Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce. Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Zaczynam bieganie przed urlopem. Co prawda jest taka koleżanka na forum, która mnie "struga" za wpisy o bieganiu ale dam radę. Zacznę dystans od 3 km i na nim będę kończył. Wystarczy mi tyle bo jak dłużej to ducha wyzionę.
W Poznaniu i okolicach biegów na pęczki. W niedzielę, w Skokach odbył się bieg z cyklu "Skockie Przełaje". Czas może nie powala , ale załapałem się na pudło w kategorii wiekowej.
Najgorsza jest kategoria w okolicach 35 do 45 .. To co tam się dziele, to dzięki bardzo Jeśli dotrwam w bieganiu do 70+ to jest nadzieja na pudło oczywiście bez skojarzeń proszę
Wczoraj 11km z hakiem w terenie po błocie, strumykach i w deszczu Dzisiaj trochę turystycznie, trochę biegowo - Ostre - Skrzyczne - Malinowska skała - Ostre. 18km
No to szacunek biegać po takim terenie to naprawdę spory wyczyn, przynajmniej dla mnie Jutro 4.30 pobudka, poranny jogging przed pracą, 10 km także dobranoc