.png)
.png)
alessandro1977 napisał(a):magda8867 napisał(a):potem pojechaliśmy do Drage i tam po jakiś 30 min znalazłam apartament z widokiem na morze
W Drage z widokiem na morze ? No nie wiem..albo daleko od plaży albo z tej części gdzie jest pełno łódek przy wjeździe...Drage to bardzo ciekawa miejscowość (piękne plaże) ale raczej dla osób nocujących na campach...
Co do Rogoźnicy - bardzo ciekawe apartamenty są po stronie Zatoglav/Razanj...
Narzekasz, że daleko do centrum i na tym polega cały urok Rogoźnicy, która według mnie jest dla najbardziej wybrednych...Rogoźnica/Zecevo/Lozice/Stupin Celine - każdy coś znajdzie...ja byłem 20 metrów od morza za groblą koło Straży Pożarnej...było ok tylko irytują mnie te pierdzikółka przejeżdżające na okrągło...
A na marginesie - jakby ktoś nadepnął na jeżowca to najlepiej niech to będzie środa i uda się do punktu pierwszej pomocy![]()
.png)
alessandro1977 napisał(a):Magda, zapewniam Cię, że tam masz mnóstwo cienia...na każdej plaży są drzewa albo zadrzewione miejsca a prym wiodą szczególnie dwie - przy Marina Frapa wzdłuż promenady w stronę kapliczki - tam drzewa ciągna się wzdłuż całej plaży i nawet jak do 13.00 jest tam słońce to siedzisz w lasku...druga plaża z dużą dawką cienia jest od strony Razanj/Zatoglav przy Buddha Bar...to zresztą chyba jest najciekawsza część Rogoźnicy !
Trzy razy byłem w Rogoźnicy ale co roku tam jeżdżę w drodze powrotnej do zaprzyjaźnionego Mariana po trunki i oliwę...póki co dam sobie spokój bo nie lubię jeździć w to samo miejsce...jeżeli kiedyś zdecyduję się ponownie na Rogoźnicę to raczej na którąś z miejscowości przyległych jak Zecevo/Lozice/Stupin Celine...w ten sposób będę mógł chodzić na najlepsze rybki do Toniego![]()
Zawsze będę jednak polecał tą miejscowość !
.png)
.png)
.png)
.png)
fan4 napisał(a):Witam.Niedawno wróciłem z Chorwacji .Mieszkaliśmy w Brodarice koło Sibenika .Mieszkaliśmy w apartamentach około 20 metrów od morza ,warunki super ,aneks kuchenny ,klima, na zewnątrz grill ,można wieczorami po siedzieć na ogrodzie.Jeżeli jest ktoś zainteresowany podam namiary.pozdrawiam
.png)
.png)
.png)
.png)
fan4 napisał(a):Witam.Niedawno wróciłem z Chorwacji .Mieszkaliśmy w Brodarice koło Sibenika .Mieszkaliśmy w apartamentach około 20 metrów od morza ,warunki super ,aneks kuchenny ,klima, na zewnątrz grill ,można wieczorami po siedzieć na ogrodzie.Jeżeli jest ktoś zainteresowany podam namiary.pozdrawiam
.png)
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje