Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wyspa Pag i inne

Ludzie pytają jak coś wygląda. Plaża, miasteczko, otoczenie... Tu można zakładać tematy z nazwą miejscowości i zdjęciami okolicy. Można wklejać też linki do zdjęć z innych portali by dać jak największy przegląd fotograficzny miejcowości. Proszę nie umieszczać zdjęć pobranych z innych serwisów.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Tymona
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tymona » 09.12.2008 18:32

anjas napisał(a): Patrzę, patrze i już chciałabym zobaczyć Pag , czuję, że tam mi się spodoba. :D Nie ukrywam, że zainspirowałeś mnie z wyborem kolejnych wakacji. :D

Ania i znowu nam te same myśli po głowie chodzą :)

Desreku - zdjęcia mocno zachęcające :D Ja poproszę o jeszcze :)
Ania W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ania W » 09.12.2008 18:51

Tymona napisał(a):
anjas napisał(a): Patrzę, patrze i już chciałabym zobaczyć Pag , czuję, że tam mi się spodoba. :D Nie ukrywam, że zainspirowałeś mnie z wyborem kolejnych wakacji. :D

Ano mamy, hahaha :lol: .
Powiem Ci szczerze, że chyba tam się wybiorę. Janusz mi fajnie napisał, bo chcę wybrać się na camp Strasko. Poczytałam innych opinię. zresztą pozytywne i wypadnie chyba na Pag. Najważniejsze, że są tam bungalowy nad samiutkim morzem :hearts:

Deserku ja również poproszę o kolejną porcje zdjęć, tak mi się spodobało. 8O
Tymona
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tymona » 09.12.2008 18:57

anjas napisał(a):
Tymona napisał(a):

Ano mamy, hahaha :lol: .
Powiem Ci szczerze, że chyba tam się wybiorę. Janusz mi fajnie napisał, bo chcę wybrać się na camp Strasko. Poczytałam innych opinię. zresztą pozytywne i wypadnie chyba na Pag. Najważniejsze, że są tam bungalowy nad samiutkim morzem :hearts:

Ha! Własnie odwiedziłam tamten wątek :) Działamy jednocześnie :) też myślalam o tym campie, ale i o tym, na którym była maslinka, ale tam bungalowów nie ma.
Ania W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ania W » 09.12.2008 19:18

Tymonka ja się już pytałam Maslinki czy są bungalowy na tym campie na którym była. Niestety nie ma, tylko jakieś przyczepy, a to mnie nie satysfakcjonuje :?
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 09.12.2008 19:43

anjas napisał(a): Tymonka ja się już pytałam Maslinki czy są bungalowy na tym campie na którym była. Niestety nie ma, tylko jakieś przyczepy, a to mnie nie satysfakcjonuje :?

... Ale są za to , na moim campie w Simuni :D Choć byłem tam ze 20 lat do tyłu , to widzę , że dalej jest OK :D Camp mało znany na forum , a wg. mnie wart jest uwagi . Bardzo dobre polożenie pomiędzy Novalją a Pagiem , sam środek wyspy :D
Polecam :!:
http://www.camping-simuni.hr/
Tymona
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tymona » 09.12.2008 19:57

mkm napisał(a):
anjas napisał(a): Tymonka ja się już pytałam Maslinki czy są bungalowy na tym campie na którym była. Niestety nie ma, tylko jakieś przyczepy, a to mnie nie satysfakcjonuje :?

... Ale są za to , na moim campie w Simuni :D Choć byłem tam ze 20 lat do tyłu , to widzę , że dalej jest OK :D Camp mało znany na forum , a wg. mnie wart jest uwagi . Bardzo dobre polożenie pomiędzy Novalją a Pagiem , sam środek wyspy :D

Tak ten camp już znalazłam w jakimś innym temacie (w którym zresztą uczestniczyłeś :D )
dziękuję
Ania W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ania W » 09.12.2008 19:57

mkm napisał(a):

Dzięki mkm na Ciebie zawsze można liczyć :!:
Właśnie przeglądam stronę i nawet mi się podoba. :P
Ania W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ania W » 09.12.2008 19:58

Tymonka no niesamowite w tym samym czasie, w tym samym momencie podobne myśli. :wink:
Tymona
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tymona » 09.12.2008 20:22

anjas napisał(a):Tymonka no niesamowite w tym samym czasie, w tym samym momencie podobne myśli. :wink:
To samo sobie pomyślalam - 19.57 :wink: :D

pozdrawiam serdecznie :papa:
LIPA83
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) LIPA83 » 09.12.2008 20:22

Witam!! Piekne fotki :) aż łza mi się w oku kręci. W tym roku pierwszy raz zawitałam w Chorwacji i los chciał, że był to właśnie Pag miasto Pag :). Szczerze to troche obawiałam się tego miejsca bo czytajac opisy wyspy ciagle prewijał się motyw "księżycowego krajobrazu" tego miejsca. Teraz mogę z czystym sumieniem polecić każdemu tą wyspę bo różnorodnosć roślin jak i specyfika bardzo ale to bardzo kamienistego krajobrazu tworzą niezapomnianą wręcz "fantastyczną" całość. Zaś spacery po niezamieszkałych okolicach dają wrażenie cofnięcia się w czasie o ładne parę wieków.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 09.12.2008 20:38

Anjas i Tymona , kemping Šimuni to ten co jest w ofercie Vacansoleil

Obrazek

Strasko i Simuni są podobne obszarowo i cenowo oraz położone są na Pagu od strony pełnego morza.
Ale są jeszcze kempingi z domkami lub przyczepami , mniejsze i tańsze :wink: :lol:
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 09.12.2008 20:58

LIPA83 napisał(a):Witam!! Piekne fotki :) aż łza mi się w oku kręci. W tym roku pierwszy raz zawitałam w Chorwacji i los chciał, że był to właśnie Pag miasto Pag :). Szczerze to troche obawiałam się tego miejsca bo czytajac opisy wyspy ciagle prewijał się motyw "księżycowego krajobrazu" tego miejsca. Teraz mogę z czystym sumieniem polecić każdemu tą wyspę bo różnorodnosć roślin jak i specyfika bardzo ale to bardzo kamienistego krajobrazu tworzą niezapomnianą wręcz "fantastyczną" całość. Zaś spacery po niezamieszkałych okolicach dają wrażenie cofnięcia się w czasie o ładne parę wieków.

Trafiłaś w sedno , koleżanko z Rybnika 8)
Motoschiza
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Motoschiza » 09.12.2008 21:01

Och jak miło powspominać lato i słoneczną Chorwację. :D
deserek
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) deserek » 10.12.2008 13:52

Wielkie dzięki dla wszystkich za miłe słowa :)
Większość zdjęć umieściłem w swojej galerii, ale postaram się jeszcze coś wybrać nowego. Może kogoś zainteresują te "resztki" :)

Pozdrawiam
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.12.2008 14:21

Janusz Bajcer napisał(a):Anjas i Tymona , kemping Šimuni to ten co jest w ofercie Vacansoleil

Obrazek

Strasko i Simuni są podobne obszarowo i cenowo oraz położone są na Pagu od strony pełnego morza.
:wink: :lol:

Można też sprawdzić TU i TU. :lol: ( Ten sam widoczek Śimuni we wszystkich folderach.) :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Chorwacja w naszym obiektywie

Wyspa Pag i inne - strona 4
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone