Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Zaczyna się... IV RP

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]

Czy usunąć ten wątek w całości a zainteresowanych tematem odesłać na inne (polityczne) fora ?

Ankieta wygasła 05.04.2009 13:44

NIE, chcę aby pozostał
20
100%

Liczba głosów : 20

atomicsl9
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) atomicsl9 » 26.03.2009 22:34

ABaniuch napisał(a):
Pan Prezydent Wałęsa ostrzega platformę, że jeśli nie zmienią koncepcji, stracą jeden głos icon_lol.gif
Jednak ten Wałęsa ma łeb icon_lol.gif nadaje się za mędrca icon_lol.gif to dopiero mądrala.
Nie wiem czy jest jeszcze program "Śmiechu warte"?

Powiedział też ze peło stawiając na pięknego Maryjana strzela sobie samobója.
I tu po raz pierwszy od 18 lat nie mogę się z europejskim mędrcem nie zgodzić. 8)

Wyluzuj, synka mu nie wrzucili "pełowiaki" na "jedynkę", to i ubolewa... :lol: A Maryjana, Huebner i Thun a jakże, wrzucili :lol: :lol: :lol: Pisałem już, że brakuje jeszcze Konia Joli R. z bigbradera i "Najsłynniejszego Mulata" na liście peło, wtedy mają większość elektoratu krajowego. :lol:
Janusz, pominąłem jakąś grupę ważną dla peło w wyborach do UE ??? :lol:

A, nie dostroiłem się do Panów, bo nieobecny byłem...

pzdr
Ostatnio edytowano 26.03.2009 22:40 przez atomicsl9, łącznie edytowano 2 razy
jacky6
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacky6 » 26.03.2009 22:36

Leszek Skupin napisał(a):Jacky :lool: obserwuję tę dyskusję od dłuższego czasu i chyba już wiem dlaczego dostałeś bana u braci bulgaricusów :lool:, ale ciiiiiiiiii, bo się jeszcze obrażą ;)

Pozdrav :papa:

żeby było weselej - za znacznie mniejszą "p" aniżeli Rysio...
...
widzę, że Rejmery się modernizować próbują...
...
moderatorów wybierać...
...
konkurs ogłaszają, cuda - cuda obwieszczają...
...

:wink: :lol:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 26.03.2009 22:50

atomicsl9 napisał(a):Pisałem już, że brakuje jeszcze Konia Joli R. z bigbradera i "Najsłynniejszego Mulata" na liście peło, wtedy mają większość elektoratu krajowego. :lol:
pzdr

Spoko, tych osób na listach PO nie zobaczysz.
Gdyby się jakimś cudem tam te osoby znalazły, wtedy na pewno stracą mój głos na stałe, tak jak stracił mój głos na stałe PiS za powołanie Leppera na stanowisko wice-premiera.

Pozdrav
atomicsl9
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) atomicsl9 » 26.03.2009 23:16

Janusz Bajcer napisał(a):
atomicsl9 napisał(a):Pisałem już, że brakuje jeszcze Konia Joli R. z bigbradera i "Najsłynniejszego Mulata" na liście peło, wtedy mają większość elektoratu krajowego. :lol:
pzdr

Spoko, tych osób na listach PO nie zobaczysz.
Gdyby się jakimś cudem tam te osoby znalazły, wtedy na pewno stracą mój głos na stałe, tak jak stracił mój głos na stałe PiS za powołanie Leppera na stanowisko wice-premiera.

Pozdrav

Eeee, nie wierzę, że tylko mulata... :lol:

Dla Ciebie Janusz:
MTP[/url]
jacky6
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacky6 » 26.03.2009 23:22

inne źródła podają o wielkim Jędrka L. poszanowaniu na Nowejsąddeczczyźnie, wszak tam za frico sypnął na żelaznej drodze ziarnem...
choć srodze później osądzon, zasilił miejscowych farmerów darmowym zasiewem...
eee...
i tak tego nie zajarają...
:roll: :roll: :P :P
atomicsl9
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) atomicsl9 » 26.03.2009 23:43

Jacky, farmerów i farmerki :wink: , wnosząc ze spraw się toczących... :lol:

Kadry PO (chory z nienawiści entomolog jest traktowany nieładnie :lol: )

Mnie ucieszył dziś Prezydent, znowu okazało się, że ma jaja.
Na jakimś "ważnym" spotkaniu nie podał ręki Marszałkowi Sejmu. Konkretnemu - temu co ma obsesję.
Niesioł był tak wq...ony, że chyba wtedy się pokaleczył na czaszce
- z nienawiści i wściekłości do "małego, zakompleksionego i mściwego człowieka" - jak sam mawia, nawet przez sen zapewne... :lol:
To było "plugawe, wstrętne, nikczemne" - dziwne... to też słowa marszałka...Marszałka RP :x

pzdr
Ostatnio edytowano 26.03.2009 23:49 przez atomicsl9, łącznie edytowano 1 raz
janniko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janniko » 26.03.2009 23:47

Onegdaj, bodajże w roku 1977, będąc z wizytą u przyjaciół w Kijowie, wpadliśmy do jakiejś "zabiegałowki" (knajpki) na piwko. Knajpka przednia: ogromna beka z piwem ustawiona na trawniku, a obok wysokie podłużne stoły, przy których się stoi! Atmosferka integracyjna, godz. 12 w południe, wszyscy leczą kaczorka. Jednym słowem - sowiecka codzienność. Podchodzi milicjonier (gliniarz) w mundurze z poganami lejtnanta czy majora, taki w starszym co nieco wieku. Buzia zmęczona wczorajszą "służbą". Zamawia duże piwko, uśmiecha się do nas przyjaźnie i wyciąga zza pazuchy 0,3 l czyściochy. Wlewa to do kufla z piwem, zakręca kuflem, coby się zmiksowało, przepija do nas i jednym haustem wychyla całą zawartość. Uś... oblizuje wąsy, obciera zamaszyście zaczerwienioną gębę rękawem marynarki milicyjnej, spojrzenie robi mu się bardziej przejrzyste, ślady zmęczenia ulatniają się z twarzy, żegna się z nami słowami: "nu, rebjata, czas na służbu" i dziarskim krokiem oddala się chronić radzieckie społeczeństwo przed bandytami.

Ot, tak i my powinni rozpocząć jutrzejszy dzień: z pomysłem na życie i z odpowiedzialną społecznie postawą! A nie smutki pieprzyć (bez urazy)..
:P :P :P
jacky6
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacky6 » 26.03.2009 23:48

wiosna idzie, muchy - ulubieńce wicka-marszałka ożywają...
...
PO co mu ręka, muchoł-LAPKA nie wystarczy ?
:lol: :lol: :P :P
jacky6
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacky6 » 26.03.2009 23:56

jutro - jak zdążę - tranzytować będę przez siedziby Janniko i Janusza w drodze na łapankę górskiego powietrza w Szczawniku...
...
najlepsza zakąska do gorzołki...
... polska krówka ...
... podawana do stakana ruskiej gorzołki w jurcie pod Ułan Batorem...
...
co nam zostało z tamtych lat ?
...
tylko dobra "łącka", a jak grzeje...
...
miłej nocki nielubiących kolorystyki na forum...
...
ale snów czarno - białych, jak Trybuna Ludu w czasie stanu wojennego...
:roll: :roll: 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
atomicsl9
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) atomicsl9 » 26.03.2009 23:57

janniko napisał(a):Ot, tak i my powinni rozpocząć jutrzejszy dzień: z pomysłem na życie i z odpowiedzialną społecznie postawą! A nie smutki pieprzyć (bez urazy)..
:P :P :P

Toć tutaj chyba loża szyderców a nie "adamów_słodowych_z pomysłami"... :lol:

Na własne życie to większość chyba ma. Trudniej z szerszymi horyzontami.

donaldu_etc... miał mieć przecież pomysły, cobyśmy "smutków nie pieprzyli"...

pzdr
turan
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) turan » 27.03.2009 00:21

Janusz, pominąłem jakąś grupę ważną dla peło w wyborach do UE ???

Szkoda, że Donald nie może wystawić znanych biznesmenów: "Parshinga", "Kiełbasy", "Baraniny" czy "Dziada" - przecież w tych środowiskach PO zdobywa 96% poparcia, więc głosów otrzymali by "Masę" :wink:
atomicsl9
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) atomicsl9 » 27.03.2009 00:30

turan napisał(a):
Janusz, pominąłem jakąś grupę ważną dla peło w wyborach do UE ???

Szkoda, że Donald nie może wystawić znanych biznesmenów: "Parshinga", "Kiełbasy", "Baraniny" czy "Dziada" - przecież w tych środowiskach PO zdobywa 96% poparcia, więc głosów otrzymali by "Masę" :wink:

Nie musi wystawiać. PO i tak zdobyło ~90% głosów w ostatnich wyborach w tych "zakładach"... :lol: "Żelazny" elektorat :lol:

pzdr
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 27.03.2009 00:48

Kryminaliści z wyłączeniem małej grupy np hakerów raczej inteligentni nie są, ale praktycznie w każdej celi jest telewizor z państwową propagandą IV RP i jeżeli podstawowym argumentem Kaczorków było mówienie, że tylko Kaczorki występują przeciwko przestępczości - to kryminaliści w znacznej większości większego ilorazu IQ pozbawieni zagłosowali, bo uwierzyli Kaczorkom, że następnego dnia po wyborach PO ich wypuści :wink:

PS Dla równowagi wg wyników ostatnich wyborów "żelazny elektorat" PiS był w szpitalach psychiatrycznych :wink:
janniko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janniko » 27.03.2009 07:29

turan napisał(a):... "Parshinga", "Kiełbasy", "Baraniny" czy "Dziada" - przecież w tych środowiskach PO zdobywa 96% poparcia, więc głosów otrzymali by "Masę" :wink:

Dobre.

No i "mafiozi w świetle prawa" też dodali swoje kilka procent.
Mówi się w Kraku, że nasz jaśnie panujący od dwóch kadencji zapijaczony post-komuch Lesiu Majchrowski po cichutku też był wesparł POnury elektorat. Tylko oni mogli mu zapewnić dalszą karierę i uspokoić przebrzydłych, żeby mu nie grzebali w przeszłości.
ABaniuch
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) ABaniuch » 27.03.2009 07:41

Janusz Bajcer napisał(a):Kryminaliści z wyłączeniem małej grupy np hakerów raczej inteligentni nie są, ale praktycznie w każdej celi jest telewizor z państwową propagandą IV RP i jeżeli podstawowym argumentem Kaczorków było mówienie, że tylko Kaczorki występują przeciwko przestępczości - to kryminaliści w znacznej większości większego ilorazu IQ pozbawieni zagłosowali, bo uwierzyli Kaczorkom, że następnego dnia po wyborach PO ich wypuści :wink:

PS Dla równowagi wg wyników ostatnich wyborów "żelazny elektorat" PiS był w szpitalach psychiatrycznych :wink:

A propo szpitali, co się dziwisz, już 12 lat temu, ON, wizjoner i prorok napisał :

"Polskość to nienormalność"

:lol: :lol: :lol:

PS
Na jakiej podstawie wyciągasz wniosek o braku inteligencji i to u większości kryminalistow

PS 2
Tak nawiasem ten wg. Ciebie "żelazny elektorat" odkryl "boski chleboski".
Była to jego odpowiedź Ziobrze który to wyciągnął pełowcom wyniki w więzieniach.
Jednak wydaje mi się bardzo niestosowne zaangażowanie w to ludzi najzwyczajniej chorych i z nałogami przeciwstawiając ich złodziejom, gwałcicielom, gangsterom, mafiozom, aferzystom itd.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone