Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ja ruszam 4 września. najpierw z Gdyni do Wawy, a później już prosto do..... raju? (tego na ziemi). Jedziemy w 2 auta. Wciąż mam 'zagwozdkę' przez jakie przejście graniczne mam przejechać coby jak najmniej czasu w korkach tracić. Myślałem o Cieszynie, ale podobno masakra. Ktoś doradzał mi bardziej na wschód wyjazd i przejechać pod Rzeszowem... jakieś sugestie?
czesc PLEBAN ja osobiście wielokrotnie przekraczałem przejście w cieszynie i nigdy większej kolejki niż na 10 min nie spotkałem
tyle jeśli chodzi o czeskie
a słowackie
bardzo miłei fajne niewielkie w korbielowie bardzo je lubie
i przy tym wyjeżdzie właśnie mam zamiar na nim opuścić kraj pozdro kiedy wyruszasz z wawy?
zmiana planów ;( ze względów rodzinnych (tych smutnych). Wyjeżdżam we wtorek wieczorem lub środę rano... a'propos - jak lepiej? na noc czy rano? myślałem o porannym wyjeździe coby znaleźć jakieś kimanie po 20 godzinnej podróży, ale może jestem w błędzie?
Hej jedziemy z Łodzi Octavia kombi srebrna , o 17-ej spotykamy soię w Cieeszynie ze znajomymi z Rzeszowa spotknymi w zeszłym roku w Chorwie.
Jakby co możemy sobie pomachać