anjas napisał(a): Patrzę, patrze i już chciałabym zobaczyć Pag , czuję, że tam mi się spodoba.Nie ukrywam, że zainspirowałeś mnie z wyborem kolejnych wakacji.
![]()
Ania i znowu nam te same myśli po głowie chodzą
Desreku - zdjęcia mocno zachęcające
.png)
anjas napisał(a): Patrzę, patrze i już chciałabym zobaczyć Pag , czuję, że tam mi się spodoba.Nie ukrywam, że zainspirowałeś mnie z wyborem kolejnych wakacji.
![]()
.png)
Tymona napisał(a):anjas napisał(a): Patrzę, patrze i już chciałabym zobaczyć Pag , czuję, że tam mi się spodoba.Nie ukrywam, że zainspirowałeś mnie z wyborem kolejnych wakacji.
![]()
Ania i znowu nam te same myśli po głowie chodzą![]()
Desreku - zdjęcia mocno zachęcająceJa poproszę o jeszcze
.png)
anjas napisał(a):Tymona napisał(a):anjas napisał(a): Patrzę, patrze i już chciałabym zobaczyć Pag , czuję, że tam mi się spodoba.Nie ukrywam, że zainspirowałeś mnie z wyborem kolejnych wakacji.
![]()
Ania i znowu nam te same myśli po głowie chodzą![]()
Desreku - zdjęcia mocno zachęcająceJa poproszę o jeszcze
Ano mamy, hahaha.
Powiem Ci szczerze, że chyba tam się wybiorę. Janusz mi fajnie napisał, bo chcę wybrać się na camp Strasko. Poczytałam innych opinię. zresztą pozytywne i wypadnie chyba na Pag. Najważniejsze, że są tam bungalowy nad samiutkim morzem![]()
.png)
anjas napisał(a): Tymonka ja się już pytałam Maslinki czy są bungalowy na tym campie na którym była. Niestety nie ma, tylko jakieś przyczepy, a to mnie nie satysfakcjonuje
.png)
mkm napisał(a):anjas napisał(a): Tymonka ja się już pytałam Maslinki czy są bungalowy na tym campie na którym była. Niestety nie ma, tylko jakieś przyczepy, a to mnie nie satysfakcjonuje
... Ale są za to , na moim campie w SimuniChoć byłem tam ze 20 lat do tyłu , to widzę , że dalej jest OK
Camp mało znany na forum , a wg. mnie wart jest uwagi . Bardzo dobre polożenie pomiędzy Novalją a Pagiem , sam środek wyspy
![]()
Polecam
http://www.camping-simuni.hr/
.png)
mkm napisał(a):anjas napisał(a): Tymonka ja się już pytałam Maslinki czy są bungalowy na tym campie na którym była. Niestety nie ma, tylko jakieś przyczepy, a to mnie nie satysfakcjonuje
... Ale są za to , na moim campie w SimuniChoć byłem tam ze 20 lat do tyłu , to widzę , że dalej jest OK
Camp mało znany na forum , a wg. mnie wart jest uwagi . Bardzo dobre polożenie pomiędzy Novalją a Pagiem , sam środek wyspy
![]()
Polecam
http://www.camping-simuni.hr/
.png)
.png)
.png)
LIPA83 napisał(a):Witam!! Piekne fotkiaż łza mi się w oku kręci. W tym roku pierwszy raz zawitałam w Chorwacji i los chciał, że był to właśnie Pag miasto Pag
. Szczerze to troche obawiałam się tego miejsca bo czytajac opisy wyspy ciagle prewijał się motyw "księżycowego krajobrazu" tego miejsca. Teraz mogę z czystym sumieniem polecić każdemu tą wyspę bo różnorodnosć roślin jak i specyfika bardzo ale to bardzo kamienistego krajobrazu tworzą niezapomnianą wręcz "fantastyczną" całość. Zaś spacery po niezamieszkałych okolicach dają wrażenie cofnięcia się w czasie o ładne parę wieków.
Janusz Bajcer napisał(a):Anjas i Tymona , kemping Šimuni to ten co jest w ofercie Vacansoleil
Strasko i Simuni są podobne obszarowo i cenowo oraz położone są na Pagu od strony pełnego morza.
![]()
Powrót do Chorwacja w naszym obiektywie