Jedną ze ścieżek dochodzimy do zabudowania, w którym znajduje się koło do tłoczenia oliwy.
piekara114 napisał(a):Basiulinek napisał(a):To radarZawsze w drodze na Peljesac towarzyszy nam "srebrna kulka".Jak już ją widać,to znaczy,że prawie w domu jesteśmy
Dzięki, nie zwróciłam uwagi czy i nam on towarzyszył w jeździe po półwyspie, bo jak jechaliśmy to spałam....
piekara114 napisał(a):Kierujemy się ku hotelom. CROberto w swojej relacji pokazywał ładne kamieniste plaże........
Potter napisał(a):Kto późno przychodzi ten ..... Ma 10 cudnych stron do obejrzenia i przeczytania. Zostaję oczywiście
.
CROberto napisał(a):Fajnie mi się wspomina te rejony.....![]()
piekara114 napisał(a):... W planie mam klify Konavoske stijene, bo są piękne...
piekara114 napisał(a):... Manatki w garść i teraz czeka nas 15 min spacer cały czas lekko w dół (po koniec bardziej w dół) i raczej w pełnym słońc...
piekara114 napisał(a):Chyba wszyscy już śpią, to będzie dodatek d porannej kawy….
gusia-s napisał(a):piekara114 napisał(a):... Manatki w garść i teraz czeka nas 15 min spacer cały czas lekko w dół (po koniec bardziej w dół) i raczej w pełnym słońc...
Eeee no dojście tyle nie zajmuje... mam nagranie prawie z całej ścieżki bez może 100-150 m i nagranie ma nieco ponad 5 min. podczas których się jeszcze zatrzymywalismy na foty
Musiałaś stracić poczucie czasu w tych pięknych okolicznościach przyrody
gusia-s napisał(a):piekara114 napisał(a):... Manatki w garść i teraz czeka nas 15 min spacer cały czas lekko w dół (po koniec bardziej w dół) i raczej w pełnym słońc...
Eeee no dojście tyle nie zajmuje... mam nagranie prawie z całej ścieżki bez może 100-150 m i nagranie ma nieco ponad 5 min. podczas których się jeszcze zatrzymywalismy na foty
mysza73 napisał(a):w sumie to princessa była niepotrzebna ... ale i tak zjadłam![]()
mysza73 napisał(a):stwierdził, że chcę go zabić i on TAM nie pójdzie (lęk wysokości ma bidulek),
ale obiecałam, że za rączkę go poprowadzę ...
piekara114 napisał(a):Przed nami coś a la rondo i wjazd na camp, gdzie wiem, że ma odpoczywać Sylwetka oraz po perypetiach z deszczem i namiotem jest już tajemniczy… Aut z naklejką jednak nie identyfikujemy.
Powrót do Nasze relacje z podróży