.png)
.png)
Witam ja z rodzinką i znajomymi jedziemy 15 czerwca na wyspe Hvar . Jedziemy dwoma samochodami - zawsze rażniej tym bardziej że jedziemy pierwszy razRobisek napisał(a):Wyjeżdżam z żoną i synem 18-go czerwca 2007 w ciemno, prawdopodobnie do Pakostane. Jeżeli ktoś jedzie w tym terminie i chciałby jechać na 2 auta (żeby było raźniej) zapraszam. Wyjazd z okolic Wrocławia.
.png)
.png)
.png)
.png)
Robisek napisał(a):Bolo ty to dopiero jesteś nocny marek. Zaplanowałem trasę przez Zadar, bo chciałbym pooglądać te widoki jadąc wybrzeżem, ale jak będę bardzo zmęczony to pocisnę A1 aż do Benkovac. Program mi pokazuje, że około 1:10 będę koło Karlovac. Tam mam zamiar pospać ze 3 godzinki w samochodzie na parkingu i na około 8-9:00 będę w Pakostane. Jechałem już 940 km jednym ciągiem i zajęło mi to 12 godzin (Rabac na Istrii), ale teraz jestem większym śpiochem i nie wiem czy dam radę, bo do Pakostane jest ok 100 km dalej.
.png)
FUX napisał(a):Od Zadaru do Pakostane możesz sobie tylko wyobrazić wybrzeże.
.png)
Bolo napisał(a):FUX napisał(a):Od Zadaru do Pakostane możesz sobie tylko wyobrazić wybrzeże.
Robisek nie jest aż tak źle może to nie to samo co trochę bardziej na południe ale to nie tragedia.
A nocnym markiem jestem wtedy kiedy mam nocki w pracy. Sen odpada, a że mam dostęp do neta to w wolnych chwilach mogę trochę poszperac na forum. Pozdrawiam.
.png)
Robisek napisał(a):Wyjeżdżam z żoną i synem 18-go czerwca 2007 w ciemno, prawdopodobnie do Pakostane. Jeżeli ktoś jedzie w tym terminie i chciałby jechać na 2 auta (żeby było raźniej) zapraszam. Wyjazd z okolic Wrocławia.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi