Pomyliłem się, szukając rozkładów na stronie Jadroliniji, a tymczasem połączenie obsługuje obecnie chyba inny przewoźnik.
.png)
mkm napisał(a):majeczka napisał(a):mkm napisał(a):
W takim razie,dla odmiany na przyszły rok : ja do Kuriji a Ty do Splitskiej
...cóż, czy mam może jeszcze jakiś czas do zastanowienia![]()
Jak wykombinujesz coś rozsądniejszego , to proszę daj znać Majeczko
.png)
krombocher napisał(a):
A może Majeczkę wyekspediować w mniej ucywilizowane miejsce, gdzie ekipa mogłaby się wyszaleć na pontonie, eksplorując dzikie zakątki/zatoczki ? Mam wątpliwość, czy Splitska się do tego w 100 % nadaje
.png)
majeczka napisał(a):...ekipa raczej nie szaleje na pontonie, to moje dzieci, ewentualnie przyjaciele...![]()
...jednak od pewnego czasu zabierając ze sobą ponton, nie powiem, ale również nastawiamy się na eksplorowanie wybrzeża od strony morza...
.png)
jacek77 napisał(a):markasyt napisał(a):fancroatia napisał(a):Sorry za odpowiedź nie od Autora
ale jeżeli mogę polecić to najlepsze wino jest do kupienia w Smokwicy, trochę gorsze w Blato. Najlepsze białe wino jest w Cara - trudne do zdobycia w sezonie. Ryby i mule są do kupienia w Blato - najlepiej być o 6 - 7 rano pełny wybór - market w rynku. ostateczność to Vela Luka.
Dzięki, to już chyba komplet potrzebnych mi informacji
Bardzo dobre winko kupowałem w Grsicy u znajomych moich gospodarzy, mają również wspaniałą oliwe a rybki można kupić w Brnie gdzie cumują takie dość duże statki rybackie
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi