Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zaglav

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
piagu
Plażowicz
Zaglav

Nieprzeczytany postnapisał(a) piagu » 22.07.2008 11:35

Czyżby żaden z Cromaniaków nie był w Zaglavie nie chce mi się w to wierzyć! Ale trudno. Proszę, choć o informację na temat przeprawy promowej na wyspę Dugi Otok czy na długo przed odpłynięciem promu trzeba być na miejscu w Zadarze, czy są jakieś problemy z dostaniem biletów lub jakieś inne informację, które będą mi potrzebne, aby dostać się na wyspę.
Na kwaterze mam być 16-08-2008 między 15, 00 a 18,00.
Pozdrawiam i czeka na jakąś odpowiedź. :lol:
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 22.07.2008 15:17

Piagu, w akcie desperacji, ponownie pyta o Zaglav i przykleja wątek ... .
Hm ... ja pierwszy raz słyszę tą nazwę.
Może dlatego, że słaba ze mnie "wyspiara".

Sorki, piagu, że się wcinam - pewnie miałeś nadzieję, że WRESZCIE ktoś Ci napisze o miejscowości, o którą pytasz.

Nikt nie był w Zaglavie/viu? na wyspie Dugi Otok (nie wiem, jak się to odmienia :oops: ).
Tam są dwie mieścinki o tej nazwie ... .
Pozdrav
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 22.07.2008 15:44

:oops: najpierw znalazłem Zaglav na Visie ale już wywaliłem

http://www.adriatica.net/destinations/h ... tok_pl.htm - to coś jest o tym o który pytasz.

http://www.croatiainfo.net/e_DugiOtok.html
Ferry lines connect the island with Zadar (Bribinj, Zaglav) - znalazłem
Ferry lines connect the island with Zadar (Bribinj, Zaglav)

http://www.jadrolinija.hr/ - coś pływa na trasie Zadar - Brbinj.

forum/viewtopic.php?t=1747 u nich popytaj niech kombinują :wink:

Na przyszłość nie zakładaj tematu po raz drugi, tylko podnieś ten pierwszy poprzez napisanie w nim nowego posta. Jako że miejsce dość rzadko wspominane zostawię na razie temat przyklejony. Tego pierwszego nie szukaj :wink:

Pozdrav Rysio
piagu
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) piagu » 22.07.2008 17:14

Dziękuję za te informację, lecz już je wcześniej znalazłem między innymi dzięki temu forum poza tą o możliwości zarezerwowania biletów w naszym kraju na pewno do nich zadzwonię dzięki.
Mnie raczej chodziło o informację od bezpośrednich osób, które tam zawitały tzn. gdzie można dobrze zjeść jak ludzie, plaże, ale widzę, że ten Zaglav nie cieszy się dużą popularności mam nadzieję, że nie zostałem wkręcony przez agentkę, ale nic raz kozie śmierć. Jak wrócę to może na temat Zaglav(u) napiszę? :lol:
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 23.07.2008 21:02

Dlatego na razie temat powisi do Twojego powrotu, a o wkręcenie raczej się nie martw :wink: w Chorwacji wszędzie jest pięknie :D

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone