Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

apartamenty Pakostane

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 26.01.2011 21:52

izabela150 napisał(a):Witam.
Ja również wybieram się do Pakostane w drugiej połowie czerwca 2011. Poszukuję apartamentu blisko morza, wygodnego dla rodziny ( w zasadzie dla dwóch rodzin) z malymi dziećmi (2 lata i 4 lata). Proszę o przesłanie namiarów na takowe na adres: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
:

Oczekujesz za wielę...
Poza tym, witaj na Forum!

Sa ludzie, którzy dziela sie swoimi namiarami, a poźniej sa przeklinani, ze be, do d.., syf, kila i mogila.
Mam zasade taką, że każdy szuka wg. swojej miary i mozliwości.
Taką zasada sie kieruj, to nie zginiesz.
Pretensje do Biura Podroży.
Agencji w Pakostane kilkanaście.
Ja kiedyś kupilem i Ivana Linea MS. Bylem zadowolony.
Do dzisiaj do tej Rodziny jexdzimy prawie co rok bez jego pośrednictwa.
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
magda8867
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) magda8867 » 30.01.2011 11:09

Pytanie do Fuxa i innych częstszych bywalców w Pakostane :D .

Szperajac po różnych stronkach znalazłam po niezłej cenie i wygladajacy nieźle apartament na ul. Rudera Boskovica. Możesz mi podpowiedzieć czy ta ulica jest w miare blisko tych zacienionych plaż?

Trochę jednak mam cykora jeśli chodzi o tą jazdę w ciemno z naszym dzieckiem. Boję sie ze zajedziemy rano, bedziemy wszyscy zmęczeni i bedzie problem, żeby coś znaleźć. Z tego co czytałam po forum, to owszem dużo osób pisze, że nie ma problema, ale zdarzają sie też wypowiedzi osób, którym trochę czasu zeszło i znaleźli w dość wysokiej cenie.

Myślę też tak zorganizować, żeby na pierwszy tydzień mieć coś zarezerowane, a drugi tydzień właśnie gdzies w ciemno się wybrać (myślałam o Grebasticy lub Rogoznicy).
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 30.01.2011 11:54

magda8867
Jakoś tej ulicy nie mogę zlokalizować. podaj kilka innych wokół.
Zacienione plaże masz na końcu Pakostane za Clubem Med oraz nad morzem poniżej AC Kozarica.
magda8867
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) magda8867 » 30.01.2011 14:11

Już zlokalizowałam położenie tego obiektu :D , jest on na wysokości campingu Kozarica tylko bardziej wgłąb, tak jakby na przecznica od tej ulicy Bruna Busica, gdzie jest camp Caraba i apartamenty Caraba.
pawelh
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelh » 30.01.2011 15:36

Czyli do zacienionej a wcześniej opisywanej plaży spacerkiem 5minut :wink:
111mirek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) 111mirek » 31.01.2011 22:00

Witam
Jeszcze kilka dni temu byłem przekonany, że urlop 2011 spędzimy z rodziną nad Bałtykiem, ale chyba się myliłem. W 2010 roku było czerwcowe Mandre i piękna kwatera za 30 euro (bez klimy). Od wczoraj jest plan na Chorwację, a od dziś dokładnie na Pakostane.
Proszę - podobnie jak magda8867, założycielka tematu, o jakiś namiar na pokój lub apartament dla 3,5 osoby. Podane wcześniej namiary za chwilę obejrzę:)
Wyjazd do Pakostane nastąpi prawdopodobnie w pierwszej dekadzie lipca - z okolic Krakowa.
Dla dyskretnych podaję namiar: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam wszystkich życzliwych:), a bogatszych w doświadczenia z Pakostane.
koledr
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) koledr » 31.01.2011 22:40

111mirek napisał(a):Wyjazd do Pakostane nastąpi prawdopodobnie w pierwszej dekadzie lipca - z okolic Krakowa.
Pakostane.

Witam
Również wybieramy się z rodzinką do Pakostane 1 lub 4 lipca więc całkiem możliwe że spotkamy się gdzieś w miasteczku.:)
111mirek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) 111mirek » 01.02.2011 14:02

Na razie jeszcze przekopuję apartamenty w Pakostane. Oczywiście patrzę na ceny, a te nie są takie niskie. Właściwie, to mógłby być "sobe" z możliwościa korzystania z kuchni:) A tu się chce jechać w wakacje... Tęsknota za tłokiem? Materac koło materaca... Chętnie bym się spotkał z rodakami w Pakostane.
Pozdrawiam
koledr
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) koledr » 01.02.2011 14:23

Również przeglądamy apartamenty ( zresztą jak co roku) ale w żeczywistości zawsze jedziemy w ciemno ceny na miejscu są sporo niższę od tych podanych w internecie.
magda8867
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) magda8867 » 01.02.2011 17:09

My do Pakostane wybieramy sie prawdopodobnie koło połowy lipca. Już nie moge sie doczekać...Napisałam parę meili z zapytaniami o noclegi, ale jak na razie mało odpowiedzi i nic ciekawego, zastanawiam się poważnie nad jazdą w ciemno. Trochę się jednak obawiam, że na miejscu trudno będzie coś znaleźć a jak znajdziemy to bedzie daleko od plaży, a nie chce mi sie codziennie po 2 razy dreptać z ekwipunkiem w upale .
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 01.02.2011 20:01

magda8867

Na fajna plażę i tak trzeba dojechać... :wink:
111mirek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) 111mirek » 02.02.2011 11:15

Zapytałbym się o to, gdzie jest dobra plaża dla dziecka (niezbyt zatłoczona) w okolicy lub w samym Pakostane... ale pewnie w tym dziale nie wypada. W Polsce można iść na plażę nawet kilkaset metrów, a w Chorwacji to pewnie taki dystans trzeba pokonać samochodem:). Ja jestem gotów jeździć, ale rodzina woli chodzić - max. 5 minut:). A jest w Pakostane jakiś plac zabaw?
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 02.02.2011 12:52

111mirek napisał(a):Zapytałbym się o to, gdzie jest dobra plaża dla dziecka (niezbyt zatłoczona) w okolicy lub w samym Pakostane... ale pewnie w tym dziale nie wypada. W Polsce można iść na plażę nawet kilkaset metrów, a w Chorwacji to pewnie taki dystans trzeba pokonać samochodem:). Ja jestem gotów jeździć, ale rodzina woli chodzić - max. 5 minut:). A jest w Pakostane jakiś plac zabaw?

Musisz jechać za Kozaricę i Klub Pakostane.
Tam masz wszystko. Od piasku i drinków do cienia, pinii i FKK.
3 min. samochodem z centrum.
Warto!

Na place zabaw szykuj kasę... :wink:
magda8867
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) magda8867 » 02.02.2011 16:50

Fux, może jednak podzielisz się jakimś namiarem na apartamenty okolicy właśnie tych campingów :lol: Ale oczywiscie nie nalegam :wink: mój adres: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Zastanawiam się czy znajdę coś na miejscu jadąc w ciemno od 17.07, bo podobno między 20.07 a 20.08 najtrudniej coś znaleźć :?: .
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 02.02.2011 19:31

My kwaterujemy przy kościele, więc nie jest blisko do Kozaricy.
Pytaj Krakuscity lub Janusza Bajcera.
Oni gdzieś tam nocowali...
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

apartamenty Pakostane - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone