Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartamen ROSO - Orebić

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mwcieszyn
Turysta
Apartamen ROSO - Orebić

Nieprzeczytany postnapisał(a) mwcieszyn » 03.03.2009 20:51

Nie udało mi się na tym forum znaleść informacji o Apartamencie "Roso" z miejscowości Orebić. Proszę o wszelkie opinie i informacje..

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Z góry dziękuję
mwcieszyn
Turysta
Chyba zostałem oszukany

Nieprzeczytany postnapisał(a) mwcieszyn » 19.03.2009 19:52

Na początku kontakt w właścicielem był całkiem przyjemny. Odpowiadał na moje wiadomości, nawet dał mi rabat.. I zdecydowaliśmy się. Zaliczkę wpłaciłem i teraz tylko otrzymuję odpowiedzi, że pieniądze nie doszły. Mam potwierdzenie z banku, że pieniądze doszły.... :evil:
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 19.03.2009 20:01

Kiedy wysłałeś pieniądze :?: Czasem przelew idzie blisko miesiąc, więc bez paniki :)
mwcieszyn
Turysta
Wpłata

Nieprzeczytany postnapisał(a) mwcieszyn » 19.03.2009 20:10

Mam pobraną prowizję przez bank zagraniczny 10.03.2009...
Korneliusz
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Korneliusz » 22.03.2009 11:28

mwcieszyn napisał(a):Nie udało mi się na tym forum znaleść informacji o Apartamencie "Roso" z miejscowości Orebić. Proszę o wszelkie opinie i informacje..

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Z góry dziękuję

Cześć.

Ja także wybieram się do Orebicia tego lata ok 12 lipca na ok. 10 dni.Kiedy będziesz w Orebiciu?

Serdecznie pozdrawiam
mwcieszyn
Turysta
Wyjazd

Nieprzeczytany postnapisał(a) mwcieszyn » 22.03.2009 13:51

Będę tam od 04.07 - 18.07..

PS. Dostałem potwierdzenie, że pieniądze doszły do właściciela domu
Korneliusz
Odkrywca
Re: Wyjazd

Nieprzeczytany postnapisał(a) Korneliusz » 22.03.2009 14:31

mwcieszyn napisał(a):Będę tam od 04.07 - 18.07..

PS. Dostałem potwierdzenie, że pieniądze doszły do właściciela domu

Apatamenty Roso są bardzo interesujące,spełnia moje wymagania.Szukam apartamentu dla siebie i mojej rodzinki czyli (2+2).
W jaki sposób kontaktowłeś się z właścicielem,w jakim języku można się z nim dogadać?Jeżeli nie jest to tajemnica to napisz ,który ap.zarezerwowałeś i za ile??

Jeżeli mozesz to podziel się trochę inf. bo któz wie ...może będziemy sąsiadami przez pare dni na pięknym półwyspie Peljesać!!

Podaję Ci moje namiary; GG 4364650,e-mail:kornelius72@wp.pl

Ps.Jesteś z Cieszyna?

Pozdrawiam
mwcieszyn
Turysta
Apartamen

Nieprzeczytany postnapisał(a) mwcieszyn » 22.03.2009 15:43

Kontaktowałem się właścicielem w jezyku polskim. Mam zarezerwowany duży apartament, po negocjacjach cena ustalona została na 60Euro.
Jestem z Cieszyna .

Pozdrawiam Maciej
gordipi
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gordipi » 21.05.2009 20:06

Witam mwcieszyn. Jesli masz jeszcze problemy ze swoim apartamentem wejdź na stronę zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link . Tam te apartamenty są pod nazwą willa Marina. Ja zarezerwowałem w tym samym terminie apartament nr 7 i 8. Z kalendarza wynika, że ty masz apartament nr 3. Pozdrowienia :D
mwcieszyn
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mwcieszyn » 21.05.2009 21:38

Wszystko jest załatwione! Teraz tylko doczekać się nie mogę na urlop...
Pozdrawiam :D

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Apartamen ROSO - Orebić
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone