Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

APEL ! Laptop na wakacjach... Załamka

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
SDI
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) SDI » 05.08.2010 20:18

....zabieram laptopa bo zdjęcia,bo wgrana automapa(pomaga planować wypady) i do zaglądania na forum bo np w tym roku logistyka u mnie padła i muszę posiłkować sie wiadomościami o tym co warto,gdzie i KIEDY Dzięki uprzejmości koleżanek i kolegów ,którzy już to i owo widzieli..NAPEWNO NIE ZABIORĘ LAPTOPA JAK MOJE WAKACJE BĘDĄ TAK WYGLĄDAŁY-PLAŻA-HOTEL-PLAŻA-HOTEL.....nuda pozdrawiam
Butros
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Butros » 05.08.2010 20:28

consett0805 - kto to potem ogląda? Często jest tak, że ludzie przywożą setki czy nawet tysiące zdjęć z których niewiele ma jakąkolwiek wartość.
W kwestii laptopów podzielam zdanie Bahamy. Jeździmy tam po słońce, wodę, piękne widoki, wspaniałe wrażenia. Z laptopa korzystam zawodowo po 8h dziennie ale tu w Polsce. A na wakacjach ? NIE! nie po to tam jedziemy.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.08.2010 20:33

Naturalnie, ja również podzielam to zdanie co już nie raz wyrażałem...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.08.2010 20:39

Spadam oficjalnie z tego wątku.
Warto kliknąć w słowo "TOLERANCJA".
Jeden bierze laptopa, przegrywa fotki, ogląda filmy itp... drugi go nie bierze, bo np. w robocie ma go na codzień i chce od niego odpocząć.
Dalsze bicie piany i nieomal obrażające teksty to już jakaś paranoja.... 8O
Niedługo przyjdzie nam dyskutować, czy lepsze na plaży czerwone majty, czy takie białe w zielone grochy.... :roll: I oczywiście co jest trendy, a co jest obciachem.....
Nie dajmy się zwariować :!:
Pozdrav
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 05.08.2010 20:44

ludzie przywożą setki czy nawet tysiące zdjęć z których niewiele ma jakąkolwiek wartość.

A o jaką wartość ci chodzi? Zdjęcia , dobre czy mniej dobre, w zależności od sprzętu i umiejętności, maja wartość samą w sobie, dla tych co je zrobili... To zatrzymana w kadrze chwila, ważna dla tego co robił zdjęcie.
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 05.08.2010 20:55

Butros napisał(a):consett0805 - kto to potem ogląda? Często jest tak, że ludzie przywożą setki czy nawet tysiące zdjęć z których niewiele ma jakąkolwiek wartość.
W kwestii laptopów podzielam zdanie Bahamy. Jeździmy tam po słońce, wodę, piękne widoki, wspaniałe wrażenia. Z laptopa korzystam zawodowo po 8h dziennie ale tu w Polsce. A na wakacjach ? NIE! nie po to tam jedziemy.

Ja oglądam i częściej niż możesz sobie to wyobrazić.
To czy zachowuję wszystkie kiedy moge sobie je obejrzeć już wgrane to moja sprawa ( kilka zawsze wypada :D ) :evil:
Nie wszyscy pracują po 8-10gdz z laptopem ja akurat patrzę na KREW :twisted: przez 12 gdz jak jest dyżur.
Nigdzie też nie napisałem że spędzam wakacje przy laptopie. Ze słońca plaży i wody korzystam ile wlezie bo ją uwielbiam.
Zresztą Not your business
Bravo Stapol popieram w 100%
BRAVO Bocian
Marshall
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marshall » 05.08.2010 21:06

slapol napisał(a):Niedługo przyjdzie nam dyskutować, czy lepsze na plaży czerwone majty, czy takie białe w zielone grochy.... :roll: I oczywiście co jest trendy, a co jest obciachem.....
Nie dajmy się zwariować :!:
Pozdrav

Taki temat mógłby być ciekawy, ale zamieniłbym kryteria wyboru. Kąpielówki czy spodenki na plaże :D Dla niektórych sportowe kąpielówki to wiocha, a innym znów "za luźno" w spodenkach. Na basen na trening kąpielówki, a co na plażę w CRO :?:

Butros napisał(a):consett0805 - kto to potem ogląda? Często jest tak, że ludzie przywożą setki czy nawet tysiące zdjęć z których niewiele ma jakąkolwiek wartość.

Po powrocie do domku, przy wieczorze wspomnień ze szklaneczką rakiji w ręce robi się selekcję - co się nie podoba idzie w kosz a zostają te najlepsze. Fotografika to super hobby i robienie wielu zdjęć jest przyjemne i co niektórym sprawia radość.
Ostatnio edytowano 05.08.2010 21:12 przez Marshall, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.08.2010 21:12

Lepsze takie luźne spodenki niż opięte slipy sprzed 15 lat i omal nie wylewające się z nich jaja... :D
Coś na zasadzie - jakieś tam mam kąpielówki... :wink:
To jest wiocha...
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 05.08.2010 21:22

alessandro1977 napisał(a):Lepsze takie luźne spodenki niż opięte slipy ...

Zależy gdzie ...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.08.2010 21:24

weldon napisał(a):

Zależy gdzie ...

Według mnie imbecylizm...
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 05.08.2010 21:37

alessandro1977 napisał(a):Według mnie imbecylizm...

Pewnie chodzi o to, że w tych szerszych łatwiej laptopa ukryć.

No, może tylko netbooka, ale idea taka sama ... :wink:
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 06.08.2010 09:00

alessandro1977 napisał(a):
weldon napisał(a):

Zależy gdzie ...

Według mnie imbecylizm...
Dobrze że napisałeś "Według mnie", bo pływające bądź zalegające na dnie włosy z jajek estetyki basenowi nie dodają 8)

§ 16

Osoby korzystające z kąpieli obowiązuje noszenie strojów kąpielowych oraz czepka. Niedopuszczalne jest używanie strojów wełnianych i z tkaniny frotte oraz spodenek gimnastycznych.

Źródło

Lepsze takie luźne spodenki

Częściej zdarza się że właścicielowi worek z przyległościami z nogawki zwisa niż omal nie wylewające się ze slipek jaja... 8)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 06.08.2010 09:05

No i łatwiej zasłonić samarke takimi gaciami jak masz na avatarku, :):)
Arek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arek » 06.08.2010 10:07

Jak mnie rozwalają takie apele... Nie masz ochoty korzystać - nie korzystaj. Innym daj wolną rękę, niech spędzają wolny czas wg własnego uznania.
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 06.08.2010 10:08

Lapa zabieram gdyz sciagam na niego foty z aparatu jak zapelni sie karta.

Telefon zabieram gdyz jest sluzbowy. Wlaczony na pol godziny z rana i wieczorkiem - odpisywanie sms-ow do osob ktore probowany sie do mnie dodzwonic z podaniem telefonu i maila do zastepcy

Wieksza technika nie jest mi potrzebna choc dziadki pytali sie o jakies foty wnuczki podczas wakacji ...
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

APEL ! Laptop na wakacjach... Załamka - strona 5
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone