lol:
My też w tym roku atakujemy Brelę, więc miło będzie poczytać :)
miejski
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) miejski » 21.04.2008 23:49

MagdaS

Relacja bardzo oszczedna, ale za to zdjecia zapieraja dech w piersiach.
Szczegolnie ze musialas "bazowac" gdzies na Stomaricy(znajome widoki), byc moze nawet gdzies sie mijalismy...

Pozdrawiam
miejski
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 21.04.2008 23:58

Proszę o parę dni ale parę fotek pozwolę sobie wstawić już;
taki spis treści
Brela
Obrazek
Bacinskie Jezera
Obrazek
Wodospad Gubavica
Obrazek
Odpoczynek na Punta Rata
Obrazek
Mostar
Obrazek
Kravica
Obrazek
Imotskie Jezera
Obrazek
Sv.Jure
Obrazek
crobana. The End :cry: :cry:
Obrazek
Kacper111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kacper111 » 16.05.2008 18:04

relacja oszczędna w słowa- a pewnie jest o czym pisac,..zdjęcia zachęcaja do czytania
m82m
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) m82m » 16.05.2008 18:13

Brawo Torac ! :D
labusm
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) labusm » 04.06.2008 20:10

MagdaS napisał(a):Witam wszystkich. Nie wiem od czego zacząć, no tak sierpień 2007, nasz pierwszy wyjazd do Chorwacji. Myślę, że można zacząć tak jak my od www.cro.pl, następnie przygotowania do wyjazdu i odliczanie dni.
Wyjechaliśmy wcześnie rano, druga połowa sierpnia, słoneczny poranek podkreślał nasze emocje związane z wyjazdem. Wszelkie wątpliwości zostawiliśmy w domu i ruszyliśmy w kierunku granicy. Bezproblemowa odprawa graniczna, komfortowa droga przez Słowację, Węgry wraz z Budapesztem, autostrada wzdłuż Balatonu doprowadziła nas do Chorwacji. Udaliśmy się w kierunku Zagrzebia, a dalej trasą tak chwaloną przez bywalców tego forum, czyli starą cestą, wybór oczywiście trafny. Niesamowite widoki i tempo jazdy, które pozwala to wszystko podziwiać. Niezapomniane chwile. Po kilkunasto godzinnej jeździe, jakby było mało wrażeń otrzymaliśmy kolejną dawkę emocji podziwiając upragniony turkus morza, piękno wysp i niesamowity klimat, który nas przywitał w cudownej Dalmacji. Udaliśmy się w kierunku Breli, dwie godziny poszukiwań i znaleźliśmy sympatyczny apartament u miłych gospodarzy. Po krótkich negocjacjach mogliśmy się cieszyć ładną sypialnią, przestronną kuchnią z łóżkiem dla naszego dziecka i pięknym widokiem na morze. Jak nas poinformowała właścicielka do morza to zaledwie 50m, ale jak przekonaliśmy się później w Breli odległości lepij liczyć na schodki, niż metry, naliczyliśmy ich ze 150, co uczyniło z naszego wyjazdu połączenie odpoczynku z aktywną spinaczką :D , do której bardzo szybko przyzwyczailiśmy się.
Ciesząc się słoneczną pogodą, ciepłym morzem, codziennym plażowaniem i ślicznymi widokami zapragnęliśmy zobaczyć i poczuć coś więcej. Odwiedziliśmy Makarską, Baśka Wodę lecz w niedosycie wrażeń udaliśmy się krętą trasą wzdłuż wybrzeża podziwiając niepowtarzalne widoki do Dubrownika, gdzie mogliśmy podziwiać piękno architektury i niesamowity klimat, który tam panował. Aż żal było opuszczać to mijsce (oczywiście do zobaczenia w 2008 roku). Zachłyśnięci starą Chorwacją, po kilku dniach plażowania udaliśmy się na północ od Breli zwiadzając Omiś, Split i podążając wzdłuż wszystkich Kaszteli dotarliśmy do Trogiru. I tu zadaliśmy sobie pytanie, gdzie jest piękniej? Tu w Trogirze, czy w Dubrowniku?... I jaki wniosek, nie mozna ominąć żadnego z tych miejsc ponieważ są równie atrakcyjne. Ostatnie słoneczne dni spędziliśmy pod błękitną flagą na czystej plaży w Breli. Z żalem opuszczaliśmy to miejse wracając do kraju. Wtedy zapadła decyzja, że wracamy tu w przyszłym 2008 roku. Zapraszamy do wspólnego plażowania w Breli i do oglądnięcia galerii zdjęć z naszego pobytu Brela i inne miejsca.

Witam Magdę i cała resztę
Poczytałem, pooglądałem zdjęcia Twoje i stwierdzam, że moje doznania estetyczne i organoleptyczne z Breli AD 2007 są identyczne, zdjęcia podobne do moich, czas pobytu również identyczny, więc pewnie mijaliśmy sie gdzieś na schodach bądź na plaży, było zajefajnie po prostu.
pozdrawiam serdecznie
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 04.06.2008 20:44

labusm napisał(a):
MagdaS napisał(a):Witam wszystkich. Nie wiem od czego zacząć, no tak sierpień 2007, nasz pierwszy wyjazd do Chorwacji. Myślę, że można zacząć tak jak my od www.cro.pl, następnie przygotowania do wyjazdu i odliczanie dni.
Wyjechaliśmy wcześnie rano, druga połowa sierpnia, słoneczny poranek podkreślał nasze emocje związane z wyjazdem. Wszelkie wątpliwości zostawiliśmy w domu i ruszyliśmy w kierunku granicy. Bezproblemowa odprawa graniczna, komfortowa droga przez Słowację, Węgry wraz z Budapesztem, autostrada wzdłuż Balatonu doprowadziła nas do Chorwacji. Udaliśmy się w kierunku Zagrzebia, a dalej trasą tak chwaloną przez bywalców tego forum, czyli starą cestą, wybór oczywiście trafny. Niesamowite widoki i tempo jazdy, które pozwala to wszystko podziwiać. Niezapomniane chwile. Po kilkunasto godzinnej jeździe, jakby było mało wrażeń otrzymaliśmy kolejną dawkę emocji podziwiając upragniony turkus morza, piękno wysp i niesamowity klimat, który nas przywitał w cudownej Dalmacji. Udaliśmy się w kierunku Breli, dwie godziny poszukiwań i znaleźliśmy sympatyczny apartament u miłych gospodarzy. Po krótkich negocjacjach mogliśmy się cieszyć ładną sypialnią, przestronną kuchnią z łóżkiem dla naszego dziecka i pięknym widokiem na morze. Jak nas poinformowała właścicielka do morza to zaledwie 50m, ale jak przekonaliśmy się później w Breli odległości lepij liczyć na schodki, niż metry, naliczyliśmy ich ze 150, co uczyniło z naszego wyjazdu połączenie odpoczynku z aktywną spinaczką :D , do której bardzo szybko przyzwyczailiśmy się.
Ciesząc się słoneczną pogodą, ciepłym morzem, codziennym plażowaniem i ślicznymi widokami zapragnęliśmy zobaczyć i poczuć coś więcej. Odwiedziliśmy Makarską, Baśka Wodę lecz w niedosycie wrażeń udaliśmy się krętą trasą wzdłuż wybrzeża podziwiając niepowtarzalne widoki do Dubrownika, gdzie mogliśmy podziwiać piękno architektury i niesamowity klimat, który tam panował. Aż żal było opuszczać to mijsce (oczywiście do zobaczenia w 2008 roku). Zachłyśnięci starą Chorwacją, po kilku dniach plażowania udaliśmy się na północ od Breli zwiadzając Omiś, Split i podążając wzdłuż wszystkich Kaszteli dotarliśmy do Trogiru. I tu zadaliśmy sobie pytanie, gdzie jest piękniej? Tu w Trogirze, czy w Dubrowniku?... I jaki wniosek, nie mozna ominąć żadnego z tych miejsc ponieważ są równie atrakcyjne. Ostatnie słoneczne dni spędziliśmy pod błękitną flagą na czystej plaży w Breli. Z żalem opuszczaliśmy to miejse wracając do kraju. Wtedy zapadła decyzja, że wracamy tu w przyszłym 2008 roku. Zapraszamy do wspólnego plażowania w Breli i do oglądnięcia galerii zdjęć z naszego pobytu Brela i inne miejsca.

Witam Magdę i cała resztę
Poczytałem, pooglądałem zdjęcia Twoje i stwierdzam, że moje doznania estetyczne i organoleptyczne z Breli AD 2007 są identyczne, zdjęcia podobne do moich, czas pobytu również identyczny, więc pewnie mijaliśmy sie gdzieś na schodach bądź na plaży, było zajefajnie po prostu.
pozdrawiam serdecznie

Jak masz podobne fotki do Magdy to się nie sęp tylko wklejaj.czekamy :!: :!:
labusm
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) labusm » 07.06.2008 22:54

Jak masz podobne fotki do Magdy to się nie sęp tylko wklejaj.czekamy :!: :!:[/quote]

Wkleić , to jeszcze trzeba umić!
Poćwiczę, podaj maila, to może w międzyczasie coś wyślę zanim się na umim.
Pozdrawiam
MWN
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MWN » 09.06.2008 08:17

Pozdrawiam wszystkich z Mostaru. Mam< z< soba spora trase juz 2500k i jeszcze sporo przed nami. W wolnej chwili przy dostepie do sieci napisze pierwsze wrazenia.
gagatek2005
Turysta
wakacje 2008

Nieprzeczytany postnapisał(a) gagatek2005 » 15.06.2008 10:25

Hej, już nie mogę się doczekać 14 sierpnia, bo wtedy te wszystkie widoki, bę de miała w zasięgu "ręki". Mam pytania: Czy wiecie gdzie jeździć na ryby w okolicy Komarnej? Czy w okolicach Jezior Bacińskich są miejsca gdzie legalnie można powędkować?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Brela 2007 - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone