witam
może ktoś był w tym apartamencie i może coś podpowiedzieć
trochę dziwny ten czeski bank
pozdrawiam
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
.png)
.png)
.png)
Telefon: +38521628725 mob: +385915159964
Fax: +38521628725
Email: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Mozna sie porozumiec
Po polsku, czesku, niemiecku i chorwacku
.png)
mariu123 napisał(a):dzięki za odpowiedz
tylko zastanawia mnie jak jest z kontaktem niby czeski bank a adres chorwackiego właściciela
może ktoś próbował się z nimi kontaktować
.png)
gaceq napisał(a):W Blato jest fajnie a przynajmniej mi się podoba. Właścicielka tego apartamentu jest miła i pomogła mi znaleźć apartament w Blato. Blisko do plaży z tego apartamentu bo przejdziesz przez parking Djenki i jesteś nad wodą. W Zivonogoście Blato wszędzie jest bliskoTo spokojna miejscowość i na fajerwerki nie licz ..
A do morza jest ze 150m a nie 50m jak piszą na stronce.
.png)
Plumek napisał(a):gaceq napisał(a):W Blato jest fajnie a przynajmniej mi się podoba. Właścicielka tego apartamentu jest miła i pomogła mi znaleźć apartament w Blato. Blisko do plaży z tego apartamentu bo przejdziesz przez parking Djenki i jesteś nad wodą. W Zivonogoście Blato wszędzie jest bliskoTo spokojna miejscowość i na fajerwerki nie licz ..
A do morza jest ze 150m a nie 50m jak piszą na stronce.
gaceq - jak z Mijo do morza jest 150 metrów, to Pan idź do okulisty, albo sobie miarkę kup. Bo Pan masz problem z oceną odległości. I nie wprowadzaj Pan w błąd innych. P.S. A sugerowałam, zeby Pan dodawał zawsze do swoich wypowiedzi: "w mojej ocenie"... I proszę - sprawdza się! Pana ocena jest czasem nieadekwatna.
.png)
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje