Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Znacie fajne apartamenty niedaleko piaszczystej plaży???

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
winniczka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) winniczka » 14.09.2010 09:33

Witajcie, byliśmy w tym roku na Pagu, piękne miejsce ale niestety brak piaszczystej plaży w okolicy był dla naszych dzieciaczków bardzo uciążliwy, poprostu się nudziły na tych kamieniach! Znacie może jakieś fajne apartamenty niedaleko piaszczystych plaż wszystko jedno jakie okolice Chorwacji aby były fajne plaże. Za odpowiedzi dziękuję.
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 14.09.2010 10:07

Poczytaj w tym temacie gdzie są takie plaże w CRO, a później poszukaj w ich rejonie kwaterek :wink:
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 14.09.2010 19:06

Ale fajne plaże mogą być tylko skaliste :wink:
winniczka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) winniczka » 20.09.2010 12:03

Dzięki, macie może konkretne namiary na fajne apartamenty blisko plaży piaszczystej - jakieś linki, adresy, telefony:)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.09.2010 16:52

winniczka napisał(a):Dzięki, macie może konkretne namiary na fajne apartamenty blisko plaży piaszczystej - jakieś linki, adresy, telefony:)

mamy :lol:
Jola_434
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jola_434 » 02.10.2010 14:10

Hej ja bylam w te wakacje wraz z moja rodzina w Chorwacji i rezerwowalismy sobie przez casamundo ( zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link ). Maja bardzo duzo ofert wiec moze znajdziesz sobie cos odpowiednigo i nawet przystepne ceny, albo jeszczce np zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link tam akurat rezerwowali nasi znajomi. Tutaj jeszcze pare informacji o Chorwacji jakby cie interesowalo zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
PysiaPysio
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) PysiaPysio » 07.10.2010 07:41

W Jelsie na Hvarze jest ładna niestety wąska piaszczysta plaża z tym że WIADOMO :D iż w sezonie nieco zatłoczona najlepiej jechac tam przed sezonem czerwiec lub po sezonie początek września
Masz tu fotkizaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Największym atutem i zaleta tej plaży jest to że piaszczyste dno opada bardzo powoli/do ok 50m od brzegu plaży woda sięga do pasa/ więc dzieciaki nagle nie wpadną do głębokiej wody :D a piasek ciągnie się przez sałą zatoczkę do głębokości ok 7m dno opada powoli bez raptownego uskoku zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

po bokach piaszczystej plaży są wyłożone na całej długości pomosty z kamieni gdzie można się wygodnie opalac, mozna też pożyczyc leżaki

my mieszkaliśmy w 1x w apartamecie w centrum starej Jelsy ok 800m spacerkiem/ wynajeliśmy przez internet poprzez pośrednika interhome-link zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link /ale było też dużo apartamentów po drodze, są obok 2 campingi mi CAMP MINA
pozdrav :papa:
ksenia
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) ksenia » 07.10.2010 09:37

Witam ja polecam plaże w Sv .Filip i Jakov są różne od piaszczystych po betonowe i żwirkowe więc wybór wielki.Byłam w tym roku i polecam !!! A apartamenty też różne jak cię interesuje mój to napisz.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ostatnio edytowano 07.10.2010 11:41 przez ksenia, łącznie edytowano 3 razy
PysiaPysio
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) PysiaPysio » 07.10.2010 09:48

napraw koleżanko Kseniu te linki bo jakoś nie działają...:(
a zawsze warto zobaczyć co tam u konkurencji :P :lol:
jasio
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jasio » 07.10.2010 10:48

PysiaPysio napisał(a):napraw koleżanko Kseniu te linki bo jakoś nie działają...:(

Na upartego można obejrzeć , ręcznie powklejaj adresy bez nawiasów :D
ksenia
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) ksenia » 07.10.2010 11:13

Sorry ale to moje pierwsze zdjęcia na tym forum już poprawiłam ale nadal nie wiem jak to zrobić aby pokazywało się zdjęcie od razu.Proszę o podpowiedz.
mutiaq
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mutiaq » 07.10.2010 11:35

ksenia napisał(a):Sorry ale to moje pierwsze zdjęcia na tym forum już poprawiłam ale nadal nie wiem jak to zrobić aby pokazywało się zdjęcie od razu.Proszę o podpowiedz.

forum/viewtopic.php?t=17681
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 07.10.2010 11:37

ksenia napisał(a):Sorry ale to moje pierwsze zdjęcia na tym forum już poprawiłam ale nadal nie wiem jak to zrobić aby pokazywało się zdjęcie od razu.Proszę o podpowiedz.

Leszek już podpowiedział, ale pamiętaj o regulaminowym formacie zdjęć max. 800 X 600. (jedno jest za duże)
ksenia
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) ksenia » 07.10.2010 11:42

Wszystko poprawione dzięki za podpowiedzi.Pozdrawiam wszystkich .
JB
Globtroter
piaszczyste plaże na Pagu

Nieprzeczytany postnapisał(a) JB » 11.11.2010 15:34

Piaszczysta plaża jest na wyspie Pag tylko trzeba poszukać. Zajrzyjcie do miejscowości Vlasici. Mała mieścina z piaszczysta zatoką, piaszcystym, płytkim wejściem do moża. Jak chcecie apartamenty blisko plaży to szukajcie Zdravko Żunic. W dodatku gratis wozi swoich gości swoją łódką (kutrem) po zatoce. Byłam kilka razy z dzieciakami i naprawdę bezpieczne, spokojne miejsce.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone