.png)
.png)
To ja napisał(a):W takim razie zezłomuj samochód na miejscu, na pewno wyjdzie najtaniej.
grzesiek-swidnica napisał(a):Najbardziej atrakcyjnym assistance na krótki termin jest Warta Podróżnik 15
jaceek1 napisał(a):Ja polecam sterter24 ubezpieczenie na cały rok za jedyne 85 zł. Wydaje mi się że bardziej się opłaca niż danie 45 zł na 15 dni. Pozdrawiam
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
To ja napisał(a):To ja napisał(a):
W takim razie zezłomuj samochód na miejscu, na pewno wyjdzie najtaniej.
Może rozwiń swoją myśl, bo nijak nie rozumiem Ciebie?
Po co mam złomować samochód? Co i po co ma wyjść najtaniej?
Pozdrawiam
Jak sam napisałeś, auto kosztowało prawie tyle samo co wyjazd czyli pomiędzy 3000 - 6000 zł. Biorąc pod uwagę niższą cenę i to, że jechałeś VOLVO, samochód raczej mało popularny w Chorwacji i w dodatku leciwy, to jakakolwiek większa naprawa tego auta była by raczej mało opłacalna. Czyli lepiej zezłomować na miejscu, a do domu powrócić na koszt ubezpieczyciela, czego oczywiście nikomu nie życzę.
Z pow.
.png)
zonatyfacet1 napisał(a):To nie wiem gdzie wy śpicie i ile wydajecie ale mnie wakacje w CRO 2-tygodnie zawsze (komplet) wychodzą ok. 12.000 zł. I nie szaleję na miejscu poza pizzą codziennie, lodami i czasem lepszym obiadkiem w restauracji
.png)
kaeres napisał(a):zonatyfacet1 napisał(a):To nie wiem gdzie wy śpicie i ile wydajecie ale mnie wakacje w CRO 2-tygodnie zawsze (komplet) wychodzą ok. 12.000 zł. I nie szaleję na miejscu poza pizzą codziennie, lodami i czasem lepszym obiadkiem w restauracji
W głowie powstaje jedynie obraz wielodzietnej rodziny (łącznie z 6-8 osób ?).
.png)
.png)
zonatyfacet1 napisał(a):kaeres napisał(a):zonatyfacet1 napisał(a):To nie wiem gdzie wy śpicie i ile wydajecie ale mnie wakacje w CRO 2-tygodnie zawsze (komplet) wychodzą ok. 12.000 zł. I nie szaleję na miejscu poza pizzą codziennie, lodami i czasem lepszym obiadkiem w restauracji
W głowie powstaje jedynie obraz wielodzietnej rodziny (łącznie z 6-8 osób ?).
Coś Ty.... 4 osoby. Wniosek z tego, że chyba za bardzo szalejemy z kwaterami i na miejscu. W tym roku musimy chyba bardziej oszczędnie, bo aż mi głupio jak czytam niektóre komentarze
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi