Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartament 2+1 w Tucepi - co polecacie ?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 15.02.2010 13:13

LFB napisał(a):... taras/balkon z widokiem na biokowo lub morze.

willa DESPOT ma dwa apartamenty do wyboru z widokiem na morze lub Biokovo

Apartman 'More'
Apartman 'Biokovo'

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

LFB napisał(a):Przeglądałem co nieco na zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link wysłałem kilka maili ...

a z tej strony brałeś pod uwagę wille NELA - zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link :?:

Masz w niej taki układ app jaki potrzebujesz. Ciut dalej od morza, ale tak to jest w Tucepi. Jak w pierwszej linii brzegowej to kwatery 80-120euro a jak się chce taniej to niestety trzeba kilka kroków więcej do plaży zrobić. Niemniej jednak bez schodów, a te 100m więcej chyba różnicy nie robi, bo uliczki w Tucepi ładne...
Duże podwórze i Jadranka też nie stanowi problemu, bo auta przez Tucepi szybko nie jeżdżą i jest tam - chyba - akurat bezpieczne przejście pod nią.

temat na forum > Vila Nela , Pan Klementino Covic, Tucepi (na razie bez opinii o tym domu)
LFB
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) LFB » 16.02.2010 08:57

Dziękuję serdecznie wszystkim za pomoc. Zdecydowałem sie na apartament polecany przez Anete. Przelew z zaliczką poszedł i timer odliczający czas do wakacji wystartował. Obecnie pozostaje mi jeszcze dokładnie zaplanować trase wraz z noclegiem i w tej sprawie znowu proszę was o pomoc, ale to już w innym podforum. 8)
grigor
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) grigor » 16.02.2010 10:06

No i fajnie masz teraz najgorsze przed tobą :twisted: OCZEKIWANIE ja strasznie tego nie lubię :)
bene
Plażowicz
Wyjazd do Tućepi

Nieprzeczytany postnapisał(a) bene » 16.02.2010 21:23

Witam czy moglibyście polecić jakieś fajne miejsce w Tućepi ? Najlepiej troche zdala od plaży i deptaku. Z tego co trochę czytałem na forum to może coś w okolicach ul Ekonomija.
LFB
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) LFB » 17.02.2010 08:28

grigor napisał(a):No i fajnie masz teraz najgorsze przed tobą :twisted: OCZEKIWANIE ja strasznie tego nie lubię :)

Czy ja wiem, codziennie cro.pl/forum żeby o Tucepi, trasie i Chorwacji dowiedzieć się jeszcze więcej. Do tego to poczucie że z każdym dniem jest o dzień bliżej no i że jest na co czekać :-) Ja myślę że to czekanie będzie całkiem przyjemne. 8)
Leoanne
Globtroter
Ivica Saric

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leoanne » 17.02.2010 09:11

Witam!

Polecam apartament zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link . Bylam tam 2 razy i uwazam, ze to najlepsze miejsce w calym Tucepi. Blisko wszedzie, a jednak zdala (o jakies 50m) od głównego zgiełku miasteczka.
2 knajpy pod domem, plaza tuz pod nosem - i to taka mniej zaludniona i czystsza. Oczywiscie sa natryski (czesto przy plazach mniej zaludnionych nie ma takowych).
Dodatkowo parking, internet bezprzewodowy.

Cóż tu mówic...polecam

Ania

p.s. pieniadze wysylalam zawsze western union - tak jest szybciej, taniej i wygodniej
Aneta.K
Cromaniak
Re: Wyjazd do Tućepi

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aneta.K » 17.02.2010 15:19

bene napisał(a):Witam czy moglibyście polecić jakieś fajne miejsce w Tućepi ? Najlepiej troche zdala od plaży i deptaku. Z tego co trochę czytałem na forum to może coś w okolicach ul Ekonomija.

:)
bene
Plażowicz
Re: Wyjazd do Tućepi

Nieprzeczytany postnapisał(a) bene » 17.02.2010 15:31

Aneta.K napisał(a):
bene napisał(a):Witam czy moglibyście polecić jakieś fajne miejsce w Tućepi ? Najlepiej troche zdala od plaży i deptaku. Z tego co trochę czytałem na forum to może coś w okolicach ul Ekonomija.

Pisząc czy moglibyście polecić miałem na myśli czy moglibyście polecić a nie podać linki do apartamentów ... 8)
Aneta.K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aneta.K » 17.02.2010 15:39

No dobrze już dobrze tylko się nie złość :wink:

Byłam i polecam Apartament "Adria" na ulicy Ekonomija
bene
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) bene » 17.02.2010 15:50

Aneta.K napisał(a):No dobrze już dobrze tylko się nie złość :wink:

Byłam i polecam Apartament "Adria" na ulicy Ekonomija

Wcale a wcale się nie złoszczę ;) Chyba juz o nim czytałem tzn wydaje mi się że już komuś go polecałaś. Generalnie moze sprecyzuję szukam miejsca w jednym domu dla trzech rodzin.
Aneta.K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aneta.K » 17.02.2010 18:38

Aaaa no to trzeba było tak od razu :wink:
bea098
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) bea098 » 10.03.2010 23:27

Witam.Mam prośbę do osób,które wypoczywały w Villi Leticia w Tucepi o opinie na temat domu , apartamentów i pobliskiej plaży.
Jestem w trakcie załatwiania rezerwacji, ale cena za apartament 2+2 to 70 euro (koniec lipca) a ktoś na forum wspomniał o cenie 38 euro.
Ponieważ w Chorwacji byliśmy tylko raz (okolice Trogiru), nie mam porównania i nie wiem czy warto zapłacić tę cenę czy szukać dalej.Będę wdzięczna za każdą radę.
Blums
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Blums » 11.03.2010 09:07

bea098 napisał(a):Witam.Mam prośbę do osób,które wypoczywały w Villi Leticia w Tucepi o opinie na temat domu , apartamentów i pobliskiej plaży.
Jestem w trakcie załatwiania rezerwacji, ale cena za apartament 2+2 to 70 euro (koniec lipca) a ktoś na forum wspomniał o cenie 38 euro.
Ponieważ w Chorwacji byliśmy tylko raz (okolice Trogiru), nie mam porównania i nie wiem czy warto zapłacić tę cenę czy szukać dalej.Będę wdzięczna za każdą radę.

Hej bylem w tej willi i powiem ze naprawdę jest standard bardzo wysoki, ręczniki codziennie nowe wymieniane przez właścicieli, tv PL FTA,klima, czajnik,

Byli obok Polacy to zachowywali się jak bydło wypuszczone z obory , trzaskali za każdym razem drzwiami - rozumiem raz bo poleciały czy coś ale za każdym razem ! Nie ważne, która była godzina, krzyki, co najlepsze to chorwat mówił do nich poljako poljako - no ale trzeba by to jeszcze zrozumieć normalnie aż było wstyd za nich - na szczęście tylko 3 dni.

Właściciele bardzo mili starsze małżeństwo ona pochodzi z pod gdańska , w czasie wojny uciekła do Niemiec , on rodowity Chorwat, mieszkają z córka i zięciem (niemiec)

Płaciłem 38 euro za 2+1 w lipcu znalezione w ciemno po 10 minutach szukania.

70 E to masakra jakaś :)

Dojście do plaży to może z 10 minutek spacerkiem -tylko trzeba przejść przez szosę.
W nocy jak otworzysz okno balkonowe to słychać auta zwłaszcza rano :( ale ja miałem 2 okna po przeciwległych stronach budynku 2 jest od strony gór to cisza :)

Parking to taki że autobusem by nakręcił - wyjazd idealny na szosę , zero kombinowania w ciasnych uliczkach i między turystami :)
Cromek
Podróżnik
Tucepi

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cromek » 24.03.2010 19:05

Znalazłem fajne kwatery tylko nikt na forum nic o nich nie pisze.
Wybieram się tam pod koniec sierpnia. Dla 2+1 cena jest moim zdaniem atrakcyjna - 35 euro noc (z widokiem na morzez, 10 m od pięknej, czystej i mniej nawiedzanej plaży).
Lubuszanin
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lubuszanin » 24.03.2010 19:21

Ja byłem dwa razy w tym apartamencie.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Apartament 2+1 w Tucepi - co polecacie ? - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone