.png)
.png)
Bahama napisał(a):Ludzie ! Dajcie sobie spokój na wakacjach z laptopami, palmtopami, komórkami z dostępem do internetu i z wifi ! ODPOCZYWAJCIE !
W życiu nie zabrałbym do Chorwacji żadnej elektroniki ! Mam tego dosyć w pracy ! Szkoda czasu ! Przeznaczcie go dla rodziny !
Damy sobie radę z informacjami live jaka pogoda, za ile piwo !
RELAX !
tturek napisał(a):Bahama napisał(a):Ludzie ! Dajcie sobie spokój na wakacjach z laptopami, palmtopami, komórkami z dostępem do internetu i z wifi ! ODPOCZYWAJCIE !
W życiu nie zabrałbym do Chorwacji żadnej elektroniki ! Mam tego dosyć w pracy ! Szkoda czasu ! Przeznaczcie go dla rodziny !
RELAX !
todlaczego jedziesz na wakacje samochodem, śpisz w pokoju. może lepiej zejść do czasów kamienia i zrezygnować z tych wygód, elektroniki. z buta na wczasy bo auto to też bajer najeżony procesorami.
.png)
Dromader napisał(a):Bahama - dla mnie to ten wątek jest do ...
Biorę na wakacje laptopa i nic do tego nikomu jak go wykorzystuję...
A tak na serio, to chyba zakładasz w ostatnim czasie zbyt dużo nowych, często nie przemyślanych wątków![]()
Pozdrawiam
.png)
Bahama napisał(a):Dromader napisał(a):Bahama - dla mnie to ten wątek jest do ...
Biorę na wakacje laptopa i nic do tego nikomu jak go wykorzystuję...
A tak na serio, to chyba zakładasz w ostatnim czasie zbyt dużo nowych, często nie przemyślanych wątków![]()
Pozdrawiam
Zbyt dużo nowych wątków... he, he a takie poczytne i sam się kolega udziela
4 dni mnie nie było, laptopa nie wziąłem , tu taki młyn
.png)
weldon napisał(a):Bahama napisał(a):4 dni mnie nie było, laptopa nie wziąłem , tu taki młyn
Ale aparat miałeś?
Znalazłeś rękawice? Szykujesz jakaś relację?
Jakby co, to daj znać.
Bahama napisał(a):Ludzie ! Dajcie sobie spokój na wakacjach z laptopami, palmtopami, komórkami z dostępem do internetu i z wifi ! ODPOCZYWAJCIE !
RELAX !
.png)
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.