Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

wyspa Žut kto był? to dopiero biała plama na forum!!

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ufokking
Cromaniak
wyspa Žut kto był? to dopiero biała plama na forum!!

Nieprzeczytany postnapisał(a) ufokking » 05.07.2009 16:18

Chciałem się dowiedzieć coś o tej wyspie z tego co wiem to jest tam parę domków rybackich które są wynajmowane. Czy ktoś tam kiedyś był? czy jest możliwość się tam dostać taxi motorówka? bo prom tam na pewno nie płynie. Nie chodzi mi o sama strukturę wyspy bo to z google się dowiem tylko o info od osób które tam były na wakacje czy jest taka możliwość, będę wdzięczy za info :wink:
Karol099
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Karol099 » 19.07.2009 13:59

Jak ktoś był i coś wie, napewno napisze... Nie musisz w sztuczny sposób podbijać.
ufokking
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ufokking » 19.07.2009 14:26

Karol099 napisał(a):Jak ktoś był i coś wie, napewno napisze... Nie musisz w sztuczny sposób podbijać.

nareszcie się ktoś odezwał :wink: i mam nadzieje ze ktoś coś wie na temat tej wyspy :roll:
Karol099
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Karol099 » 19.07.2009 14:46

ufokking napisał(a):
Karol099 napisał(a):Jak ktoś był i coś wie, napewno napisze... Nie musisz w sztuczny sposób podbijać.

nareszcie się ktoś odezwał :wink: i mam nadzieje ze ktoś coś wie na temat tej wyspy :roll:

Pusta wyspa gdzie nic nie ma po za paroma domkami, jedzenie Ci dowożą taxi i co byś chciał więcej wiedzieć ?

http://maps.google.pl/maps?f=q&source=s ... 4&t=h&z=13
ufokking
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ufokking » 19.07.2009 14:59

Karol099 napisał(a):
ufokking napisał(a):

Pusta wyspa gdzie nic nie ma po za paroma domkami, jedzenie Ci dowożą taxi i co byś chciał więcej wiedzieć ?

skoro są domki to nie jest pusta 8)
słyszałem ze one są wynajmowane wiec jak ktoś tam był to będzie wiedzieć
czy jest prod?
bieżąca woda?
zaplecze kuchenne?
czy domki są w "kupie" czy porozsypywane po wyspie?
i jak są wynajmowane to czyją są własnością?
czyli jakieś namiary na właściciela i jakie koszty?
i tak pytań można mnożyć wiec chce wiedzieć wiele i nie mam żadnych info dlatego pytam a jak pisałem to z Google umie korzystać wiec taka pomoc to nie pomoc :lol: ale dzięki za chęci
:wink:
Karol099
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Karol099 » 19.07.2009 16:31

ufokking napisał(a):
Karol099 napisał(a):
ufokking napisał(a):

skoro są domki to nie jest pusta 8)
słyszałem ze one są wynajmowane wiec jak ktoś tam był to będzie wiedzieć
czy jest prod?
bieżąca woda?
zaplecze kuchenne?
czy domki są w "kupie" czy porozsypywane po wyspie?
i jak są wynajmowane to czyją są własnością?
czyli jakieś namiary na właściciela i jakie koszty?
i tak pytań można mnożyć wiec chce wiedzieć wiele i nie mam żadnych info dlatego pytam a jak pisałem to z Google umie korzystać wiec taka pomoc to nie pomoc :lol: ale dzięki za chęci
:wink:

Jak widać na zdjęciu są porozrzucane na całej wyspie, a nie w kupie. Zaplecze kuchenne masz w każdym domku. Takie domki nazywane są w Polsce domkami Robinsonowskimi. Z tego co widać na http://www.apartmani-hrvatska.com/kornati/index.htm nie wynajmują tych domków. Trzeba poszukać na innej stronie.

Zobacz sobie na oferte domków na Kornati http://www.apartmani-hrvatska.com/kornati/index.htm - no chyba że koniecznie musi być wyspa Zut.
ufokking
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ufokking » 19.07.2009 18:55

dzięki za pomoc już to zawsze coś ale chodzi mi o Zut wiec szukać będę dalej, wiem na 100% ze tam wynajmują tylko nie mam namiarów
Karol099
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Karol099 » 19.07.2009 21:58

ufokking napisał(a):dzięki za pomoc już to zawsze coś ale chodzi mi o Zut wiec szukać będę dalej, wiem na 100% ze tam wynajmują tylko nie mam namiarów

to może wytłumacz mi i wszystkim użytkownikom forum czemu ta wyspa jest taka wyjątkowa ?
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 19.07.2009 22:06

ufokking napisał(a):Chciałem się dowiedzieć coś o tej wyspie z tego co wiem to jest tam parę domków rybackich które są wynajmowane. Czy ktoś tam kiedyś był? czy jest możliwość się tam dostać taxi motorówka? bo prom tam na pewno nie płynie. :

http://www.chorwacja.pl/Wyspa_Zut/Domki_rybackie.xml
ufokking
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ufokking » 20.07.2009 08:16

AndrzejJ. napisał(a):
ufokking napisał(a):Chciałem się dowiedzieć coś o tej wyspie z tego co wiem to jest tam parę domków rybackich które są wynajmowane. Czy ktoś tam kiedyś był? czy jest możliwość się tam dostać taxi motorówka? bo prom tam na pewno nie płynie. :

http://www.chorwacja.pl/Wyspa_Zut/Domki_rybackie.xml

:D super dzięki :lol: to już coś skontaktuje sie z nimi i sprobuje dostać się bezpośrednio do właściciela :wink:
Ostatnio edytowano 20.07.2009 08:22 przez ufokking, łącznie edytowano 1 raz
ufokking
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ufokking » 20.07.2009 08:20

Karol099 napisał(a):
ufokking napisał(a):dzięki za pomoc już to zawsze coś ale chodzi mi o Zut wiec szukać będę dalej, wiem na 100% ze tam wynajmują tylko nie mam namiarów

to może wytłumacz mi i wszystkim użytkownikom forum czemu ta wyspa jest taka wyjątkowa ?

po pierwsze ze chyba nikt z forum tam jeszcze nie był 8)

lubię spokój ciesze i odludzia a to chyba jest mega odludzie i ja na niej nie bylem dlatego jest wyjątkowa :wink:

kolega jak wypocznie a chyba to już nie długo to może będzie mniej uszczypliwy :lol:
miłego urlopu życzę :P

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne