Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Bardzo ProszĘ O Pomoc!!

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Oya
Autostopowicz
Bardzo ProszĘ O Pomoc!!

Nieprzeczytany postnapisał(a) Oya » 08.08.2007 09:58

Witam Wszystkich bardoz serdecznie!!!

myślałam, że zarejestruję się tutaj dopiero PO moich wspaniałych wakacjach w Chorwacji i podzielę się z Wami samymi radościami...
Wylatujemy w tę sobotę, mieliśmy zarezerwowane noclegi, ale niestety... dziś otrzymałam maila, ze rezerwacja odwołana z powodu śmierci w rodzinie....

I tak, muszę szukać na nowo.... dzwoniłam do pensjonatów w Stanici i wszystko pełne....

Byłabym bardzo wdzięczna za wszelki namiary na kwatery prywatne, pokoje lub apartamenty dla 2 osoób w okolicach Splitu i Omis....

Z góry bardzo dziękuję!!
OLa
aprokop
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) aprokop » 08.08.2007 14:44

Namiar na hotel MEDENA w popliżu Trogiru:
Seget D - Trogir - Croatia Tel: +385(0)21 880 588 Fax: +385(0)21 880019
blisko lotniska i Splitu
Życzę udanego pobytu
Pozdrawiam
Fred Prokop
aprokop
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) aprokop » 08.08.2007 15:10

Jeszcze znalazłem w zapiskach z pop. lat
Prywatne apartamenty o umiarkowanych cenach w Seget Donji ul. Put Pecina 9 - Ante Zivković tel. +385(0)21 88 01 01
ul. Put Pecina 11 - Marin Grga tel. +385(0)21 88 03 81
Gandaliela
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gandaliela » 08.08.2007 22:56

Witam serdecznie,
wystarczy wpisac w wyszukiwarkę Seget Donji apartamenty i wyskoczty tego w cholere i troche. Sama tak znalazlam i jadę.Hotel Medena jest fajny,ale w sezonie mcno zatloczony i niezbyt tani.
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
to tyle co udało mi sie znaleźć w moich zapiskach.
Może się przyda,
życzę powodzenia
Anka
Oya
Autostopowicz
BARDZO dziękuję

Nieprzeczytany postnapisał(a) Oya » 09.08.2007 08:00

BArdoz bardzo dziękuję:)

znalazłam!!!

powróciły nadzieje na udany urlop w Chorwacji:)

Ola
Gandaliela
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gandaliela » 09.08.2007 17:02

Witam,
Jesli wybierasz się w rejon z mojego polecenia to daj znać ,możemy się spotkac na malej czarnej
Życze milego wypoczynku
Anka
509-012-539
Oya
Autostopowicz
Udało się!!

Nieprzeczytany postnapisał(a) Oya » 30.08.2007 11:15

BYŁO SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:)

Stanici koło Omis i Slatine na Ciovo to baaaaaaaardzo przyejmne i przyjazne miejsca:):):)

Pozdrawiam serdecznie,
Ola

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Bardzo ProszĘ O Pomoc!!
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone