Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Wyjazd we wrześniu

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
marcinekk
Autostopowicz
Wyjazd we wrześniu

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcinekk » 21.08.2012 19:49

Witam!

Mam pytanie odnośnie wyjazdu we wrześniu - zależy mi na małej miejscowości z małymi zatoczkami i skałami - nie lubię "płaskich" plaż i chciałbym dużo nurkować z rurką... Dziękuję z góry za odpowiedz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.08.2012 20:41

Zaton przed Dubrownikiem, zobacz zdjęcia na googlach.
marcinekk
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcinekk » 21.08.2012 21:06

Miejsce świetne tylko trochę daleko... Ale dziękuję
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.08.2012 21:36

wiem, ale może temat ruszy :)
domurst
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) domurst » 21.08.2012 22:39

Na Pagu znajdziesz to czego szukasz, ale musisz mieć auto, bo w samych miejscowościach plaże nieciekawe. Ale wystarczy odjechać 5km szutrem i masz już do wyboru, do koloru, od odludnych "płaskich" po kamieniste zatoczki. Polecam jako loklizację Pag - stare miasto, knajpki, do wyboru do koloru, a 5-10 km dalej (za Bosaną) przepiękne odludne miejsca w rodzaju plaż Filino, Sv. Marko itp.
anubis2423
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) anubis2423 » 22.08.2012 09:57

witam tak naprawdę nie ważne gdzie pojedziesz.Od kazdego dużej miejscowości odjedziesz pare kilometrów i małych zatoczek mnóstwo pozdro
marcinekk
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcinekk » 22.08.2012 17:01

dzięki za podpowiedzi!
$$
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) $$ » 22.08.2012 18:30

arturac napisał(a):Zaton przed Dubrownikiem, zobacz zdjęcia na googlach.

W Zatonie byłem ,spympatycznie ,ale bardziej podobało mi się na Korculi.
Do snoorkowania super zatoczki są na tej wyspie. Najbardziej widowiskowo było w Lumbardzie ,połączenie piasku i skał na dnie ,różnego rodzaju rybki i inne żyjątka. Pozostałe zatoczki też super i we wrześniu było mało ludzi :)

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone