.png)
.png)

ufokking napisał(a):Karol099 napisał(a):Jak ktoś był i coś wie, napewno napisze... Nie musisz w sztuczny sposób podbijać.
nareszcie się ktoś odezwałi mam nadzieje ze ktoś coś wie na temat tej wyspy
.png)
Karol099 napisał(a):ufokking napisał(a):Karol099 napisał(a):Jak ktoś był i coś wie, napewno napisze... Nie musisz w sztuczny sposób podbijać.
Pusta wyspa gdzie nic nie ma po za paroma domkami, jedzenie Ci dowożą taxi i co byś chciał więcej wiedzieć ?
.png)

ufokking napisał(a):Karol099 napisał(a):ufokking napisał(a):Karol099 napisał(a):Jak ktoś był i coś wie, napewno napisze... Nie musisz w sztuczny sposób podbijać.
Pusta wyspa gdzie nic nie ma po za paroma domkami, jedzenie Ci dowożą taxi i co byś chciał więcej wiedzieć ?
skoro są domki to nie jest pusta![]()
słyszałem ze one są wynajmowane wiec jak ktoś tam był to będzie wiedzieć
czy jest prod?
bieżąca woda?
zaplecze kuchenne?
czy domki są w "kupie" czy porozsypywane po wyspie?
i jak są wynajmowane to czyją są własnością?
czyli jakieś namiary na właściciela i jakie koszty?
i tak pytań można mnożyć wiec chce wiedzieć wiele i nie mam żadnych info dlatego pytam a jak pisałem to z Google umie korzystać wiec taka pomoc to nie pomocale dzięki za chęci
ufokking napisał(a):Chciałem się dowiedzieć coś o tej wyspie z tego co wiem to jest tam parę domków rybackich które są wynajmowane. Czy ktoś tam kiedyś był? czy jest możliwość się tam dostać taxi motorówka? bo prom tam na pewno nie płynie. :
.png)
AndrzejJ. napisał(a):ufokking napisał(a):Chciałem się dowiedzieć coś o tej wyspie z tego co wiem to jest tam parę domków rybackich które są wynajmowane. Czy ktoś tam kiedyś był? czy jest możliwość się tam dostać taxi motorówka? bo prom tam na pewno nie płynie. :
http://www.chorwacja.pl/Wyspa_Zut/Domki_rybackie.xml
.png)
Karol099 napisał(a):ufokking napisał(a):dzięki za pomoc już to zawsze coś ale chodzi mi o Zut wiec szukać będę dalej, wiem na 100% ze tam wynajmują tylko nie mam namiarów
to może wytłumacz mi i wszystkim użytkownikom forum czemu ta wyspa jest taka wyjątkowa ?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne