Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

zaproponujcie miejsce na nocleg...

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
baton
Odkrywca
zaproponujcie miejsce na nocleg...

Nieprzeczytany postnapisał(a) baton » 29.08.2010 17:20

Wyruszamy z Krakowa w piątek około południa. Jedziemy do Primosten. Trasa przez Czechy, Austrię, Słowenię... Do pokonania ok. 1200km.

Jedziemy sportowym samochodem, więc średnia powinna być wysoka, no ale wiadomo... na korki nie ma rady :roll:

Planujemy przerwę w Poysdorfie na małe zakupy (zaraz za granicą Czesko-Austriacką).

Ale do rzeczy: zakładam dojazd do Primosten ok. 2-3 w nocy, a to troche bez sensu... może warto zatrzymać sie po drodze na nocleg? Co proponujecie?
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 29.08.2010 17:27

Wyjedź koło 2-4 nad ranem.
Za 13-14 h jesteś bez napięć na miejscu.
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 29.08.2010 17:30

Nie lepiej wyjechać wieczorkiem i dojechać bez noclegów?
Gdybyś planował przeznaczyć następny dzień na zwiedzanie, to może jeszcze by to pasowało,
ale tak, to nocujecie tylko dla zasady, żeby z domu wcześniej wyjechać.
Ale, jeżeli już, to popularne jest nocowanie w kukurydzy w Graz (Oekotel),
w Wiedniu (Oekotel lub Etap), możecie poszukać coś w Baden, w pensjonatach nad Neusiedler am See, w Mariborze.

PS sportowe nie latają. Szybciej niż można nie pojedziesz :wink:
baton
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) baton » 29.08.2010 17:37

Jadę z przyjacielem... audi tt, 225KM... może nie lata ale na pewno fruwa ;-)

Maciej namawia mnie właśnie aby wyruszyć w czwartek na noc, ale ja mam tyle pracy że nawet podczas tych kilku dni urlopu będę gro czasu spędzać przed laptopem - ale za to wrzucę trochę zdjęć na forum :wink:

Jedziemy na tydzień, na miejscu są teściowie z moim synem, więc to trochę skomplikowana eskapada: ja będę spędzał czas z synem+praca+zwiedzanie, a Maciej na zwiedzaniu i imprezowaniu...

Nie wiem jak my to pogodzimy, ale to pierwszy raz :)
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 29.08.2010 17:39

Ceny netu są spore. A na polskiej karcie to już Himalaje.
baton
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) baton » 29.08.2010 17:40

Kolego, vipnet, wychodzi przyzwoicie, testowałem... jest o tym sporo na forum...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.08.2010 17:50

baton napisał(a):

Kolego, vipnet, wychodzi przyzwoicie, testowałem... jest o tym sporo na forum...

Jest też internet w cenie zakwaterowania. :lol:

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone