piotrekjunior napisał(a):Teraz to mam już mętlik w głowieKorcula, Hvar, Orebic
Orebic to też nie głupie rozwiązanie. Do Korculi promem dotrzesz albo taxiboat'em. W Orebicu masz większą szansę na plażę pod nosem, a i starego miasta jest kawałek
.png)
piotrekjunior napisał(a):Teraz to mam już mętlik w głowieKorcula, Hvar, Orebic
.png)
.png)
.png)
piotrekjunior napisał(a):Prizba mnie zaciekawiła.
.png)
.png)
Adam.B&Gosia napisał(a):piotrekjunior napisał(a):A dużo ludzi jeździ samochodami przez Prizbe żeby STOPA złapać?
eeee?
.png)
Adam.B&Gosia napisał(a):Na Korculi , Prizba ZavalaticaSuper klimacik
.png)
Rysio napisał(a):piotrekjunior napisał(a):Prizba mnie zaciekawiła.
We wrześniu to będzie dziura zabita dechami. W sierpniu byłem i psy doopami szczekały. Poszliśmy szukać knajpy i znaleźliśmy 1 budkę z syfiastymi hot dogami. Teraz sprawdzałem w fotkach - to było dokładnie 31 sierpnia. We wrześniu w Priżbie będzie wyglądało jak po dżumie, ale jak chcesz to jedź, tyle że z Primostenem to nie ma nic wspólnego
.png)
ZoltaN napisał(a):Choc przyznam racje.... bez auta stawialbym jednak na Orebic (np. miejscowki tansze niz w miescie Korcula)...
.png)
krombocher napisał(a):Chyba coś słabo szukaliście. Danny - Australian - Franulovic ciągnie do listopada, a koochnia u niego przednia.
.png)
piotrekjunior napisał(a):A czy wokół Orebic są jakięs miejsca warte zobaczenia ? (nie chce się zanudzić podczas 8-dniowego pobytu)
Oraz czy są plaże ??
.png)
Będziemy tam 8 dni. 1 dzień napewno Korcula Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne