sito_zabrze napisał(a):Byłem oglądać dzisiaj Astre 4 kombi 2016r
1.6 w gaziku ofkors![]()
Minusy :
Plastiki w środku, ilość miejsca na tylnej kanapie, szerokość drzwi tylnych... tylko półautomatyczna klima, brak xenonu i koła zapasowego,
Plusy :
Ładna skórzana kierownica, zegary, silnik mimo ze tylko 115KM do toczenia sie nadajeustawny i spory bagażnik, osiągi takie same jak moja Vectra C 1.8 , spalanie wg mnie bedzie niższe po obserwacji wskazań komputera, nowa ( roczna ) instalacja gazowa, zrobiony rozrząd, 46 tys orginalnego przebiegu, tempomat, radio z blutut i sterowaniem z kierownicy , jak dla mnie plus za brak fabrycznej navi i ekranu na pół konsoli środkowej, pod maską wszystko wygląda jak nowe, 2 kpl kół ( alu 17 plus na zime strukturalne 16 z kołpakami ) no i najważniejsze butla na 60L gazu
![]()
![]()
Kilka rzeczy z wyposażenia jest gorszych niz w mojej 14-to letniej Vectrze C ale rocznik, przebieg i stan auta raczej przesądzają szalę...
Musimy sie z tym przespać
Auto jest mojego kumpla, fana Opla![]()
Cena adekwatna do stanu
Auto z tyłu jest małe w środku mimo ze ma spore gabaryty na zewnątrz. No ale 3 osobowa rodzina myślę ze sie pomieści
Ma jeszcze Astre 4 w dieselku 1.7 cdti 2011r ale mimo sporo niższej ceny nie bedziemy smrodzić z rury wydechowej
A to rzeczony pojazd
https://photos.app.goo.gl/moyjxuL6gZnCxR838
Wygląda spoczko

.png)

.png)
.png)

.png)