Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

apartamenty Pakostane

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
magda8867
Croentuzjasta
apartamenty Pakostane

Nieprzeczytany postnapisał(a) magda8867 » 22.01.2011 15:53

Witam,

w tym roku zamierzamy jechać do Pakostane, my tzn ja, mąż i prawie nasza 6-latka. Już zaczęłam się rozglądać za apartamentami, gdzieś już mi odpisali że mają zajęte.
Jeśli chodzi o termin to jeszcze sie zastanawiam: albo od 24.07 na 12 noclegów albo wcześniej od 09.07. (szczerze mówiąc to chyba nie chce mi się tak długo czekać, więc będzie ten wcześniejszy termin :D )

Szukam czegoś najlepiej blisko campingów, gdyż tam jest wiecej cienia, a my nie za bardzo lubimy leżeć plackiem na słońcu :lol:

Może ktoś ma jakieś ciekawe namiary i chętnie mi je podaruje, mój meil:magdakrakow@poczta.fm

Zastanawiam się też nad jazdą w ciemno w tym terminie od 09.07 (chyba wtedy łatwiej będzie cosik znaleźć :?:
koledr
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) koledr » 22.01.2011 16:23

Witam
Również planujemy jechać do Pakostane tylko troszke wcześniej 4/5 lipiec, narazie nic nie rezerwuję jadę w ciemno napewno się coś znajdzie (jak coroku o tej porze).
magda8867
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) magda8867 » 22.01.2011 16:53

Czyli raczej nie powinno być problemu ze znalezieniem czegoś wolnego? A ile płacicie w tym terminie za apartament?
pawelh
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelh » 22.01.2011 17:27

magda8867 napisał(a):Witam,

w tym roku zamierzamy jechać do Pakostane, my tzn ja, mąż i prawie nasza 6-latka. Już zaczęłam się rozglądać za apartamentami, gdzieś już mi odpisali że mają zajęte.
Jeśli chodzi o termin to jeszcze sie zastanawiam: albo od 24.07 na 12 noclegów albo wcześniej od 09.07. (szczerze mówiąc to chyba nie chce mi się tak długo czekać, więc będzie ten wcześniejszy termin :D )

Szukam czegoś najlepiej blisko campingów, gdyż tam jest wiecej cienia, a my nie za bardzo lubimy leżeć plackiem na słońcu :lol:

Może ktoś ma jakieś ciekawe namiary i chętnie mi je podaruje, mój meil:magdakrakow@poczta.fm

Zastanawiam się też nad jazdą w ciemno w tym terminie od 09.07 (chyba wtedy łatwiej będzie cosik znaleźć :?:
Takie zacienione miejsce znajdziesz na samym końcu miejscowości patrząc w stronę Zadaru.Nawet jeśli znajdziesz apartament gdzieś dalej dojedziesz (lub dojdziesz)do strzeżonego parkingu(5kun)w lesie, tam cienia nie zabraknie.Dodatkowo barek,wc,rowerki wodne i płytka zatoczka dla dzieci :wink:
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 22.01.2011 17:29

40-80 juro w zależności od lokalizacji...
Miejsca przy kampingach są dość glośne, choć rzeczywiście ogrodki bywają w cieniu. Miejsce powinniście znaleźć.
koledr
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) koledr » 22.01.2011 17:57

magda8867 napisał(a):Czyli raczej nie powinno być problemu ze znalezieniem czegoś wolnego? A ile płacicie w tym terminie za apartament?

Rok 2009 Nowalija (Pag ) 39 euro z klimą itp., rok 2010 wyspa Rab 26 euro niestety bez klimy.
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 22.01.2011 18:02

Nie oszczędzaj za bardzo.
Dalekie dojście z pociechami potrafi dostarczyć wielu "atrakcji".

Zreszta fajna plaża i tak jest kawałek w kierunku Biogradu za Clubem Pakostane.
Większość miejscowych tam chadza a i kumaci przyjezdni także.
pinie, FKK, skały, drinki, kawa, rowery wodne, piasek.
Do wyboru, do koloru...
magda8867
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) magda8867 » 22.01.2011 19:40

Samego wyjazdu do Pakostane juz nie mogę się doczekać, jeszcze tylko nie podjęliśmy decyzji KIEDY?? Czy w lipcu czy w sierpniu, najpierw myslałam o sierpniu, ale tyle czekać jakoś mi się nie chce, więc chyba lipiec bardziej prawdopodobny... :oczko_usmiech:

Czy od 23.07 jest w Pakostane duzo ludzi?? Był ktoś w tym terminie? Może lepiej na jazdę w ciemno jechać koło pierwszej połowy lipca??

Acha i jeszcze jedno pytanko do czestych bywalców pakostane, gdzie sie zatrzymać i zacząć poszukiwania, moze coś doradzicie :D
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 22.01.2011 19:44

Koło ronda, kosciola zostaw auto, patrząc w kerunku morza, odbij w prawo i szukaj...
magda8867
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) magda8867 » 23.01.2011 18:51

Fux, dzieki za informację :D . Moze Ty masz jakieś namiary na fajne aparamenty? Wiem z forum, że jestes częstym bywalcem w Pakostane :oczko_usmiech: , może mi jeszcze coś podpowiesz. Na razie nie wiemy jeszcze kiedy jechać czy w lipcu, czy w sierpiu, a w sierpniu trudniej chyba coś znaleźć w ciemno, wiec chciałabym mieć jeszcze możliwość rezerwacji. Przeglądałam juz trochę adresów i napisałam, na razie czekam na odpowiedzi.
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 23.01.2011 19:29

Mam zasadę, że adresów nie podaję.
Jeden woli synową, drugi teściową.
To, co mi wystarcza, inny uzna za syf, a jeszcze inny że luksus i drogo.
Teraz Pakostane spi, więc nie ludź się, że jakies biura ci odpowiedzą.
Myślę, że znajdziesz bez bolu.
mirek109
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirek109 » 23.01.2011 19:39

Poszperać, popytać tu

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 23.01.2011 19:54

W ubiegłym roku byliśmy zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
pawelh
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelh » 23.01.2011 20:15

magda8867 napisał(a):Fux, dzieki za informację :D . Moze Ty masz jakieś namiary na fajne aparamenty? Wiem z forum, że jestes częstym bywalcem w Pakostane :oczko_usmiech: , może mi jeszcze coś podpowiesz. Na razie nie wiemy jeszcze kiedy jechać czy w lipcu, czy w sierpiu, a w sierpniu trudniej chyba coś znaleźć w ciemno, wiec chciałabym mieć jeszcze możliwość rezerwacji. Przeglądałam juz trochę adresów i napisałam, na razie czekam na odpowiedzi.
Byłem tam trzy razy właśnie w sierpniu i w ciemno .Nie szukałem apartamentu dłużej niż godzinę :wink:
izabela150
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) izabela150 » 26.01.2011 21:17

Witam.
Ja również wybieram się do Pakostane w drugiej połowie czerwca 2011. Poszukuję apartamentu blisko morza, wygodnego dla rodziny ( w zasadzie dla dwóch rodzin) z malymi dziećmi (2 lata i 4 lata). Proszę o przesłanie namiarów na takowe na adres: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
:
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

apartamenty Pakostane
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone