piotrf napisał(a):Snowdonia jest piękna![]()
Na Lleyn nie dotarłem jeszcze, będzie polskie Soplicowo
![]()
Pozdrawiam
Piotr
Polskie Soplicowo to już w okolicach byliśmy na Holyhead, ale nie - nie będzie
.png)
piotrf napisał(a):Snowdonia jest piękna![]()
Na Lleyn nie dotarłem jeszcze, będzie polskie Soplicowo
![]()
Pozdrawiam
Piotr
.png)

.png)

.png)
piotrf napisał(a):Spacer piękny , plaża z widokami prawie na wyłączność![]()
Żeby jeszcze woda w ołszynie , czy morzu cieplejsza była . . .
Pozdrawiam
Piotr

.png)

.png)

.png)
tony montana napisał(a):
Przed nami jeszcze: (pozdrawiając rzesze Czytelników)![]()
![]()
Czytam, czytam od początku i mimo, że się nie odzywam to coraz bardziej mi się tam podoba. I tak patrząc na Twoją relację, mam coraz większe poczucie, że chciałbym te tereny kiedyś odwiedzić. Pewno za jakiś czas kiedy minie chęć na spędzanie wakacji nad ciepłym morzem, to zacznie się czas właśnie zwiedzania innych miejsc ... .png)
majkik75 napisał(a):tony montana napisał(a):
![]()
Bo piszesz do mnie, to się odezwęCzytam, czytam od początku i mimo, że się nie odzywam to coraz bardziej mi się tam podoba. I tak patrząc na Twoją relację, mam coraz większe poczucie, że chciałbym te tereny kiedyś odwiedzić. Pewno za jakiś czas kiedy minie chęć na spędzanie wakacji nad ciepłym morzem, to zacznie się czas właśnie zwiedzania innych miejsc ...
pozdrawiam, Michał

.png)
tony montana napisał(a):Snowdonia to taka miła namiastka Highlands w Szkocji - no, mam nadzieję, że nikogo tym nie urażę, bo w Snowdonia National Park jest pięknie, natomiast gdybym najpierw zobaczył Snowdonię (przed Highlands) to byłbym oszołomiony i zachwycony, a tak to moge powiedzieć, że bardzo uroczo tam jest
.png)
piotrf napisał(a):tony montana napisał(a):Snowdonia to taka miła namiastka Highlands w Szkocji - no, mam nadzieję, że nikogo tym nie urażę, bo w Snowdonia National Park jest pięknie, natomiast gdybym najpierw zobaczył Snowdonię (przed Highlands) to byłbym oszołomiony i zachwycony, a tak to moge powiedzieć, że bardzo uroczo tam jest
Nie od rzeczy byłoby odwiedzić po Snowdonii jeszcze Lake District NP , bo tam również pięknych widoków nie brakuje . . .
w kilku miejscach byłem zachwycony![]()
Pozdrawiam
Piotr
feniks7 napisał(a):tony montana napisał(a):
![]()
A dziękuję![]()
Tobie tez wszystkiego
.png)

.png)
Żona popłakała się ze śmiechu, ZAMIAST MI POMAGAĆ!!

.png)
Powrót do Wielka Brytania - United Kingdom