.png)
.png)
.png)
Bahama napisał(a):Marisa napisał(a):
Odpoczywaj sobie na wakacjach jak tylko sobie chcesz i nie krytykuj sposobu w jaki wypoczywają inni. Ja np.wyjeżdzam na wakacje zawsze z laptopem ,świetnie się bawię i moja rodzinka również.
Jaka krytyka... to apel, czy nie widzicie ludziska , że bez tych tranzystorów, o przepraszam procesorów ,żyć nie potrafimy !
.png)
.png)
Aldonka napisał(a):Na szczęście nikt mi w bagaże nie zagląda i nie mówi co wolno brać a co nie. Ja się bez laptopa, komórki itp nie ruszam. Co rok wykupuję internet żeby mieć swobodny dostęp do netu. To moje wakacje i mój sposób na ich spędzenie.
I tyle w temacie.
.png)
.png)

- no właśnie my mamy bez tv i lap to jedyna forma kontaktu ze światem zewnętrznym.bez tv
.png)
alessandro1977 napisał(a):Aldonka napisał(a):Na szczęście nikt mi w bagaże nie zagląda i nie mówi co wolno brać a co nie. Ja się bez laptopa, komórki itp nie ruszam. Co rok wykupuję internet żeby mieć swobodny dostęp do netu. To moje wakacje i mój sposób na ich spędzenie.
I tyle w temacie.
No to świetny sposób na spędzenie wspaniałego urlopu...telefon, laptop...
No ale jak co roku w to samo miejsce się jeździ to nie dziwota, że chciałoby się zaimponować właścicielom jakie to cudeńka mamy...
Coś na zasadzie - pokaż mi co masz a powiem Ci kim jesteś...dalszy komentarz zbyteczny...
Tyle w tym temacie...
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.