W kwestii cen na razie zaskoczył nas in minus Konzum w Stone, piwo w puszce Ożujsko 9,99.;(
Ale mamy wakacje
.png)
cooleczka napisał(a):...
W kwestii cen na razie zaskoczył nas in minus Konzum w Stone, piwo w puszce Ożujsko 9,99.;(
Ale mamy wakacje![]()
![]()
.png)
slapol napisał(a):cooleczka napisał(a):...
Ale mamy wakacje![]()
![]()
10 zwierzaków za browara w sklepie, 15 na plaży...to normalna ostatnio cena....zaskoczyła Cię
.png)
zwierzakówslapol napisał(a):cooleczka napisał(a):...
Ale mamy wakacje![]()
![]()
10 zwierzaków za browara w sklepie, 15 na plaży...to normalna ostatnio cena....zaskoczyła Cię
cooleczka napisał(a):zwierzakówslapol napisał(a):cooleczka napisał(a):...
Ale mamy wakacje![]()
![]()
10 zwierzaków za browara w sklepie, 15 na plaży...to normalna ostatnio cena....zaskoczyła Cię![]()
![]()
![]()
Napisałem to informacyjne, ale owszem, nieco mnie zaskoczyła
.png)
przemo99 napisał(a):
Jedyny mały niesmak w apartach nie ma klimy a miała być...![]()
.png)
slapol napisał(a):cooleczka napisał(a):zwierzakówslapol napisał(a):cooleczka napisał(a):...
Ale mamy wakacje![]()
![]()
10 zwierzaków za browara w sklepie, 15 na plaży...to normalna ostatnio cena....zaskoczyła Cię![]()
![]()
![]()
No dobra...bez zwierzaków, od 2 - 3 lat cena browara w knajpach nad morzem to ca. 15 kn (kun czyli... zwierz......![]()
), w sklepach 8 - 9 normall...
![]()
cooleczka napisał(a):slapol napisał(a):cooleczka napisał(a):zwierzakówslapol napisał(a):cooleczka napisał(a):...
Ale mamy wakacje![]()
![]()
![]()
![]()
No dobra...bez zwierzaków, od 2 - 3 lat cena browara w knajpach nad morzem to ca. 15 kn (kun czyli... zwierz......![]()
), w sklepach 8 - 9 normall...
![]()
Kurczę, powiem Ci, że tak naprawdę to nigdy nie patrzyłem zbyt skrupulatnie na ceny, dziś po prostu, jako ze pierwszy dzień i z pełną głową relacji z Cropli zerknąłem na kwity i się zdziwiłam...no ale to mega zasłużone i wymażone "vacations" więc ceny mam w dooopie
.png)
.png)
.png)
Powrót do Nasze relacje z podróży