Beatko, powtórnie proszę, o nie obrażanie mnie na forum.
Tym razem robisz to, nie na swoim wątku, co zmusza mnie do odpowiedzi tutaj. Ubolewam więc, że muszę tu to pisać, co Megi znów potraktuje jako zaśmiecanie jej wątku.

...
Jak masz życzenie dalej mnie obrażać, to artykułuj to na swoim wątku i wtedy tam będziemy dyskutować
Nie jestem żadnym trollem, ale po prostu niezależnym komentatorem. I to w dodatku, komentatorem niekonwencjonalnym.

.... Nikogo tu nie obrażam. .... Piszę jak jest .... Jak stwierdzę, że coś jest ok, to napisze, że jest ok, ...A nawet przydzielę swoją indywidualna nagrodę, która jest niczym innym jak pozytywnym komentarzem

....
Ale niezależny komentator ma także prawo do skomentowania w drugą stronę, czego m.in. ty pewnie doświadczyłaś .... I co ?? ... Nic !! .... to tylko niezależny komentarz .... Jakieś poprawki, gdy na przykład ktoś mija się lekko z prawdą ?? Ale ma zgoła inne widzenie na jakiś temat, niż niezależny komentator ?? Wtedy niezależny komentator nie będzie siedział cicho, tylko napisze swój niezależny komentarz.
Dyskutować tam, a nie słać petycje do Szanownej Dyrekcji, żeby już zmiotła tego niezależnego komentatora, bo wbija lekko kij w mrowisko i zakłóca błogi spokój.
Ale Dyrekcja, na szczęście, wie co robi... Bo taki niezależny komentator, to jest po prostu skarb dla forum... Niezależny komentator wprowadza ożywienie na forum

.... Liczba wejść wzrasta .... Liczba otwarć wzrasta .... Jest ruch na forum
I Dyrekcja doskonale wie, że ten komentator nie przekracza tu żadnej czerwonej linii, co się tobie może wydawać
Będziesz właścicielką forum, czy nawet moderatorką, to będziesz mogła sobie dobierać userow i userki, według swojego klucza. Będziesz wycinała do woli, różnych swoich podpadziochów. Jednak, czarno tu widzę, utrzymanie się forum na rynku internetowym, czy tez medialnym
A najlepsze tu jest tu to, !!!!!! ..... Ze ten niby troll (jak mnie określiłaś), pisze tu merytorycznie

....
Tyle rzeczy o Grecji, a nawet o Chorwacji, których dowiedziałaś się w przeciągu trzech tygodni, od tego niby trola .... To mogę ci tylko pogratulować....!!!!!!

..... Na zdrowie Niewdzięcznico
I co ?? Chyba koniec kolejnego eseju.... Do Megi mam jedną uwagę.... Ten mój wpis o Hiszpanii, uważam, że był super... Poznawczy

..... Wyszedł mi z pod pióra dość spontanicznie... Ale jestem z niego bardzo zadowolony

..... Jeden z lepszych, jakie ostatnio napisałem. ... I co najważniejsze, krzywdy jakiejś tym wpisem tu, Tobie nie zrobiłem. A uważam, ze wręcz przeciwnie. Dołozyłem jakąś tam, merytoryczna cegiełkę do tej Twojej świetnej relacji z Hiszpanii ....
No i wyszło moim starym zwyczajem

Bonus pozytywny powiązany
A na koniec, jeszcze coś o moim stylu. Komentarze piszę długie, powiązane, co w ogóle nie oznacza, że chcę tu komuś zawłaszczyć jej wątek ....
Wpisy na konkretnych watkach, są całkiem przypadkowe. Na przykład, pojawiła się na wątku Wioli dyskusja o maseczkach, to dałem swój wykład o maseczkach, styl azjatycki, nie koniecznie covidowy, etc
.... No dobra, trochę się autorce nie spodobało. Ale tu akurat wszedłem w ukrytą polemikę, z kimś, kto kiedyś się wyśmiewał (a) w jedenej ze swoich relacji, z chorwackiej aptekarki w maseczce... ...
No i nieraz sa takie sytuacje, że sie odpisuje na czyiś watkach, bo tam akurat jest ta ka dyskusja.... Pewnie z uszczerbkiem da autorki, bo wychodza tematy poboczne i linia relacji trochę zjeżdża w bok
No i już kończę .... Jest forum.. Jest dyskusja.... Jest ruch ...mam nadzieje, że z korzyścią dla forum i wszystkich użytkowników i użytkowniczek...
Sorry Megi, kompletnie nie chciałem, ale musiałem odpowiedzieć na tego "trolla"

Bo ktoś włączył tu z boku ten zegarek ??//
....
I juz znikam ... A tak w ogóle, to już kombinuje, jakby tu urwać sie z forum, bo limit czasu zimowego mi się kończy .... Ale rozgrzebałem parę tematów, to wypadałoby je zakończyć ... A nawet mam jeszcze w zanadrzu, ze dwa tematy autorskie.... Może zdążę ?? A jak nie, to drugim razem
A relacja z Hiszpanii ok

..... I podczepię się. Relacja Wioli z Tajlandii tez bardzo Ok
Obie bardzo poznawcze i podobne w stylu pisania. Moje drogie Siostrzyczki
.....