.png)
Wezyr napisał(a):nosekdomin napisał(a):maciek1956 napisał(a):(...)
AHA o silnikach renault DCI zapomniałem to też królowie oszczędzania.
To tylko moje zdanie.
W tym roku CRO w VW Golf V 1.9 TDI (niestety 5 biegów), zrobione 3500km i cała średnia 5,2l/100km kto nie wieży jego sprawa.
JTD i TDI potrafi!!! CDi też
Ja jechałem do CRO Laguną 2 1,9DCI i z Krakowa do Dubrownika bez szaleństw na drodze większość autostradą (Słowacja,Węgry,CRO) max 130km/h średnio wyszło 5,7l w drodze powrotnej troche mi sie spieszyło więc prawie cały czas 140- 150km/h spalanie wyszło 6l i z Dubrownika do Granicy w Chyżnym przejechałem w 14h +2h Chyżne Kraków
.png)
nosekdomin napisał(a):... albo nakupiła gruntów wokół swego miasta i za 4 lata można by z tego wyciągnąć już 2x tyle na czysto.
nosekdomin napisał(a):Zresztą pomyślcie ile kosztuje pakiet OC AC NW za wartość auta 200tyś!!!
.png)

.png)
.png)
RAFAKKO napisał(a):Gratuluję wszystkim " dizlowcom"osiągów 4,5 - 5,5 litra/100 .Chyba macie żagle na dachach. Pomimo że rajdowiec ze mnie nie jest nie udało mi się nigdy takich wyników osiągnąć . Pozdrowionka !
.png)
.png)
RAFAKKO napisał(a):(...)
Gratuluję wszystkim " dizlowcom"osiągów 4,5 - 5,5 litra/100 .(...) Pozdrowionka !
wojtekant napisał(a):żagiel nie żagiel, ale ja w HR mam zawsze przynajmniej o pół litra mniejsze średnie spalanie niż w PL, może to wpływ czystego powietrza?
.png)
maciek1956 napisał(a): Miałem klienta takim autem, podobny zestaw osobowy, też z boxem, też....może to Ty![]()
![]()
....
Faktycznie, masz rację, nie ważne ile pali, ważne aby wakacje były udane
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.