Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wyjazd z Poznania!!

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
dammianolej
Podróżnik
Wyjazd z Poznania!!

Nieprzeczytany postnapisał(a) dammianolej » 16.03.2008 17:08

Witam!
Wyjerzdzamy z poznania na 2 samochody w nocy z 30.06.08 - 01.07.08.
Jedziemy pierwszsy raz do Chorwacji w okolice Zadaru.
Chcieli bysmy sie dolaczyc do kogos kto jedzie w tym okresie.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.03.2008 17:34

dammianolej napisał(a):....Chcieli bysmy sie dolaczyc do kogos kto jedzie w tym okresie.

To dołącz się TU :wink:
Pakula
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pakula » 16.03.2008 18:52

dammianolej napisał(a):Witam!

Witam sąsiada :wink:
walczy
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) walczy » 16.03.2008 19:43

i ja witam krajana w Krainy Mebli i Tapicerów ;)
Pakula
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pakula » 16.03.2008 20:12

Moze jakieś spotkanie Cromaniaków/Swarzędzaków zrobimy?? Ciekawe ilu jest nas w Swaju?
Pakula
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pakula » 16.03.2008 20:17

dammianolej napisał(a):Witam!

Jak jedziecie w dwa auta to starczy.Więcej samochodów to jest juz problem :papa:
walczy
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) walczy » 16.03.2008 20:45

Pakula napisał(a):Moze jakieś spotkanie Cromaniaków/Swarzędzaków zrobimy?? Ciekawe ilu jest nas w Swaju?

CROmaniakiem zostanę dopiero w sierpniu, tzn jeszcze w CRO nie byłem :oops: , ale spotkanko chętnie, chętnie.
Czytałem,że miałeś ambitny plan na wakacje 2008, będzie ta objazdówka, czy spokojne CRO, czy może jeszcze coś innego ?
Zaraz pewnie moderator pogoni mnie za prywatne pogaduchy :oops:
Pakula
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pakula » 16.03.2008 22:43

Plan miałem ale wybili mi go z głowy.Jak sobie przeliczyłem to przez dwa tygodnie było by moze ze dwa dni na odpoczynek :lol: .Prawdopodobnie w tym roku bedzie gdzieś koło Primosten moze tutaj

http://www.jasenovo.hr/hrv/index.php?k= ... s=o_mjestu.

Oczywiście pod namiotem
Pakula
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pakula » 16.03.2008 22:46

''Walczy'' i ''Dammianolej'' wstwcie fotki moze gdzieś sie widzieliśmy??
walczy
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) walczy » 17.03.2008 21:02

Pakula napisał(a):''Walczy'' i ''Dammianolej'' wstwcie fotki moze gdzieś sie widzieliśmy??

wysłałem Ci maila :)
Pakula
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pakula » 17.03.2008 21:43

walczy napisał(a):
Pakula napisał(a):''Walczy'' i ''Dammianolej'' wstwcie fotki moze gdzieś sie widzieliśmy??

Nic niedostałem :roll:
walczy
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) walczy » 17.03.2008 21:47

Pakula napisał(a):
walczy napisał(a):

Nic niedostałem :roll:

Twj serwer zwrócił info o niepomyślnym dostarczeniu na adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl , więc wysłałem ponownie.
kojote
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kojote » 18.03.2008 19:49

Witam krajanów :D

po latach znowu zawitałem na forum oczywiście w poszukiwaniu informacji. Walczy gdzie planujesz się wybrać w sierpniu do Cro? Również mam w planach wyjazd do Cro, lecz tym razem w sierpniu a konkretnie do Mimic za Omisiem
walczy
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) walczy » 18.03.2008 20:20

cześć kojote
Jadę do miejscowości Komarna, 80 km przed Dubrovnikiem. Jadę 12 sierpnia. Mimice rozważałem, zauroczony zdjęciami jednego z kolegów na forum, ale tym razem padło na Komarno, bo szybko znalazłem tam fajny apartman, i miejscowośc podobno mega spokojna, a sam apartman i okolica polecane na forum. Ważne jest też, że lokalizacja jest idealna do wypadów w miejsca które chcę zobaczyć - dokładnie pośrodku.
Wpisz się do kalendarza wyjazdowego na forum :-)
Którego sierpnia jedziesz ?
kojote
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kojote » 18.03.2008 20:58

Walczy,

wybieram się z rodzinką prawdopodobnie od od 07.08 do 22.08. Jeszcze nie rezerwowałem apartamentu, na razie znam tylko ceny. Pewnie za tydzień się zdecyduję jaki wziąć apartament. Jadę do znajomych Chorwatów u których już byłem dwa razy, rezerwacja to jest kwestia jednego smsa :lol: dylemat mam tylko z wielkością apartamentu bo mniejszy trochę za mały ale dobra cena , większy trochę drogo (ale jak patrzę za jaką cenę ludzie rezerwują apartament to ten "mój ma rewelacyjną cenę), największy apartament jest super ale musiałbym jechać z braciszkiem i jego rodzinką jak się dogadamy w co wątpię. Jedziesz do południowej Dalmacji to na pewno będziesz zadowolony bo jest bardzo urokliwa. jeśli można wiedzieć ile płacisz za dobę i jaka wielkość jest apartamentu? Bo choć mam wybór to nadal szukam.
Następna strona

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone