.png)

.png)
pewny nie jestem
.png)
Marlowe1994 napisał(a):Oprócz Chorwacji to tylko w NRD byłem, to innych muzeów nie znam

Epepa napisał(a):Kolejne piękne plaże. Bardzo tęsknię za kajakowaniem, ale niestety będzie trzeba teraz z tym trochę poczekać.
Marlowe1994 napisał(a):Ja w sumie lubię muzea. I duże i całkiem małe. Zawsze jest w nich coś ciekawego. Jeśli nie muzea to jakieś wystawy czy miejsca typu ogrody czy winnice.
Bardzo lubię wszystko, co związane z naturą piotrf napisał(a):Agnieszko , melduję odrobienie zaległości w Twojej relacji , dobrze że dogoniłem Was przed Korčulą![]()
piotrf napisał(a):Należałoby zmienić tytuł relacji , bo jednak . . . , chyba że na tym zdjęciu jest żaba . . .pewny nie jestem
![]()
piotrf napisał(a):Na Twoich zdjęciach wyspy wyglądają bardzo ciekawie i zachęcająco , bez wielkich sezonowych tłumów![]()
.png)
maslinka napisał(a):Cześć Piotrze. Fajnie Cię znowu widziećPodejrzewam, że Twoja nieobecność była spowodowana jakąś podróżą
![]()
maslinka napisał(a):]
Chodzi Ci o fontannę z delfinkami?No tak, takie zdjęcie faktycznie się pojawiło
![]()
.png)
piotrf napisał(a):maslinka napisał(a):Cześć Piotrze. Fajnie Cię znowu widziećPodejrzewam, że Twoja nieobecność była spowodowana jakąś podróżą
![]()
Dokładnie tak , takie dwutygodniowe przedłużenie lata ( Czarnogóra i Albania )

.png)
maslinka napisał(a):
Cieszę się tym, co było (tu akurat Izery, prawie sprzed 3 tygodni)
maslinka napisał(a):
Poza tym trochę chorób, ciężkich tematów... Życie...
.png)
.png)
) szwendamy się tam , w tym roku również , bo tam jest pięknie po obu stronach granicy i to nawet w niepogodę
.png)
tony montana napisał(a):Mam wrażenie, że i my jedliśmy 16 lat temu, tam gdzie Wy 13 lat temu![]()
Mowa oczywiście o mieście Cres. Przebywaliśmy wtedy na nieodległym miastu Campie Kovacine (niezapomniane wakacje, ponieważ pierwszy raz w Cro)
tony montana napisał(a):Mam nadzieję Aga, że wszystko już u was dobrze!
Ściskamy z Północy:)
piotrf napisał(a):Ta barierka na zdjęciu to przy wejściu na Brandfels![]()
piotrf napisał(a):Mam nadzieję , że wszystko szybko wróci na właściwą drogę![]()
Pozdrawiam
Piotr
.png)
Kiedyś trzeba będzie nadrobić to podróżnicze niedopatrzenie .png)

.png)

.png)
Powrót do Nasze relacje z podróży