Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

APEL ! Laptop na wakacjach... Załamka

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 06.08.2010 10:24

A ja mam to wszystko w d... i robię swoje :D
jackiller
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jackiller » 06.08.2010 18:42

A ja dla odmiany mam w d... i tez robię swoje.
Dromader
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dromader » 06.08.2010 21:10

Bahama - dla mnie to ten wątek jest do ...
Biorę na wakacje laptopa i nic do tego nikomu jak go wykorzystuję...

A tak na serio, to chyba zakładasz w ostatnim czasie zbyt dużo nowych, często nie przemyślanych wątków :!:

Pozdrawiam
Haweł
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Haweł » 07.08.2010 18:29

Haweł jednostka doskonała skomputeryzowana.Na plaży, na pontonie, przy sniadaniu , przy kolacji , przy libacji , przy oracji, przy seksie, przy stacji, laksacji, owacji ....wpatrzony w ekran komputera bo z sieci klient przychodzi i sponsoruje w cro lodzi. :wink:

super wierszyk...moze na jakiegos rapera idziesz...
tturek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) tturek » 07.08.2010 18:42

Bahama napisał(a):Ludzie ! Dajcie sobie spokój na wakacjach z laptopami, palmtopami, komórkami z dostępem do internetu i z wifi ! ODPOCZYWAJCIE ! :)

W życiu nie zabrałbym do Chorwacji żadnej elektroniki ! Mam tego dosyć w pracy ! Szkoda czasu ! Przeznaczcie go dla rodziny !

Damy sobie radę z informacjami live jaka pogoda, za ile piwo !

RELAX !

todlaczego jedziesz na wakacje samochodem, śpisz w pokoju. może lepiej zejść do czasów kamienia i zrezygnować z tych wygód, elektroniki. z buta na wczasy bo auto to też bajer najeżony procesorami.
Kodżi
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kodżi » 08.08.2010 10:13

indywidualna sprawa co kto bierze.
Pepe12345
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pepe12345 » 08.08.2010 10:55

tturek napisał(a):
Bahama napisał(a):Ludzie ! Dajcie sobie spokój na wakacjach z laptopami, palmtopami, komórkami z dostępem do internetu i z wifi ! ODPOCZYWAJCIE ! :)

W życiu nie zabrałbym do Chorwacji żadnej elektroniki ! Mam tego dosyć w pracy ! Szkoda czasu ! Przeznaczcie go dla rodziny !

RELAX !

todlaczego jedziesz na wakacje samochodem, śpisz w pokoju. może lepiej zejść do czasów kamienia i zrezygnować z tych wygód, elektroniki. z buta na wczasy bo auto to też bajer najeżony procesorami.

Swoją drogą spodziewajmy się niedługo wątku którego autorem będzie zawodowy kierowca, a w którym to będzie beształ i wyśmiewał ludzi jeżdżących autami do Chorwacji. Będzie brzmiał mniej-więcej tak:
Ludzie ! Dajcie sobie spokój na wakacjach z samochodami ! Odpoczywajcie ! W życiu nie zabrałbym do Chorwacji żadnego auta. Mam go dosyć na codzień w pracy. :P
Bahama
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bahama » 08.08.2010 19:19

Dromader napisał(a):Bahama - dla mnie to ten wątek jest do ...

A tak na serio, to chyba zakładasz w ostatnim czasie zbyt dużo nowych, często nie przemyślanych wątków :!:

Pozdrawiam

Zbyt dużo nowych wątków... he, he a takie poczytne i sam się kolega udziela :)

4 dni mnie nie było, laptopa nie wziąłem , tu taki młyn :)
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 08.08.2010 19:30

Bahama napisał(a):4 dni mnie nie było, laptopa nie wziąłem , tu taki młyn :)

Ale aparat miałeś?

Znalazłeś rękawice? Szykujesz jakaś relację?
Jakby co, to daj znać. :)
Dromader
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dromader » 08.08.2010 19:48

Bahama napisał(a):
Dromader napisał(a):Bahama - dla mnie to ten wątek jest do ...

Pozdrawiam

Zbyt dużo nowych wątków... he, he a takie poczytne i sam się kolega udziela :)

4 dni mnie nie było, laptopa nie wziąłem , tu taki młyn :)

Taaa ... :roll:
Bahama
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bahama » 08.08.2010 20:40

weldon napisał(a):
Bahama napisał(a):4 dni mnie nie było, laptopa nie wziąłem , tu taki młyn :)

Ale aparat miałeś?

Znalazłeś rękawice? Szykujesz jakaś relację?
Jakby co, to daj znać. :)

A jakże... https://www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=29446&start=30
AdamSz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AdamSz » 08.08.2010 20:52

A ja tam kochać - wieczorkiem, na tarasiku, z widokiem na Adriatyk, przy graniu cykad, z winkiem i smokvą (prosto z drzewa), do późnej nocy gapić się na zrobione w tym dniu zdjęcia i je porządkować za pomocą LAPTOPA :) Pozdrawiam tych za i tych przeciw.
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 08.08.2010 20:55

Bahama napisał(a):A jakże...

Odnotowane ...

Polecam się na przyszłość. :D
Pepe12345
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pepe12345 » 09.08.2010 08:29

RELAX !

Haha. Sam się wpuściłes w maliny.... Twój ostatni wyjazd czterodniowy na Mazury i fotorelacja (swoją drogą ciekawa) i piękna fotka z dzieckiem, a na niej- Bahama ze słuchaweczką Bluetooth w uchu. Chyba wzniosłeś się na wyżyny hipokryzji... No ja już rozumiem laptopa, komórkę w kieszeni, ale żeby na wakacjach pajacować ze słuchawką w uchu... i zarazem w innym wątku umieszczać na forum apele żarliwie negujące elektronikę na wakacjach ?
Hmmmm.....
michals58
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) michals58 » 09.08.2010 09:35

Koledzy wyluzujcie.

Ja na przykład płynę w rejs po Chorwacji i dostęp do aktualnej prognozy pogody tu już nie żadne fanaberie tylko sprawa bezpieczeństwa załogi.
W związku z tym informacje na temat możliwości dostępu do sieci są dla mnie bardzo pożyteczne.

Pozdrawiam
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

APEL ! Laptop na wakacjach... Załamka - strona 6
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone