Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Znacie fajne miejsce godne polecenia?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Wiki2001
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Wiki2001 » 19.05.2009 16:11

Cen w zasadzie już nie pamiętam,paragonów też już nie mam ale ceny raczej tak jak wszędzie,
np: chleb czarny ok 6 kun,owoce na straganach w większości 15 kun kg.
pizza od 30 kun wzwyż , lody 5 - 6 kun.
Po większe zakupy typu woda piwo itp jeździliśmy w stronę Sybennika były tam sklepu typu LIDL,KONZUM i inne.
Cena paliwa wychodziła taniej niż w tym czsie u nas w kraju.
Na dzień dzisiejszy cena paliwa w CRO czyli Pb95 jest ponad 7 kun.
Po powrocie postaram się wrzucić aktualne ceny.
fota
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) fota » 19.05.2009 18:50

Wyjeżdżam z 18 na 19 lipca, tj. z soboty na niedzielę... 2 miesiące... szczęście, że mam teraz dużo pracy, to pozwala mi nie myśleć o tych 60 dniach :D

Zarezerwowałem sobie kwaterę w tej miejscowości troszeczkę wbrew sobie. Lubię jeździć w ciemno, zawsze to jakiś dreszczyk emocji :0 a tak na poważnie to widzę co biorę. W tym roku "zabieram" dwa małżeństwa, które jadą pierwszy raz do Cro, i troszeczkę nie dowierzają, że można jechać blisko 1500 kilos na wakacje "W CIEMNO" :D
Ja osobiście widziałem już NP Krka, Szybenik, Trogir, Split... ale w końcu w pobliżu jest Zadar, Paklenica, NP Kornatii (liczę na przygodę z delfinami :) ). Mam zamiar jeszcze raz pojechać na tą plażę na Ciovo, przy okazji zahaczyć o Trogir... no bo jak tego nie zrobić:), może odwiedzę sympatyczne starsze małżeństwo, u których 3 lata temu wynajmowałem kwaterę... Ale się rozmarzyłem ! :D
Mam nadzieję... no po tym co napisaliście, Wiki I Ziomek, właściwie to prawie mam pewność, że nie będę żałował, a i znajomi "dołączą do klubu" ;)

Pozdrawiam serdecznie :papa:
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Znacie fajne miejsce godne polecenia? - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone