Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

6 osób i tylko15 lat

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
realista2
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) realista2 » 04.02.2014 14:28

kaszubskiexpress napisał(a):
Bocian napisał(a): Jakbyś czytał więcej niz ostatni post i to z wypiekami na twarzy to może byś się doczytał przykładu przedstawionego przeze mnie. Słyszałem o tym w szkole w Szczytnie.

Czytałem twój poprzedni wpis a to wytłuszczone mnie nie przekonuje ( google mi takiego przykładu nie wyrzuciły ).

To stara sprawa jeszcze z lat siedemdziesiątych i dotyczyła małżeńswa prawników.
Sebulek
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sebulek » 04.02.2014 15:12

greenrs napisał(a):
Sebulek napisał(a):To musisz uważać, żeby Cię nie beatyfikowali przypadkiem :evil:

Czyli według Ciebie takie zachowanie:

kinga35 napisał(a):Nie jeżdżę pod wpływem, nigdy nie byłam pasażerką kierowcy będącego pod wpływem.
Nie będę miała więc okazji by się "wykazać" w tym zakresie.

to norma :?:

Skoro tak uważasz to ja też zasługuję na aureolę... jak i wielu innych :?

Skoro nie jesteś w temacie i nie wiesz co miałem na myśli to wybacz ale tłumaczyć mi się nie chce.
Nie oceniam zachowania i tej sprawy tylko pańcię Kingę. :D

kinga35 napisał(a):Jeżeli to takie niezwykłe niech mnie beatyfikują.

Niezwykłe to jest to, że wszystko wiesz na każdy temat i za to powinni Cię beatyfikować, razem z Kazimierą Szczuką i tą no Grodzką czy Grodzkim. :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 04.02.2014 15:28

Sebulek napisał(a):Niezwykłe to jest to, że wszystko wiesz na każdy temat i za to powinni Cię beatyfikować...

Jestem za. Zgłoś moją kandydaturę.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 04.02.2014 15:30

Sebulek napisał(a):Nie oceniam zachowania i tej sprawy tylko pańcię Kingę. :D

Pańcia Kinga jest pod wrażeniem, że tylko jej zachowanie oceniasz :lol:
Sebulek
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sebulek » 04.02.2014 15:31

kinga35 napisał(a):
Sebulek napisał(a):Niezwykłe to jest to, że wszystko wiesz na każdy temat i za to powinni Cię beatyfikować...

Poważnie jestem za. :D
Jeno nie wiem gdzie się zgłasza- chyba w Twoim przypadku beatyfikują w Kole Gospodyń Wiejskich, albo u rolnika co zakłada babom Chomąto i orze nimi pole. :D
Zgłoszenie poszło przyjmą Cię jak swoją do orania. :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 04.02.2014 15:33

Sebulek napisał(a):
kinga35 napisał(a):

Jeno nie wiem gdzie się zgłasza- chyba w Twoim przypadku beatyfikują w Kole Gospodyń Wiejskich, albo u rolnika co zakłada babom Chomąto i orze nimi pole. :D

Ja zgłoszę Twoją kandydaturę do tytułu Chama Cropli :lol:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 04.02.2014 15:40

kaszubskiexpress napisał(a):Czytałem twój poprzedni wpis a to wytłuszczone mnie nie przekonuje ( google mi takiego przykładu nie wyrzuciły ).

Nie miałem zamiaru cię przekonywać, nie zależy mi na tym.
Tekst o googlach zabawny.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 04.02.2014 15:53

kinga35 napisał(a):Ja zgłoszę Twoją kandydaturę do tytułu Chama Cropli :lol:

Śmieszne te teksty które maja obrażać ale forma grzecznościowa zaimka zachowana :) Zalatuje dulszczyzną z lekka :) Na zasadzie "dla mnie to Ty nawet chooj nie jesteś" :) Zawsze to kulturalnie :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 04.02.2014 15:57

Bocian napisał(a):
kinga35 napisał(a):Ja zgłoszę Twoją kandydaturę do tytułu Chama Cropli :lol:

Śmieszne te teksty które maja obrażać ale forma grzecznościowa zaimka zachowana :) Zalatuje dulszczyzną z lekka :) Na zasadzie "dla mnie to Ty nawet chooj nie jesteś" :) Zawsze to kulturalnie :)

Dostosowałam się do Sebulka, żeby nie było, że on do mnie "grzecznie" a ja nie :) Też chciał mnie obrazić a formę zachował :) "W Twoim przypadku...Chomąto...przyjmą Cię jak swoją do orania".
ACandrzej
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ACandrzej » 04.02.2014 16:49

Niestety na tym, jak i na wielu innych forach wiele jest osób, które nie potrafią prowadzić konstruktywnej dyskusji. A to, że ktoś nie jeździ po tzw. spożyciu jest podstawą do szydzenia z niego.
Sebulek
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sebulek » 04.02.2014 17:06

ACandrzej napisał(a):Niestety na tym, jak i na wielu innych forach wiele jest osób, które nie potrafią prowadzić konstruktywnej dyskusji. A to, że ktoś nie jeździ po tzw. spożyciu jest podstawą do szydzenia z niego.

Już pobeczałeś sobie tutaj to teraz idź grzecznie obrońco niewieścich cnót i moralności beczeć do innego kąta.
Sebulek
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sebulek » 04.02.2014 17:08

kinga35 napisał(a):
Sebulek napisał(a):
kinga35 napisał(a):

Ja zgłoszę Twoją kandydaturę do tytułu Chama Cropli :lol:

Pragnę Ci przypomnieć bo pewnie nie wiesz, że w XIX w. chłopi zakładali babom chomąto na plecy i orali nimi pole i to nie jest obraza. Stwierdziłem, że świetnie byś się do tego nadawała. Ty mnie obrażasz, a ja Ciebie nie i taka to różnica między nami.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 04.02.2014 17:15

Sebulek napisał(a): zakładali babom chomąto na plecy i orali nimi pole

Babami, chomątami czy pługami? :lol:
Sebulek
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sebulek » 04.02.2014 17:18

Bocian napisał(a):
Sebulek napisał(a): zakładali babom chomąto na plecy i orali nimi pole

Babami, chomątami czy pługami? :lol:

Siermiężnymi babami z chomątem na plecach. :D
Trza spadać bo Dębica zaraz bydzie napierała. :D
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 17.02.2014 21:46

Czy mógł to być pościg za wszelką cenę ? http://polskalokalna.pl/wiadomosci/lodz ... 993923,234
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone