Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartments Dana w Makarskiej

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
tommy199
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) tommy199 » 08.06.2011 16:31

czy ktos byl tam ? zna ten apartament w Makarskiej:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
?

jestem przed wplata zaliczki i chce sie upewnic ze.. ten domek to bedzie ten za ktory zaplace zaliczke :)

Mam wplacic pieniadze na konto jakiegos niemca

To moj pierwszy taki wyjazd dlatego prosze was o rade :)
Jinikao
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jinikao » 09.06.2011 22:09

Także chciałbym wiedzieć:) Widzialem ten apartament z zewnatrz, dziennie kolo niego przechodzilem, Bardzo fajny, jak srodek to wlasnie nie wiem i nie wiem jak cenowo. Chetnie byl sie dowiedizal bo ladnie na zdjeciach wyglada.
pawelli
Mistrz Świata FIFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelli » 10.06.2011 18:50

tommy199 napisał(a):czy ktos byl tam ? zna ten apartament w Makarskiej:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

wiem gdzie to jest, w dobrej okolicy, a dom całkiem całkiem.
Mieszkałem w tamtym roku w pobliżu.

A co do zaliczki - może niemiec jest właścicielem - nawet w kontakcie jest tel. do niemiec
Napisz do niego dlaczego do niemiec masz przelewać kasę
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 10.06.2011 18:55

Do Niemiec ????? należy się nad tym faktem zastanowić. Daję ci szanse na 50 %.
tommy199
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) tommy199 » 13.06.2011 17:11

napisał ze to konto jego ojca..
narazie wlasnie przez to bardziej decyduje sie chyba na wyjazd w ciemno...
pawelli
Mistrz Świata FIFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelli » 13.06.2011 18:17

Poszukaj jeszcze bo apartamentów jest od groma !!!
whisky80
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) whisky80 » 28.07.2012 11:46

Ja byłam tam w zeszłym roku, bardzo ładne i zadbane apartamenty. Prowadzone są przez rodzinę chorwacko-niemiecką, dlatego przelew zaliczki wysyła się do Niemiec. Też miałam pewne obawy, ale wszystko odbyło się bez najmniejszych problemów :D . W tym roku też tam wracamy już bez jakichkolwiek wątpliwości :). Naprawdę polecam, pomimo, że dom mieści się na wzniesieniu i z plaży trzeba się troszkę powspinać pod górkę, ale za to apetyt później dopisuje :lol: . Mi to w każdym razie nie przeszkadza (tym bardziej, że w tym roku w momencie wyjazdu będę w 7 miesiącu ciąży).

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone