Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

APARTMENTS MIJO Živogošće - Blato

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mariu123
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariu123 » 28.02.2010 12:00

witam
może ktoś był w tym apartamencie i może coś podpowiedzieć
trochę dziwny ten czeski bank
pozdrawiam

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
gaceq
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gaceq » 28.02.2010 12:29

W Blato jest fajnie a przynajmniej mi się podoba. Właścicielka tego apartamentu jest miła i pomogła mi znaleźć apartament w Blato. Blisko do plaży z tego apartamentu bo przejdziesz przez parking Djenki i jesteś nad wodą. W Zivonogoście Blato wszędzie jest blisko :) To spokojna miejscowość i na fajerwerki nie licz ..

A do morza jest ze 150m a nie 50m jak piszą na stronce.
Ostatnio edytowano 28.02.2010 12:31 przez gaceq, łącznie edytowano 1 raz
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 28.02.2010 12:31

Blato to generalnie jakaś kolonia czeska :wink: Byłem w tej kwaterce w 2007 roku przez tydzień i bardzo miło wspominam. zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link masz 1 fotkę z pokoju. Generalnie polecam przynajmniej stan na rok 2007, nie wiem czy od tego czasu Czesi wykupili/wynajęli ten apartamentowiec, bo 3 lata temu właścicielem był Chorwat.
mariu123
Podróżnik
mijo

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariu123 » 28.02.2010 12:44

dzięki za odpowiedz
tylko zastanawia mnie jak jest z kontaktem niby czeski bank a adres chorwackiego właściciela
może ktoś próbował się z nimi kontaktować
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 28.02.2010 12:52

Ja znalazłem ich na miejscu, co nie znaczy że nie możesz spróbować skontaktować się z nimi
Telefon: +38521628725 mob: +385915159964

Fax: +38521628725

Email: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Niech się wykażą :wink:

Mozna sie porozumiec

Po polsku, czesku, niemiecku i chorwacku
gaceq
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gaceq » 28.02.2010 12:53

a tak z ciekawości jaka cena i w jakim okresie jeżeli to nie tajemnica ?
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 28.02.2010 12:55

Jeśli mnie pytasz to szczerze powiem że nie pamiętam, czyli jakaś normalna musiała być :)
gaceq
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gaceq » 28.02.2010 13:02

Rysio napisał(a):Jeśli mnie pytasz to szczerze powiem że nie pamiętam, czyli jakaś normalna musiała być :)

Nie nie. Sorki to było do mariu123
mariu123
Podróżnik
m

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariu123 » 28.02.2010 13:13

nie wiem na razie nic
mam zamiar zarezerwować na sierpień i przeglądam ofertu chyba już najwyższa pora
Plumek
Cromaniak
Re: mijo

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 01.03.2010 08:27

mariu123 napisał(a):dzięki za odpowiedz
tylko zastanawia mnie jak jest z kontaktem niby czeski bank a adres chorwackiego właściciela
może ktoś próbował się z nimi kontaktować

Bo każdy Czech woli wpłacić na czeskie konto korony i nie bulić za przelew do Chorwacji... Polaków u Mijo niewielu jest - więc Czechom zrobił dobrze i umozliwił wpłatę zaliczki na konto czeskie.
Chyba.
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 01.03.2010 09:05

Aniu, czyli jak rozumiem właściciel się nie zmienił :?:
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 01.03.2010 09:20

Rysio napisał(a):Aniu, czyli jak rozumiem właściciel się nie zmienił :?:

Nic mi o tym nie wiadomo :)
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 18.09.2010 17:41

gaceq napisał(a):W Blato jest fajnie a przynajmniej mi się podoba. Właścicielka tego apartamentu jest miła i pomogła mi znaleźć apartament w Blato. Blisko do plaży z tego apartamentu bo przejdziesz przez parking Djenki i jesteś nad wodą. W Zivonogoście Blato wszędzie jest blisko :) To spokojna miejscowość i na fajerwerki nie licz ..

gaceq - jak z Mijo do morza jest 150 metrów, to Pan idź do okulisty, albo sobie miarkę kup. Bo Pan masz problem z oceną odległości. I nie wprowadzaj Pan w błąd innych. P.S. A sugerowałam, zeby Pan dodawał zawsze do swoich wypowiedzi: "w mojej ocenie"... I proszę - sprawdza się! Pana ocena jest czasem nieadekwatna.
gaceq
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gaceq » 19.09.2010 07:44

Plumek napisał(a):
gaceq napisał(a):W Blato jest fajnie a przynajmniej mi się podoba. Właścicielka tego apartamentu jest miła i pomogła mi znaleźć apartament w Blato. Blisko do plaży z tego apartamentu bo przejdziesz przez parking Djenki i jesteś nad wodą. W Zivonogoście Blato wszędzie jest blisko :) To spokojna miejscowość i na fajerwerki nie licz ..

gaceq - jak z Mijo do morza jest 150 metrów, to Pan idź do okulisty, albo sobie miarkę kup. Bo Pan masz problem z oceną odległości. I nie wprowadzaj Pan w błąd innych. P.S. A sugerowałam, zeby Pan dodawał zawsze do swoich wypowiedzi: "w mojej ocenie"... I proszę - sprawdza się! Pana ocena jest czasem nieadekwatna.

A ile jest ?
leszekmw
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) leszekmw » 30.09.2010 09:13

z plaży koło willi Plumka ta willa wygląda bardzo ładnie , ale odległość do plaży to około 250 - 300 m w linii prostej , w mojej ocenie , natomiast do głównej plaży jest sporo dalej , co zresztą widać na zdjęciu na głównej stronie Mijo , pewnie każdy to zauważył ale te dwie cienkie linie krzyżują się własnie na apartamencie Mijo. generalnie Blato jest fajne /poza sezonem / , w sezonie sądzę ze może być troszkę ciasne.. . jeżeli ktoś poszukuje miejsca przy plaży to nic w Blato nie jest tak blisko położone jak willa Plumka :lol: .
mam masę zdjęć z wrześniowych wakacji , może jakoś sie nauczę wklejać... :roll: choć komputer dla mnie to masakra..

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone