Wielki moderatorze ! Może zmienię ksywę na "prowokator" he,he
Aldonka napisał(a):alessandro1977 napisał(a):Aldonka napisał(a):Na szczęście nikt mi w bagaże nie zagląda i nie mówi co wolno brać a co nie. Ja się bez laptopa, komórki itp nie ruszam. Co rok wykupuję internet żeby mieć swobodny dostęp do netu. To moje wakacje i mój sposób na ich spędzenie.
I tyle w temacie.
No to świetny sposób na spędzenie wspaniałego urlopu...telefon, laptop...
No ale jak co roku w to samo miejsce się jeździ to nie dziwota, że chciałoby się zaimponować właścicielom jakie to cudeńka mamy...
Coś na zasadzie - pokaż mi co masz a powiem Ci kim jesteś...dalszy komentarz zbyteczny...
Tyle w tym temacie...
Jesteś żenujący. Idź sobie pogadaj z płytką chodnikową, jest na Twoim poziomie.
Większego idioty niż Ty dawno w życiu nie spotkałam.
.png)

.png)
Bocian napisał(a):Wszystko ok tylko kieliszek rakiji zamieniłbym na szklankę...
.png)
slapol napisał(a):Targać laptopa z PL-u![]()
...a po cholerę. Lepiej ukraść temu gościowi, co to ciągle klika na plaży...
...w końcu przecież musi się wykąpać
Bahama, ty nie jesteś prowokator, Ty jesteś megaprowokator...![]()
![]()
.png)
Bahama napisał(a):A najlepszy jest ten temat obok... Internet w Chorwacji 2010
Niech żyją wakacje, relax, wypoczynek... spędzany na poszukiwaniu Hot-Spotów
.png)
Bahama napisał(a):Ludzie ! Dajcie sobie spokój na wakacjach z laptopami, palmtopami, komórkami z dostępem do internetu i z wifi ! ODPOCZYWAJCIE !
W życiu nie zabrałbym do Chorwacji żadnej elektroniki ! Mam tego dosyć w pracy ! Szkoda czasu ! Przeznaczcie go dla rodziny !
Damy sobie radę z informacjami live jaka pogoda, za ile piwo !
RELAX !
Haweł napisał(a):Bahama napisał(a):Ludzie ! Dajcie sobie spokój na wakacjach z laptopami, palmtopami, komórkami z dostępem do internetu i z wifi ! ODPOCZYWAJCIE !
W życiu nie zabrałbym do Chorwacji żadnej elektroniki ! Mam tego dosyć w pracy ! Szkoda czasu ! Przeznaczcie go dla rodziny !
RELAX !
W moim przypadku,to gafe strzeliles...ja zyje z sieci,na okraglo musze wiedziec co sie dzieje,co sprzedaje,co klient chce,co zamawia..z tego zyje...
.png)
AndrzejJ. napisał(a):Haweł napisał(a):Bahama napisał(a):Ludzie ! Dajcie sobie spokój na wakacjach z laptopami, palmtopami, komórkami z dostępem do internetu i z wifi ! ODPOCZYWAJCIE !
RELAX !
W moim przypadku,to gafe strzeliles...ja zyje z sieci,na okraglo musze wiedziec co sie dzieje,co sprzedaje,co klient chce,co zamawia..z tego zyje...
Dobra Gaweł jesteś wyjątkiem mającym sklep internetowy.Ale ty jesteś gafą tego forum.
Haweł napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):Haweł napisał(a):Bahama napisał(a):Ludzie ! Dajcie sobie spokój na wakacjach z laptopami, palmtopami, komórkami z dostępem do internetu i z wifi ! ODPOCZYWAJCIE !
RELAX !
Dobra Gaweł jesteś wyjątkiem mającym sklep internetowy.Ale ty jesteś gafą tego forum.
Jestes CAP do kwadratu!!! gratki,polecam sie na p....
.png)
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.