..." W niedzielę widzieliśmy będąc na Hali Kondratowej jak zbiegali ale nie wiem skąd czy od Przełęczy Kondrackiej czy Przełęczy pod Kopą Kondracką."
A to nie było widać, przecież ,ładna pogoda była?
.png)
lew napisał(a):..." W niedzielę widzieliśmy będąc na Hali Kondratowej jak zbiegali ale nie wiem skąd czy od Przełęczy Kondrackiej czy Przełęczy pod Kopą Kondracką."
A to nie było widać, przecież ,ładna pogoda była?
Bea.ta napisał(a):A to dla tych, którzy twierdzą, że bieganie po 40tce to już przeszłość, bo kolanka.... bo coś tam

.png)
bluesman napisał(a): dla tych, którzy mają bałwochwalcze podejście do sportuprzy takim podejściu ortopedzi mają duużo roboty. Dodaj do tego, że są to wybitne organizmy i nie ma co uogólniać. To, że jeden może nie znaczy, że 1000 innych też.
bluesman napisał(a):Najbardziej drażnią mnie programy propagujące sport bezkrytycznie, a później ludzie nie mający na co dzień nic wspólnego ze sportem zaczynają coś uprawiać i nagle doznają kontuzji bo szanownemu redaktorowi nie chciało się dodać jakie są przeciwskazania ! Oczywiście cześć winy też w samych nowych "sportowcach". Podawajmy rzetelne informacje

.png)
Bea.ta napisał(a):A to dla tych, którzy twierdzą, że bieganie po 40tce to już przeszłość, bo kolanka.... bo coś tam