.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
marek2006 napisał(a):....Nie mieszkałem w samym Krk-u ale 4km od miasta w wiosce Kosic.Codziennie do plaży dojeżdzaliśmy,dlatego "zwiedziłem"prawie wszystkie miejscowości na wyspie.Ktoś napisał że fajny jest Vrbnik-zgadzam się w 100%,bo cała wyspa jest piękna.My za kwaterę płaciliśmy 8 Euro od osoby.Gospodarze super(rakija,jajka,ryby z grilla-tego nie brakowało...

.png)
MARCUS napisał(a)::)Planuję z żoną wyjazd na wyspę Krk, prawdopodobnie do miejscowść Krk. Będę zobowiązany za wszelkie opinie i wrażenia z pobytu w tej miejscowości, ciekawe miejsca warte zwiedzenia, oprócz tego co pisze Pascal, może ciekawe kontakty, może jakiś ciekawy adres do zakwaterowania. Słowem wszystko co może nam się przydać. Pozdrówko dla wszystkich Croatiamaniaków
woka napisał(a):... Nie jest prawdą jak pisze Piotrek, że w KRK to komercja. Totalna nieprawda.....

.png)
Piotrek_B napisał(a):woka napisał(a):... Nie jest prawdą jak pisze Piotrek, że w KRK to komercja. Totalna nieprawda.....
Woka - Ty masz straszne upodobanie do wyolbrzymiania faktów![]()
![]()
A gdzie ja napisałem, że Krk to tylko komercja ? Tym zdaniem (wyrwanym z resztą z kontekstu) zmieniłeś sens mojej wypowiedzi
Pozdrav
woka napisał(a):Piotrek ... nie przesadzaj. Przeczytaj sobie to co napisałeś i zobacz że słowo komercja jest. Oczywiście napisane, że na wsi zero komorecji co oznacza na zasadzie a contario, że w innych miejscach takowa występuje. Ja nic nie przeinaczyłem, ja tylko wyciągnąłem wnioski. Myślisz, że ja mam skłonności do wyolbrzymiania faktów .... hmmm. Zawsze myślałem, że akurat na odwrót, minimalizuję je. Tak myślę. Zobacz, w moich wypowiedziach nie ma achów, ochów- są tylko suche fakty. Sam nie wiem dlaczego tak napisałeś.
Pozdrawiam.

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne