Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zivogosce Makarska

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
rich72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rich72 » 03.06.2006 19:19

krakuscity - ile basenów masz w Krakowie :?: :lol: JA CHCĘ DO JARDANA :!: :!: :!: choćby kra pływała to wlezę a co do zmian temp wody to i owszem ale to bardzo krótkotrwałe zmiany :wink:
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 03.06.2006 19:23

rich72 napisał(a):krakuscity - ile basenów masz w Krakowie :?: :lol: JA CHCĘ DO JARDANA :!: :!: :!: choćby kra pływała to wlezę :wink:

:lol: Ja też chcę Jadrana, ale jak będzie kra to nie wlezę. :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 03.06.2006 19:49

Od rowerka nie, ale takie fale dla dzieci raj :lol:
Nie jestem pewny, ale część tych zdjęć z falami (tymi większymi) może pochodzić z wiosny i jesieni, lub kiedy latem wieje jugo.
Mnie w 2003 r. wiał burin i fal w sierpniu nie było.
Pozdrawiam
Ps. więcej o wiatrach i nie tylko np. tu:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 03.06.2006 22:20

krakuscity napisał(a):
rich72 napisał(a):krakuscity - ile basenów masz w Krakowie :?: :lol: JA CHCĘ DO JARDANA :!: :!: :!: choćby kra pływała to wlezę :wink:

:lol: Ja też chcę Jadrana, ale jak będzie kra to nie wlezę. :D

Dziś było 17 stopni ciepła, a mimo to dzieci wlazły golusieńkie do wody i miały radochę :) I lody wcinają, aż im się uszy trzęsą :o
Z dorosłymi, to zawszekłopot - wybredni tacy :)

Przestało padac po południu, a wieczorkiem nawet słońce wyjrzało :)
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 03.06.2006 22:23

Plumku przegoń te chmury i niech wreszcie zrobi się ciepło.
Zresztą jak będzie pogoda barowa to barek otworzymy. Akurat bedzie mecz. :lol:
rich72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rich72 » 17.06.2006 07:15

no i klawo jak cholera :evil: Noclegi mam w Zivogosce Porat zarezerwowane (dla 3 rodzinek) a teraz jeszcze jedni się obudzili i też by chcieli :roll: . Macie jakiś namiar na apartament w tej części Zivogosce?? dla rodzinki 2 dorosłych i bąble 7 i 3 lata :lol: Im bliżej apartamentów Luka tym lepiej :lol: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link a na mapie (zjęciu) zaznaczone jako Zemira Milisic zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
-Katka-
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) -Katka- » 12.01.2012 11:36

rich72 napisał(a):Czy jest ktoś zorientowany czy basen przy hotelu Nimfa w Zivogosce jest ogólnodostępny czy tylko dla gości hotelowych

Czy ktoś ma świeże info na ten temat?
Był ktoś może w Zivogosce i korzystał z basenu nie będąc gościem hotelowym?
Proszę jeszcze o informację,
czy można (odpłatnie oczywiście ) zjeść obiad w hotelowej restauracji, barze?
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Zivogosce Makarska - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone