darek1 napisał(a): ... wyłanczałem ...
merytorycznie ciezko z forumowiczem dyskutowac ale to powyzej jest niezle
.png)
gaceq napisał(a):darek1 ja również pozdrawiam i noga z gazu a z górki na luzie i spalanie będzie git. Buhahhaaa !! Mnie jeszcze fascynuje temat czy można jechać bez klimy do cro
.png)
.png)
vazyl napisał(a):Spalanie mojej Xantii
Tankowania mówiące o spalaniu na trasie są 2009-09-21 i 2009-09-13
.png)
.png)
.png)
strowger napisał(a):JacYamaha napisał(a):Ja robiłem dokładnie tak samo - wyłanczałem silnik i zawsze zdanrzałem na czas.
Łoj. Dla mnie głupota. Czasem liczą się ułamki sekundy. Bawiąc się w odpalanie silnika podczas jazdy możesz się kiedyś mocno naciąć.

.png)
ghorgh napisał(a):Moi szanowni Cropelkowcy:)
Może i jestem żółtodziobem jeżeli chodzi o staż, ale pomimo tego pozwolę sobie na pewien wniosek:
- piszmy o tym ile pali wasz samochód, jakie ma parametry, żeby osoby planujące wyjazd miały faktyczną pomoc. Każdy chce się czymś pochwalić:) oczywiście to super, jeżeli może być pomocne.
Może przy okazji spalania poruszmy temat właśnie sposobów na oszczędna jazdę? Jak sobie radzicie w korkach?
.png)
rapez napisał(a):Olo napisał(a):...zawsze jezdziłem do Cro autem co najmniej wielkosci VW transportera, w 8 osób......spalanie nigdy nie przekroczyło mi 3,85 l/100 km.:
W przeliczeniu na jedną osobę![]()
Też nie mogłem się powstrzymać
.png)
Kacper111 napisał(a):ghorgh napisał(a):Moi szanowni Cropelkowcy:)
Może i jestem żółtodziobem jeżeli chodzi o staż, ale pomimo tego pozwolę sobie na pewien wniosek:
- piszmy o tym ile pali wasz samochód, jakie ma parametry, żeby osoby planujące wyjazd miały faktyczną pomoc. Każdy chce się czymś pochwalić:) oczywiście to super, jeżeli może być pomocne.
Może przy okazji spalania poruszmy temat właśnie sposobów na oszczędna jazdę? Jak sobie radzicie w korkach?
na korki to się chyba nic nie poradzi, trzeba odstać swoje
.png)
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.