i w sumie taki rozdarty jestem. Bankowo jestem pewny że w sobotę nie chcę jechać bo to jeden dzień straty
kuli14 napisał(a):Witam,
Mam pewne pytanie do osób bardziej doświadczonych w wyjazdach w ciemno do Chorwacji, precyzując; czy można znaleźć wolne apartamenty na okres 10-ciu dni w Brela/Baska Voda/Promajna będąc na miejscu 5-ego lipca ?
.png)
.png)
skylogg napisał(a):Sądzicie, że damy radę?
Możliwe są dwa warianty:
1. dacie radę lub
2. nie dacie rady.
Z tym, że jeżeli nie dacie rady to spokojnie dacie radę.![]()
A tak pobocznie skoro Turcja została wywołana to zdecydowanie polecam
Przepięknie widokowo z możliwością zahaczenia o Grecję (jednodniowe fakultatywne wycieczki na Kos, Rodos) to Bodrum z malowniczo położonym i całkiem fajnym hotelem Malama Beach. Dla lubiących miasto i zgiełk natomiast Alanya. Byłem w obu tych lokacjach i w obu mi się podobało. Ze wskazaniem na Bodrum

[/quote].png)
.png)
asik197 napisał(a):Witajcie,
Jedziemy w 4 dorosłych osób do Cro 13 lipca. Mamy apartament w Basce Vodzie, jednakże tylko na tydzień 13 - 20. Planujemy w ostatni dzień rano jechać na południe, gdzieś nawet za Dubrovnik i zatrzymać się tam na jakieś 2 noce. Myślicie, że znajdziemy coś w ciemno?
Pozdrawiam
.png)
Ivy89 napisał(a):Cześć
wybieram się do Vodic w okresie 29.06-06.07, chciałabym jechać w ciemno, na jakie koszty mogę się nastawić jeśli chodzi o wynajem pokoju/apartamentu?![]()
pokój z łazienką dla 2 os., kuchnia nie koniecznieczy 30-35 euro to możliwa cena za dobę na 2 osoby?
Jak Chorwaci podchodzą do ew. negocjacji?:D
Dziękuję za podpowiedź
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje