Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
MWN napisał(a):Policja zdarza się pod wiaduktem koło Ploce, ale potem bardzo rzadko. Gorzej było w Slavoni, kiedy nie oznaczone czarne BMW złapało mnie na 200!
Może sie mylę, ale pewnie myślisz o wiadukcie w Opuzen bo tam stoją odkąd pamiętam Tym razem ( tydzień temu) stali jakieś 100m przed wiaduktem i "trzepali" jakiegoś naszego rodaka
Dobra, ale też zadam to pytanie, czy łapią gdzieś na A1. Czy ktoś miał przyjemność podyskutowania z Policją w razie przekroczenia prędkości na autostradzie. Jakie chwyty dozwolone???
Jadę do Cro w sierpniu i lepiej wiedzieć o takich faktach.
Pozdrawiam.
Witam
Dwa lata temu, no może trzy widziałem taki numer na A1. Na kładce nad autostradą był fotoradar, a za jakieś dwa kilometry zwężenie do jednego pasa i trzepanie. Widziałem także w tamtym roku nieoznakowaną skodę superb w rejonie Otocac więc lepiej uważać.
Pozdrawiam