Koniec Kotliny Kłodzkiej - ale możemy sie spotkać w Ołomuńcu....ebieniek napisał(a):Wyjeżdżamy o 3 w nocy, jedziemy na Głubczyce, a co to za Boboszów?;)
.png)
Koniec Kotliny Kłodzkiej - ale możemy sie spotkać w Ołomuńcu....ebieniek napisał(a):Wyjeżdżamy o 3 w nocy, jedziemy na Głubczyce, a co to za Boboszów?;)
.png)
ebieniek napisał(a):to to rozumiem, bo juz się pogubiłam, super! My nie mamy CB, chętnie pojedziemy za Wami;)
.png)
moduscreati napisał(a):sakrbek1991 napisał(a):to może Boboszów o północy
hmm - chce uniknąc porannych korkó SLO-HR ,myślałem Boboszów 21,macie CB radio??? Choloera pogoda prognoza jest fatalna....
.png)
ebieniek napisał(a):jedziemy srebrnym oplem zafirą-mąż myśli o trasie na Tychy Cieszyn, co myślicie?
.png)
sakrbek1991 napisał(a):moduscreati napisał(a):sakrbek1991 napisał(a):to może Boboszów o północy
hmm - chce uniknąc porannych korkó SLO-HR ,myślałem Boboszów 21,macie CB radio??? Choloera pogoda prognoza jest fatalna....
do 18 pracuję więc w Boboszowie możemy być ok 22 najwcześniej... niestety nie mam CB... a którędy planujesz jechać? mój adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl możesz przesłać tel to zdzwonimy się jakoś
.png)
moduscreati napisał(a):sakrbek1991 napisał(a):moduscreati napisał(a):sakrbek1991 napisał(a):to może Boboszów o północy
do 18 pracuję więc w Boboszowie możemy być ok 22 najwcześniej... niestety nie mam CB... a którędy planujesz jechać? mój adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl możesz przesłać tel to zdzwonimy się jakoś
Jutro zapodam Tobie nr tel i adres korporacyjny:)
.png)
moduscreati napisał(a):sakrbek1991 napisał(a):to może Boboszów o północy
.png)
sakrbek1991 napisał(a):moduscreati napisał(a):sakrbek1991 napisał(a):to może Boboszów o północy
a prognozą p`ogody się nie przejmuj... nas rozgrzewa p`rognoza dla Istrii
.png)
.png)
moduscreati napisał(a):sakrbek1991 napisał(a):moduscreati napisał(a):sakrbek1991 napisał(a):to może Boboszów o północy
No właśnie o nieej piszę....
.png)
sakrbek1991 napisał(a):moduscreati napisał(a):sakrbek1991 napisał(a):moduscreati napisał(a):sakrbek1991 napisał(a):to może Boboszów o północy
No właśnie o nieej piszę....
ja patrze na tą rognoze która mówi o 30 stopniach
.png)
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi