Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

APEL ! Laptop na wakacjach... Załamka

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bahama
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bahama » 03.08.2010 11:17

Ale ubodło tych co nie biorą, albo i biorą... :)
Wielki moderatorze ! Może zmienię ksywę na "prowokator" he,he
Ostatnio edytowano 03.08.2010 14:00 przez Bahama, łącznie edytowano 1 raz
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 03.08.2010 11:43

Aldonka napisał(a):
alessandro1977 napisał(a):
Aldonka napisał(a):Na szczęście nikt mi w bagaże nie zagląda i nie mówi co wolno brać a co nie. Ja się bez laptopa, komórki itp nie ruszam. Co rok wykupuję internet żeby mieć swobodny dostęp do netu. To moje wakacje i mój sposób na ich spędzenie.
I tyle w temacie.

No to świetny sposób na spędzenie wspaniałego urlopu...telefon, laptop...
No ale jak co roku w to samo miejsce się jeździ to nie dziwota, że chciałoby się zaimponować właścicielom jakie to cudeńka mamy...
Coś na zasadzie - pokaż mi co masz a powiem Ci kim jesteś...dalszy komentarz zbyteczny...
Tyle w tym temacie...

Jesteś żenujący. Idź sobie pogadaj z płytką chodnikową, jest na Twoim poziomie.
Większego idioty niż Ty dawno w życiu nie spotkałam.

:lol: :lol:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 03.08.2010 12:10

Zabieram w tym roku ze sobą:
1. dwa telefony (jeden z navi) na kartę - Era i Orange. Będą na nasłuchu :D
2. dwa lub trzy (znaczy się worek) aparaty foto + kupa szkieł i innych akcesoriów.
3. laptopa z dostępem do internetu.
4. navigację - palmtop z 2 GB kartą :lol:
5. CB Radio

Co tam jeszcze z tych gadżetów elektronicznych... kurna może pożyczę od znajomego taksówkarza jaszcze TV na 12V :lol: zmieści mi się do samochodu.

:lool:
Wątek mnie rozwalił :lool:

Pikuś, wszystko pikuś :lool: Pan Pikuś. W 2002 roku widziałem angola z camperem.... siadywał przed nim z laptopem na kolanach i sprawdzał kursy giełdowe :lol: a na dachu campera miał....

antenę satelitarną :lool:

P.S. Zamierzam się opalać i pstrykać zdjęcia, zamierzam zwiedzać i pstrykać zdjęcia, zamierzam zrzucać te zdjęcia na laptoka żeby zobaczyć wieczorem przy lampce wina lub szklance piwa (no może kieliszku rakiji) co napstrykałem w dzień

Pozdrav :papa:

P.S. 2. Więcej luzu dla siebie samych. Wakacje są :lol:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 03.08.2010 12:16

Wszystko ok tylko kieliszek rakiji zamieniłbym na szklankę... :)
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 03.08.2010 12:22

Bocian napisał(a):Wszystko ok tylko kieliszek rakiji zamieniłbym na szklankę... :)

Z Tobą :?: ZGODA :!: :D
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 03.08.2010 12:37

:lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 04.08.2010 18:43

Targać laptopa z PL-u :?: 8O ...a po cholerę. Lepiej ukraść temu gościowi, co to ciągle klika na plaży... :lool: ...w końcu przecież musi się wykąpać :lol:

Bahama, ty nie jesteś prowokator, Ty jesteś megaprowokator... :lool: :lool: :lool:
Bahama
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bahama » 04.08.2010 20:08

slapol napisał(a):Targać laptopa z PL-u :?: 8O ...a po cholerę. Lepiej ukraść temu gościowi, co to ciągle klika na plaży... :lool: ...w końcu przecież musi się wykąpać :lol:

Bahama, ty nie jesteś prowokator, Ty jesteś megaprowokator... :lool: :lool: :lool:

A najlepszy jest ten temat obok... Internet w Chorwacji 2010 :)
Niech żyją wakacje, relax, wypoczynek... spędzany na poszukiwaniu Hot-Spotów :)
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 04.08.2010 20:20

Bahama napisał(a):A najlepszy jest ten temat obok... Internet w Chorwacji 2010 :)
Niech żyją wakacje, relax, wypoczynek... spędzany na poszukiwaniu Hot-Spotów :)

A jak chcesz sprawdzić aktualną prognozę pogody, przed pójściem na plażę?
Wyglądając przez okno?
Niektórzy własnym oczom nie wierzą ...

:wink:
Haweł
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Haweł » 04.08.2010 20:48

Bahama napisał(a):Ludzie ! Dajcie sobie spokój na wakacjach z laptopami, palmtopami, komórkami z dostępem do internetu i z wifi ! ODPOCZYWAJCIE ! :)

W życiu nie zabrałbym do Chorwacji żadnej elektroniki ! Mam tego dosyć w pracy ! Szkoda czasu ! Przeznaczcie go dla rodziny !

Damy sobie radę z informacjami live jaka pogoda, za ile piwo !

RELAX !

W moim przypadku,to gafe strzeliles...ja zyje z sieci,na okraglo musze wiedziec co sie dzieje,co sprzedaje,co klient chce,co zamawia..z tego zyje...
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 04.08.2010 20:54

Haweł napisał(a):
Bahama napisał(a):Ludzie ! Dajcie sobie spokój na wakacjach z laptopami, palmtopami, komórkami z dostępem do internetu i z wifi ! ODPOCZYWAJCIE ! :)

W życiu nie zabrałbym do Chorwacji żadnej elektroniki ! Mam tego dosyć w pracy ! Szkoda czasu ! Przeznaczcie go dla rodziny !

RELAX !

W moim przypadku,to gafe strzeliles...ja zyje z sieci,na okraglo musze wiedziec co sie dzieje,co sprzedaje,co klient chce,co zamawia..z tego zyje...

Dobra Gaweł jesteś wyjątkiem mającym sklep internetowy.Ale ty jesteś gafą tego forum. :D
Haweł
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Haweł » 04.08.2010 20:56

AndrzejJ. napisał(a):
Haweł napisał(a):

RELAX !

Dobra Gaweł jesteś wyjątkiem mającym sklep internetowy.Ale ty jesteś gafą tego forum. :D

Jestes CAP do kwadratu!!! gratki,polecam sie na p....
Bahama
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bahama » 04.08.2010 21:02

No to mi się wątek rozwinie na bocznicy :)
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 04.08.2010 21:06

Haweł napisał(a):
AndrzejJ. napisał(a):
Haweł napisał(a):

RELAX !

Jestes CAP do kwadratu!!! gratki,polecam sie na p....

Haweł jednostka doskonała skomputeryzowana.Na plaży, na pontonie, przy sniadaniu , przy kolacji , przy libacji , przy oracji, przy seksie, przy stacji, laksacji, owacji ....wpatrzony w ekran komputera bo z sieci klient przychodzi i sponsoruje w cro lodzi. :wink:
piotr68
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotr68 » 04.08.2010 21:09

W tym temacie zgodzę się z Bahamą i trollem Andrzejem. Przez dwa tygodnie wakacji można odpuścić sobie to cywilizacyjne badziewie. Poznawać Europę bez GPS'ów, laptopów, CB, komórek, itp. Zerwać z systemem i choć przez chwilę (wakacji) poczuć się wolnym.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

APEL ! Laptop na wakacjach... Załamka - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone