Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Znacie fajne miejsce godne polecenia?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
grzeslaw
Croentuzjasta

Postnapisał(a) grzeslaw » 19.05.2009 11:39

Znacie fajne miejsce godne polecenia? Dla 4 młodych osób. Byłem już 2 razy na Pagu, miejscowość Novalja, ale chciałbym spróbować czegoś nowego. Miałem już rezerwować apartament na wyspie Ciovo, ale po przeczytaniu komentarzy, rozmysliłem się.
Warunek jest taki, aby było w miarę tanio (kryzys dotknął kazdego :),
czyste morze, plaża najlepiej żwirkowa z długim wejściem, w pobliżu dużo knajpek.
Pozdrawiam! Z góry dziękuje.
fota
Cromaniak

Postnapisał(a) fota » 19.05.2009 11:50

A dlaczego nie Ciovo ?
Paże czyste, w pobliżu Trogir, czyli knajpka na knajpce...
grzeslaw
Croentuzjasta

Postnapisał(a) grzeslaw » 19.05.2009 11:53

fota napisał(a):A dlaczego nie Ciovo ?

Czytałem własnie to forum, okazuje się, że korki, śmieci, brudne morze i jedyny plus to bliskość Trogiru.
piotrulex
Koneser

Postnapisał(a) piotrulex » 19.05.2009 11:59

grzeslaw napisał(a):

Czytałem własnie to forum, okazuje się, że korki, śmieci, brudne morze i jedyny plus to bliskość Trogiru.

pamietaj

gdzie 2 Polakow tam 3 opinie :wink:
grzeslaw
Croentuzjasta

Postnapisał(a) grzeslaw » 19.05.2009 12:06

piotrulex napisał(a):
grzeslaw napisał(a):

pamietaj

gdzie 2 Polakow tam 3 opinie :wink:

No cóź napewno coś w tym racji jest. Nie jestem zbyt wymagający ale pewny standarty muszą być. Czytając forum, bardzo dobre opinie zbiera: PAKOŠTANE. Możecie powiedzieć coś więcej?
fota
Cromaniak

Postnapisał(a) fota » 19.05.2009 12:16

Opowiem Ci po wakcjach... właśnie tam zarezerwowałem dla siebie i przyjaciół kwaterkę :D
gordipi
Croentuzjasta

Postnapisał(a) gordipi » 19.05.2009 12:19

grzesław rzadko w chorwacji trafisz nabrudne morze.
fota
Cromaniak

Postnapisał(a) fota » 19.05.2009 12:26

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Myślę, że tą "kupą smieci" to lekka przesada, są też takie cudne, odludne miejsca :)
ziomek
Croentuzjasta

Postnapisał(a) ziomek » 19.05.2009 12:48

O Pakostane jest już trochę na forum :lol:
Jest to fajna mała miejscowość oddalona od jadranki ok 1 km,
plaże są 2 żwirkowo piaszczyste łagodnie schodzące do morza
jest deptak ,knajpki, lodziarnie ,pizzerie ,sklepy spożywcze:lol:
Kwatery prywatne i chyba z 6 campów :lol:
Blisko do Biogradu na Moru ,Sibenika ,Zadaru,a nawet można pokusić się na wycieczkę wzdłuż wybrzeża do Trogiru czy Splitu
Polecam bardzo fajne miejsce woda czysta :lol:
fota
Cromaniak

Postnapisał(a) fota » 19.05.2009 12:58

Dla mnie najważniejsze, że mała... lubię względny spokój :)
To, że ktoś poleca, utwiedza tylko, że dobrze wybraliśmy... chyba :D
grzeslaw
Croentuzjasta

Postnapisał(a) grzeslaw » 19.05.2009 13:02

fota napisał(a):Opowiem Ci po wakcjach... właśnie tam zarezerwowałem dla siebie i przyjaciół kwaterkę :D

kiedy wyjeźdzasz?
ziomek
Croentuzjasta

Postnapisał(a) ziomek » 19.05.2009 13:23

Fota dobrze wybraliście tam jest naprawdę fajnie :lol:
Jak będziecie chcieć trochę większego szumu i większych tłumów to Biograd jest rzut beretem i wieczorem można się wybrać :lol:
Ale ocenicie sami :wink:
Wiki2001
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Wiki2001 » 19.05.2009 14:53

Pakostane jest małą bardzo fajną miejscowością.Można z niej dojechać do Biogardu,Zadaru, do NP Paklenica albo w drugą stronę Sibennik ,Primoszten Trogir ,Split,oraz NP Kryka,Z Pakostane można popłynąć na Vrgade i NP Kornati,można wypożyczyć również sprzęt wodny typu łódki,rowery wodne,skuteru itp.My w tym roku poraz 2 Pakostane za albo aż 45 dni.
grzeslaw
Croentuzjasta

Postnapisał(a) grzeslaw » 19.05.2009 15:46

Wiki2001 napisał(a):Pakostane jest małą bardzo fajną miejscowością.Można z niej dojechać do Biogardu,Zadaru, do NP Paklenica albo w drugą stronę Sibennik ,Primoszten Trogir ,Split,oraz NP Kryka,Z Pakostane można popłynąć na Vrgade i NP Kornati,można wypożyczyć również sprzęt wodny typu łódki,rowery wodne,skuteru itp.My w tym roku poraz 2 Pakostane za albo aż 45 dni.

Skoro juz tam byliście, zapewne jesteście troche zorientowani w cenach.
Zbliżone do reszty kraju? Najbardziej chodzi mi o ceny spożywki, cena obiadu w średniej klasie konobie no i cena piwa :) Polubiłem ich Ożujsko :)
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone