.png)
.png)
javman napisał(a):daewoo lanos, lpg - 8,6/100km na trasie krakow- chyzne- sahy-letenye-biograd i nazatzadnych autostrad, raz tylko omyłkowo w słowacji i węgzrech bez winiety ale udało sie zjechać szybko
nie wiem czy to były odcinki płatne bo to obwodnica bańskiej bystrzycy była i budapesztu, kilka kilometrow pobłądziliśmy bo na googlach był most a w realu juz go nie ma
samsung omnia jako nawigacja, kilka razy sie przegrzał w zagrzebiu, w trasie wystawialem za okno aby schlodzic
predkosc zgodna ze znakami... kontrola na wegrzech ale bez klopotow
czas jazdy w jedną strone ok. 17h, koszt za gaz na 1 osobę 118 zł w obie strony
było nas 4 plus bagaże
.png)
javman napisał(a):daewoo lanos, lpg - 8,6/100km na trasie krakow- chyzne- sahy-letenye-biograd i nazatzadnych autostrad, raz tylko omyłkowo w słowacji i węgzrech bez winiety ale udało sie zjechać szybko
nie wiem czy to były odcinki płatne bo to obwodnica bańskiej bystrzycy była i budapesztu, kilka kilometrow pobłądziliśmy bo na googlach był most a w realu juz go nie ma
samsung omnia jako nawigacja, kilka razy sie przegrzał w zagrzebiu, w trasie wystawialem za okno aby schlodzic
predkosc zgodna ze znakami... kontrola na wegrzech ale bez klopotow
czas jazdy w jedną strone ok. 17h, koszt za gaz na 1 osobę 118 zł w obie strony
było nas 4 plus bagaże
Toranaga napisał(a):Toyota Corolla 1,6 benzyna, 2006r. 2 osoby, bagażnik na full, trasa 3600 km, styl jazdy lekko dynamiczny, spalanie rzeczywiste (nie z komputera, który przekłamuje) 7,12l/100km
.png)
eXtreme napisał(a):javman napisał(a):...zadnych autostrad, raz tylko omyłkowo w słowacji i węgzrech bez winiety ale udało sie zjechać szybkonie wiem czy to były odcinki płatne bo to obwodnica bańskiej bystrzycy była i budapesztu...
.png)
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.