Liczę na to, że Kanarki jeszcze odwiedzę, mam tam kilka puntów must see do odwiedzenia...
Coś się znajdzie, ale zobaczymy....tony montana napisał(a):Czy Ty nie masz jakiś zaległych relacji do napisania he??
.png)
Coś się znajdzie, ale zobaczymy....tony montana napisał(a):Czy Ty nie masz jakiś zaległych relacji do napisania he??
.png)
piekara114 napisał(a):Mam ochotę na ostatnią kawę, oczywiście barraquito… Niestety w żadnym z punktów nie jest ona serwowanaa do tego kawy podają w papierowych kubeczkach…no nie lubię tak….
.
. Na Gran Canarię pewnie nie polecę, ale na Teneryfę na pewno. Natomiast teraz czytam ponownie Twoją relację z Sycylii, a dokładnie z wycieczki na Etny, bo już niedługo tam polecę
..png)
Fuerta jest rewelacyjnahzag napisał(a):a ja byłem bardzo ciekaw Twojego porównania GC i Fuerty![]()
F nas zachwyciła i szukam pomału lotów na kolejną, ale poręczniej nam jest wybrać się na Teneryfę, może się uda
Dziękuję Danusiudangol napisał(a): A Tobie życzę poznania następnych wysp archipelagu
Pewnie tak będzie, kwestia czasu.... no chyba, że je lawa pochłonie....W tanich liniach (choć nie we wszystkich) jest nawet taki zapis, do tej pory raczej nie przestrzegany, ale ostatnio już kilka razy się z tym spotkałam, zwłaszcza w przypadku osób podróżujących tylko z bagażem darmowym... A tu na GC mocno to podkreślali, kilka razy krzyczeli taki komunikat. Pracownica z gate chodziła i sprawdzała i kazała chować zakupy.... No był popłoch wśród niektórych (ja od razu po zakupie pakuję do kabinówki), bo jest taki trend kupić na bezcłówce wodę i dużą siatkę do tych zakupów i tam upychać swoje rzeczy.... A potem za te wszelkie próby obejścia przepisów dot. bagaży cierpią wszyscy - linie dokładają dopłaty za wszystko...wiola2012 napisał(a):Zdziwiło mnie, że rzeczy kupione w bezcłowym trzeba zmieścić do bagażu. Nigdy się z czymś takim nie spotkałam.
Teneryfa wydaje się sporo ciekawsza, chociażby przez sam porządny wulkan...wiola2012 napisał(a):Dziękuję bardzo za relację. Na Gran Canarię pewnie nie polecę, ale na Teneryfę na pewno.
To miłej podróży i zdobywania Etny - dla mnie to must na Sycyliiwiola2012 napisał(a):Natomiast teraz czytam ponownie Twoją relację z Sycylii, a dokładnie z wycieczki na Etny, bo już niedługo tam polecę![]()
.
.png)
piekara114 napisał(a):To miłej podróży i zdobywania Etny - dla mnie to must na Sycyliiwiola2012 napisał(a):Natomiast teraz czytam ponownie Twoją relację z Sycylii, a dokładnie z wycieczki na Etny, bo już niedługo tam polecę![]()
.
Jest to coś całkiem innego, bo miasteczka czy plaże to tego jest wszędzie masa.... A kiedy lecisz? Może jeszcze uda Ci się zobaczyć czoło lawy jeśli zdecydujecie się na wyższe wejścia i poza głównym szlakiem...
.png)
.png)
Na Fuertę łatwo znaleźć loty, na Lanzarote już niestety nie... Lot na tą wyspę (ode mnie z południa) to najkorzystniej z Wiednia lub Bratysławy lub lot z przesiadką lub upolować czarter z bp. .png)
.png)

.png)

.png)
.png)
piekara114 napisał(a):Rankingu miejsc do odwiedzenia miejscami nie mam, ale Madera jest u mnie wysoko.... Korsyki na dziś nie ma w bliższych planach....