.png)
Toji napisał(a):Janusz ależ oczywiście że można, mamy parkę więc jest super
.png)
Popiel napisał(a):lubelski napisał(a):...zatoka Ljubljeva ...
Daruj sobie zatoczki w pobliżu miast,
.png)
.png)
dagiesza napisał(a):rbogi napisał(a):Ufff
przez moment myślałem że wlazłem na forum jakichś " panzerpolonistów" a nie do grona miłośników Chorwacji.
Stary rok powoli zbiża się do końca i czas zacząć planować kolejne wakacje , i jak większość formowiczów po raz kolejny mamy zamaiar ruszyć na Chorwację.
Wstępny plan to okolice Splitu (może Omiś) , następnie Zupa Dbrovacka ,
potem kolejny postój gdześ w dalmacji i ostatni postój - parę dni na węgrzech , cóż wolę gulsz od kalmrów.
I tutaj chcę się zwrócić do szanownych forumowiczów o pomoc , Ponoć w Omiśiu są dwa kampingi , duży i mały - przydomowy , interesuje mnie ten mały - czy ktoś tam się zatrzymywał? Jakie waruni , ceny i ogólne wrażenia.
pozdrowionk dla wszystkich forumowiczów.
Omiś jest w sezonie dość zatłoczony, są tam campy przylegające do Jadranki i też bywają zatłoczone.
Polecam czysty, z bdb infrastrukturą sanitarną, duży i z pięknymi widokami Camp Sirena u srcu Dalmacije, u Lokvi Rogoznici. http://www.autocamp-sirena.com/index.htm . Camp jest odległy od Omiśu ok 7 - 8 km, od Splitu ok 26 km. Super atmosfera, cisza ( tylko cykady), fajna plaża, spokojnie i brak odgłosów komunikacyjnych, bo camp jest na wysokości tunelu na Jadrance. Super miejsce wypadowe w kierunku Splitu i Makarskiej. Polecam całym sercem.
.png)
rbogi napisał(a):dagiesza napisał(a):rbogi napisał(a):Ufff
przez moment myślałem że wlazłem na forum jakichś " panzerpolonistów" a nie do grona miłośników Chorwacji.
Stary rok powoli zbiża się do końca i czas zacząć planować kolejne wakacje , i jak większość formowiczów po raz kolejny mamy zamaiar ruszyć na Chorwację.
Wstępny plan to okolice Splitu (może Omiś) , następnie Zupa Dbrovacka ,
potem kolejny postój gdześ w dalmacji i ostatni postój - parę dni na węgrzech , cóż wolę gulsz od kalmrów.
I tutaj chcę się zwrócić do szanownych forumowiczów o pomoc , Ponoć w Omiśiu są dwa kampingi , duży i mały - przydomowy , interesuje mnie ten mały - czy ktoś tam się zatrzymywał? Jakie waruni , ceny i ogólne wrażenia.
pozdrowionk dla wszystkich forumowiczów.
Omiś jest w sezonie dość zatłoczony, są tam campy przylegające do Jadranki i też bywają zatłoczone.
Polecam czysty, z bdb infrastrukturą sanitarną, duży i z pięknymi widokami Camp Sirena u srcu Dalmacije, u Lokvi Rogoznici. http://www.autocamp-sirena.com/index.htm . Camp jest odległy od Omiśu ok 7 - 8 km, od Splitu ok 26 km. Super atmosfera, cisza ( tylko cykady), fajna plaża, spokojnie i brak odgłosów komunikacyjnych, bo camp jest na wysokości tunelu na Jadrance. Super miejsce wypadowe w kierunku Splitu i Makarskiej. Polecam całym sercem.
Serdrczne dzięki
pozdrawiam
.png)
.png)
janwal71 napisał(a):Witam
Ja w 2009 daje sobie spokój z Cro-landem (2x)
Czas na Grecję.
Mam nadzieję że woda w sierpniu będzie cieplejsza niż w Cro.
.png)
bukmacher3 napisał(a):janwal71 napisał(a):Witam
Ja w 2009 daje sobie spokój z Cro-landem (2x)
Czas na Grecję.
Mam nadzieję że woda w sierpniu będzie cieplejsza niż w Cro.
Witam, byłem w sierpniu w Chorwacji jak również w Grecji.
Woda w Grecji o niebo cieplejsza.
Pozdrav, Efcharisto
.png)
Popiel napisał(a):Joan65 napisał(a):raj...
... taki se
Jeżeli masz gg, to proszę Cię o kontakt.
Jest tam jeden domek przy samej plaży, co mi się podoba i może akurat coś o nim więcej wiesz i mi podpowiesz??? Nazwę podam na gg
Pozdrav
.png)
plavac napisał(a):Toji napisał(a):Janusz ależ oczywiście że można, mamy parkę więc jest super
Fajnie macie , gratulujęA i "Parka" ma fajnie, bo może spać spokojnie, wiedząc z góry, gdzie pojedzie na pierwsze zagraniczne wakacje
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne