.png)
kemot70 napisał(a):Witam, co roku jeździmy w ciemno wyjazdy ok. 15-20.08, w tamtym roku pierwszy raz mieliśmy problem ze znalezieniem czegoś (rejon Zaton - Nin) dopiero z pomocą agenci turystycznej udało się ale szału nie było:).
W tym roku ok. (wyjazd) 20-22.08) ponownie wybieramy się w ciemno tym razem interesuje nas rejon Zaostrog do Dubrownika (nie wykluczamy BiH) moje pytanie do bywalców tego rejonu w którym miejscu (niekoniecznie musi to być miasto) będzie najmniejszy problem znaleźć coś sensownego dla 3 osób.

.png)
Edikol napisał(a):Z mojej praktyki a jadę 5 raz we dwójkę to coś znajdziesz ale nie szczególne warunki, albo jakiś bunkier z widokiem na krzaki albo na koła samochodów, wydaje mi się że za 40 euro to można coś fajnego znaleźć.

.png)
Witam
Polecam Brist fajna miejescowosc niedaleko Gradaca.
Deptakiem dojdziesz do Podacy a w strone Gradaca masz fajna dyskoteke Pineda.
W Briscie jeste tez agencja.
Pozdrawiam
.png)
.png)
morison15 napisał(a):Witam. Mam do was pytanie wybieramy się z żoną w terminie 14/15.07 do 22.05.2013 do Chorowacji inie wiemy czy rezerwować kwaterę w okolicach Karlobagu(ribarica) za ok 35 Euro/ dzień czy lepiej jechać w ciemno w jakiś inny ładniejszy rejon? Czy wogóle w tym terminie jesteśmy w stanie cos znaleśc w lepszej okolicy za przyzwoite pieniądze. Tym bardziej że żona jest w ciązy a to nas zpierwszy wyjazd do HR. Pozdrawiam.

.png)
prezesm napisał(a):Czy jadąc w ciemno do miejscowości Promajna na początku sierpnia w cztery osoby mam szansę na znalezienie noclegu na tydzień ? Jakiej ceny mogę się spodziewać za apartament o średnim standardzie ?
.png)
.png)
.png)
Boya napisał(a):Szanowni Forumowicze,
czy jadąc w ciemno 8 osobowym składem (6 osób dorosłych + 2 dzieci) do Dalmacji w drugiej połowie lipca jest szansa znaleźć jakiś apartament w cenie do 100 euro? Dodam, że nie mamy wygórowanych wymagań typu: wysoki standart, bardzo blisko morza czy apartament w pierwszej lini brzegowej.
A jeśli nie, to na jakie ceny powinniśmy być przygotowani? Pytam tych, którzy "jeździli już w ciemno", bo wiem że jest takich tutaj sporo
z góry dzięki za pomoc
.png)
sneer napisał(a):prezesm napisał(a):Czy jadąc w ciemno do miejscowości Promajna na początku sierpnia w cztery osoby mam szansę na znalezienie noclegu na tydzień ? Jakiej ceny mogę się spodziewać za apartament o średnim standardzie ?
Ja miałem z tym 2 lata temu temu trochę problemów (ostatecznie wylądowałem w pobliskim Bratusu), ale próbuj, szansa jest, choć łatwo pewnie nie będzie znaleźć coś bardzo atrakcyjnego. Przy plaży w centrum jest mała agencja turystyczna, która pomagała mi szukać kwatery (nawet mieli kilka propozycji), jest też druga "agencja", a przy wjeździe do miasteczka od strony Baška Voda można spotkać "staczy" z tabliczkami.
.png)
Boya napisał(a):viltob08,
całkiem fajny mieliście widoczek z tego waszego apartmanu i cena świetna za 12 osób, więc może i nam uda się znaleźć coś niedrogiego.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje