Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Bieganie

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Nefer
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nefer » 14.12.2018 14:02

Gratulacje, ładny przebieg :) .
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 14.12.2018 19:25

Gratuluję Tomku ;)
Ja tyle nie mam. Zastanawiam się ile ja w górę zrobiłam w ciągu ostatniego roku ;)
Ural
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ural » 15.12.2018 13:08

Trzeba się wziąć do sprzątania w domu i robienia zakupów, a nie biegania. Stworzyć jadłospis świąteczny im robić już pierogi z kapustą, pasztet, zakwas z buraków itp. Od biegania robót przedświątecznych wam nie ubędzie.
lew
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lew » 15.12.2018 15:20

......"robota/y" nie zając nie ucieknie, a bieganie jest tak samo bezsensowne, jak te roboty, ale bez tego człowiek czuje się źle.
Miałem bawić się w "Grizłulda" , ale wyperswadowano mi ,że za wcześnie, to byłem biegać, a teraz idę na rower- i po co? :lol:
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 15.12.2018 18:50

Ural napisał(a):Trzeba się wziąć do sprzątania w domu i robienia zakupów, a nie biegania. Stworzyć jadłospis świąteczny im robić już pierogi z kapustą, pasztet, zakwas z buraków itp. Od biegania robót przedświątecznych wam nie ubędzie.

Ty to potrafisz ludzi rozbawić :) :) :)
Pamiętaj, że każdy spędza swój czas wolny, święta czy inne chwile tak jak chce. Nie mamy obowiązku urobic się przy garach a potem to wyzerac w takim a nie innym towarzystwie. Święta to czas dla mnie i będę robiła to na co mam ochotę :papa:
Ural
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ural » 16.12.2018 09:11

Doprawdy Was nie rozumiem. Przygotowywanie świąt to frajda. Wczoraj kupiłem choinkę - jodłę i nowe ozdoby choinkowe. Bombki złote i czerwone. Taki będzie kontrast. Dokupiłem lampki ledowe w kolorze żółtym. Dzisiaj ubieram aby cieszyć się nią codziennie. Byście wzięli się do roboty w chałupie. Bieganie przesuńcie na Nowy Rok. Jeszcze narazicie się urazu. Po co to Wam. Wesołych Świąt.

Zapomniałem dodać, że dziś pasztet piekę z królika. Jak ostygnie to do zamrażarki. Po co biegać jak i tak nachodzę się przy strojeniu choinki i przy piekarniku.
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 16.12.2018 11:22

A ja właśnie wrocilam z Blatniej :) osnieżone choinki, drzewa i wszystko dookoła :) na Blatniej kubek gorącej czekolady. W celu uzupełnienia spalonych kalorii.
Wykonałam kawał cudnej roboty. Endorfin pełno. Mogę sobie teraz robić co tylko zechce :) plan na ubieranie domowej choinki mam ale nie dzisiaj :)
lew
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lew » 16.12.2018 12:40

.......zima się rzeczywiście zrobiła, a jak jest zima ,to "musi" być zimno. Swoją 10 sobie przetruchtałem , ale PM 2,5 przekroczony o 200 % ,przez co uczucie drapania w gardle się pojawiło. W takich warunkach rowerek odpada i chyba zdrowiej będzie ubierać choinkę.
Nefer
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nefer » 16.12.2018 17:11

Ja dzisiaj zrobiłem 13 km po śniegu i lodzie (oj ślisko było) w ramach Białołęckiego Biegu Wolności.
Załączniki:
IMG_20181216_152828.jpg
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 16.12.2018 18:58

No to gratulacje :)
Medal bardzo ładny :)

Ja mam miesiąc wolnego do zawodów ..Ale jak to zrobię w styczniu to muszę sobie jakiś prezent sprawić w nagrodę :)
Nefer
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nefer » 16.12.2018 20:54

Bea.ta napisał(a):No to gratulacje :)

Dziękuję :) .

Bea.ta napisał(a):Ja mam miesiąc wolnego do zawodów ..Ale jak to zrobię w styczniu to muszę sobie jakiś prezent sprawić w nagrodę :)

Ja też rzadko biegam w zawodach, może coś pobiegnę w styczniu, ale nie jest to pewne.
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 16.12.2018 21:07

Nefer napisał(a):Ja też rzadko biegam w zawodach, może coś pobiegnę w styczniu, ale nie jest to pewne.

Ja odpuściłam wszelkie asfaltówki, chyba, że coś charytatywnego - to chętnie :)
Wolę zdecydowanie góry, mimo że w tyłek dają równo :)
W styczniu mam między innymi 24 godzinny maraton, który już mi się śni :) :) :)
Nefer
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nefer » 17.12.2018 08:20

Bea.ta napisał(a):Ja odpuściłam wszelkie asfaltówki, chyba, że coś charytatywnego - to chętnie :)

A ja może dla odmiany coś nieasfaltowego pobiegnę :wink: .
Wczoraj niby było na asfalcie, ale czarnego tak naprawdę była tylko odrobina. W wielu miejscach człowiek czuł się jak na tafli lodowej.
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 17.12.2018 10:21

Weekend w Tatrach :) z uwagi na problemy z kolanem i stawem skokowym powiedzmy lajtowo :) Trasa Zakopane/Kamieniec czyli z samego dołu Zakopanego-Kuźnice-Murowaniec-Kasprowy(-11)-Myślenickie Turnie(zejście pierwszej części w rakach) Wszystko ok. Do czego zmierzam ? :) Sporo biegaczy, ubite podejścia ubrani na podbieg ok. na zbieg bardzo lekko, może za :mrgreen: Sporo kozic :mrgreen: u kilku widziałem asicsy z kolcami. W niedzielę widzieliśmy będąc na Hali Kondratowej jak zbiegali ale nie wiem skąd czy od Przełęczy Kondrackiej czy Przełęczy pod Kopą Kondracką. Przewyższenia zacne 8O :papa:
longtom
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) longtom » 17.12.2018 12:06

Bea.ta napisał(a):No to gratulacje :)

Dołączam się :!: :)

pzdr :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone