W Langdale.
.png)
.png)
.png)
Aguha napisał(a):Wojtku, fotki jak zwykle całkiem całkiem![]()
![]()
Żałuję, że nie ma słowa pisanego, bo ja bardzo lubię Twoje opowieści.
Pozdrawiam
.png)
piotrf napisał(a):Czy zakupiłeś w Glastonbury czarodziejski Cierń z Glastonbury Tor
W tawernie dowiedziałem się , że jest niezbędnydo poczucia mocy tajemnych ley lines , a po wbiciu w . . . pewien ( konkretnie określony ) punkt na ciele , można zobaczyć miejsce wiecznego spoczynku Króla Artura i Ginewry
![]()
Fatamorgana napisał(a):Widzę, że pogoda na Land's End dopisała. Ładnie!![]()
Bedruthan Steps to jednocześnie Carnevas Cove- przepięknie tam. Zszedłeś gdzieś niżej czy to ze ścieżki na górze?
.png)
Aguha napisał(a):Wojtku, fotki jak zwykle całkiem całkiem![]()
![]()
Żałuję, że nie ma słowa pisanego, bo ja bardzo lubię Twoje opowieści.
Kenik napisał(a):Podpisuje się pod przedmówczynią ... słowo pisane jest zawsze dobrym pretekstem, żeby się doczepić
Kenik napisał(a):A tak ... chyba tylko tyle, że jakowyś kangurzy skok po mapie zafundowałeś Wojciechu w tej garsteczce
Franz napisał(a):Dokonując prezentacji fotek przeglądowych, zwykle ich nawet nie podpisuję. Zauważ, proszę, że tutaj wszędzie są objaśnienia dotyczące miejsc, w których fotki zostały zrobione. Jak myślisz - kto konkretnie się do pojawienia tych podpisów przyczynił?Kenik napisał(a):A tak ... chyba tylko tyle, że jakowyś kangurzy skok po mapie zafundowałeś Wojciechu w tej garsteczce
Kangurzy skok? Eee... chyba nie. Myślę, że tak po kolei się przemieszczam.
Pozdrawiam,
Wojtek
Franz napisał(a):Kenik napisał(a):Ale za to doczepka .... żeby żadnego kornwalijskiego ogrodu nie zahaczyć ???
A Ty ile zobaczyłaś? (Na razie wiem o Brighton.)
Pozdrawiam,
Wojtek

.png)
Kenik napisał(a):Natomiast jaki ja jeszcze widziałam to już powinieneś wiedzieć
Powrót do Wielka Brytania - United Kingdom